Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Találj szexpartnert Gruppen szex

Gruppen szex

Habár az alap szexuális együttlét páros móka, mégis sokakban megfogalmazódik a többes lehetősége. Legtöbbször persze a férfiak oldaláról indul ez a vágy, de sokszor nyitott rá a partnerük is. Ez csak úgy működik, ha mindenki akarja, hiszen itt mindkét fél be lesz dobva a "közösbe".

Felállások

Legtöbbször a párok másik párt, vagy nőt keresnek. De persze nem ritka az sem, ha férfit, mindenre van igény és lehetőség is. Eldönteni csupán azt kell, valóban akarjuk-e a legtöbb pár hetekig, hónapokig csak a gondolattal kacérkodik, majd elkezdenek válogatni a lehetséges partnerek közül. Végül amikor belevágnak, akkor felszabadultan kell hozzáállni az eseményhez, hogy mindenkinek ugyanolyan jó legyen.

Pár keres párt vagy pár keres nőt, de miért is?

Sokan azt gondolják előítéletesen, hogy egymásra untak, a párok pedig azt magyarázzák, kis izgalmat szeretnének vinni szexuális életükbe. A férfiak legtöbbször azt mondják, "legalább nem csallak meg a hátad mögött". Jól van ez így? Igen, ha mindenki jól tudja kezelni a csoportos szex íratlan szabályait.

Csoportszex íratlan szabályai

  • Senki nem tesz olyat, amibe a másik nem egyezett bele.
  • Az elején lefektetett szabályokat mindenki betartja.
  • Ha valaki ki akar szállni, akkor arra van lehetősége.

Hetero férfiak közötti érintkezés

A legnagyobb félelem a férfiakban van, amikor másik párral vágnak bele a gruppen örömeibe. Milyen félelmek fogalmazódnak meg a fejében? Félelem attól:

  • hogy hozzáérjen a másik férfihez.
  • hogy hozzáér a másik férfi.
  • hogy a másik férfi szerszáma nagyobb.
  • hogy rivalizálni fog vele a másik férfi.
  • esetleg szexuális vonzalmat érez majd a férfi irányába.

Persze ez mind butaság. Ilyen negatív gondolatokkal és feszülten belemenni egy gruppen szexbe felelőtlen. Nem kell félni a másik érintésétől, hiszen ha meleg/biszexuális hajlamoktól mentes mindkét fél, akkor nem számít szexuális töltetűnek. Nem csókolózni, vagy egymást kielégíteni fogják azzal, hogy egymáshoz érnek. Ez csak buta, macsó felfogás. A csoportos szexnek igenis része az egyenlőség és a felmerülő érintkezés lehetősége.

Kulturált szexus

A többes szexhez, vagy nevezhetjük csoportszexnek is, kulturált szexusra van szükség, ami azt jelenti, ha gruppen szexről van szó, az csak és kizárólag szexuális előítélettől mentes gondolkodással történhet. Tehát attól, hogy a feleséged megcsókol egy másik nőt, még nem biztos, hogy leszbikus, de ha az is lenne, vagy akár csak biszex, azzal nincs semmi probléma. És ugyanez a férfiakra is vonatkozik, legyen az akármennyire is furcsa még csak gondolati szinten is. Ha nem vagytok eléggé felszabadultak, nem fogjátok maximális szinten élvezni azt, ami jó.