Rendben

Rendben

Mégsem

nyerj 7 napos ajándék standard előfizetést!

március 23-30. között

Óvszereket rejtettünk el véletlenszerűen felhasználóink adatlapjain.
Keress meg 5 darabot és megajándékozunk egy 7 napos
Standard előfizetéssel!

Ha épp előfizetőnk vagy, nyereményedet
jelenlegi előfizetésed lejárata után írjuk jóvá.

 

Gyűjtsd a gumikat az adatlapokon!
Lehet, hogy pont keresgélés során találsz rá arra, akivel elmennél...

Megkeresem Játékszabály >

gratulálunk!

Megtaláltál 5 darab óvszert, így Tied az egyhetes ajándék Standard előfizetés!

 A magyar szexpartner kereső

Szexpartner

Ahhoz, hogy megfelelő szexpartnert találj, érdemes minél részletesebben megadni szexuális szokásaidat, kifejteni vágyaidat adatlapodon. Nem kell szégyenlősnek lenni, bármilyen fétis, vagy perverzió bátran felvállalható, hiszen így találhatod meg a leginkább hozzád passzoló szexpartnert.

Szexuális vágyaidat ugyanúgy ki szeretnéd elégíteni, mint ahogy erre a szexrandin talált partnereid is vágynak. A szexben sem önző, sem önzetlen nem lehetsz, meg kell találni az arany középutat, hogy Te is és a Szexpartnered is ugyanúgy élvezze a közös együttlétet. Ki tudja, talán még állandó szexpartnerre is találhatsz szexuális vágyaitok kiélése közben. Sőt, továbbmegyek. Ha nagyon jó a szex, akkor a szexpartnerből akár társ is válhat, mi már ilyen példáról is hallottunk.

A legtöbb szexpartner online állapotában keresi, szinte azonnali együttlétre a másik felet, így érdemes minél többször aktívnak lenned az oldalon, mert bármikor belefuthatsz egy tüzes cicába, vagy egy kanos bikába attól függően mire vágysz. Na persze nincsenek szabályok, hiszen bármilyen szexpartnerre vágyhatsz nemtől, kortól függetlenül (persze 18 fölött ;) ) és akár egy hármas, vagy egy négyes is jó szórakozást eredményezhet. A fülledt erotikától lucskos szexet több szexpartnerrel egyszerre megélni még izgalmasabb.

Válts mobil nézetre  >>
© Copyright 2014