Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Találj szexpartnert Swinger club

Swinger club

Jelentése partnercsere, vagy párcsere és angolból ered. De a valóságban a swinger klubokat szinglik is látogathatják és ebből is adódóan nem csak párban, hanem akár többesben is létesülhet szexuális együttlét. Maga a swinger lét az 1960-as években kezdődő szexuális szabadossággal kezdte megvetni lábait. Érdekes módon minderre pozitív hatása volt a fogamzásgátlók megjelenésének.

Miért járnak emberek swinger klubba?

Leginkább a változatosság és a kíváncsiság hajtja a legtöbb embert. Harmonikus kapcsolatban élő, szexuálisan túlfűtött párok általában. Tehát szó sincs olyan okokról, mert már nem működik a szex, vagy nem működik a szex egy pár között, épp ellenkezőleg! A „szex mással” ezen formája nem számít megcsalásnak, hiszen egymás tudtával és beleegyezésével teszik mindezt.

Sokan nem tudják, de swinger klubok nem csak fix, kötött helyen vannak. Bárhol kialakulhat, bárhol tartható. Hotelben vagy akár egy hajón. A szervezők sokszor tartanak tematikus napokat, mint például:

  • Ruhás nap, ilyenkor könnyeden körül tudsz nézni
  • „Csak párok” nap, amikor kizárólag párok mehetnek
  • BDSM party a keményebb szex élvezőinek

A swinger klubok izgalmas szórakozást ígérnek, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Ezt biztosan nem gondoltad volna...

Az USA-ban 15 millióra teszik a swinger klubokba járók számát és a megkérdezettek 60%-a szerint pozitív hatással van párkapcsolatukra, míg csupán 1,7% állítja ennek ellenkezőjét.

Hogyan kezelik a párok a swinger party során a féltékenységet?

A felmérés résztvevőinek 70%-a szerint nincs semmiféle féltékenységi probléma. 25% szerint némiképp problémát jelent így látni párjukat, 7%-ot pedig meglehetősen rosszul érintett ezt átélni.

Ingyenes a swinger club? Bárki bemehet?

Általában pénzbe kerül és a szóló férfiaknak a legdrágább, pároknak az alap ár van, szingli nőknek pedig a legolcsóbb bejutni. Miért van ez így? Gondoljunk bele, a férfiak sokkal érdekeltebbek a témában, mint a nők. És elsősorban pároknak van kitalálva a swingerkedés és ha túl sok szóló férfi van, akkor felborul a nemek aránya.

Akkor most futás egy swinger klubba?

Mielőtt hirtelen felindultságból elvágtáznál egy ilyen eseményre, tudnod kell, hogy általában regisztrációhoz kötött a dolog. Miért van erre szükség? Hogy a szervezők fel tudjanak készünk az jelentkezőszámra és az egészséges ivararány kontrollja is fontos a fent leírtak miatt.

A Swingerelés 5 alapszabálya

  1. Egészség és higiénia: Betegen, influenzásan felejtsd el, hogy swinger klubba menj. Érdemes egy nemi betegségi gyorsteszt is, ugye tudjuk miért?! Fontos az ápoltság, tisztaság, kellemes illat. Legyen nálad mindig óvszer, hiszen a védekezés fontos szempont.
  2. Öltözködés: Olyan ruhát viselj, amiben több órán keresztül is kényelmesen érezheted magad. Az időd nagy részét a közös helyiségben fogod tölteni evéssel, ivással, beszélgetéssel, ismerkedéssel. Érdemes egy fürdőköpenyt is vinni a hirtelen kitalált fürdés, jakuzzizás miatt.
  3. Visszajelzés és pontos érkezés: HA meghívást kapsz, de nem tudsz elmenni, akkor is jelezz vissza. Ha pedig el tudsz menni, minél hamarabb jelzel vissza – és meg is jelensz – annál megbízhatóbbnak leszel titulálva következő alkalommal.
  4. Udvariasság: Minden körülmény között legyél udvarias és sohasem erőszakos. Ha egyszer nemet kapsz, ne nyomulj tovább. Ez kellemes környezetet teremt, ha mindenki mindenkivel udvarias és megértő.
  5. Érezd jól magad: Próbáld magad fesztelenül érezni, mert ha feszült vagy, az senkinek sem jó, de legfőképp neked nem. Itt mindenki ugyanazért jelent meg, nem kell izgulni. Legyen egy kis önbizalmad és minden rendben lesz! Hagyd, had sodorjon az ár.