Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Találj szexpartnert G-Pont

G-Pont

Gondoltad volna, hogy az első írásbeli emlékünk a női ejakulációról Arisztotelésztől származik? Mégis mi köze ennek a G-ponthoz? Pofonegyszerű! A nők is ejakulálnak, ami nem egyezik meg a hüvelyváladékkal, mely ugyebár a síkosításért felelős. Az ejakulátum a G-pont izgatására csapódik ki a nőknél, tehát bizonyított tény, hogy nem csak a férfiak, hanem a nők is ejakulálnak.

Mivel a G-pont a nőknél a húgycső mellett van a hüvely elülső oldalán, így a nők sűrűn éreznek vizelési ingert, sokan pedig ennek félelmében nem merik magukat teljesen átadni a testi örömöknek. Pedig orgazmus közben olyan izom összehúzódások történnek, ami ennek esélyét is lehetetlenné teszi, hiszen az izmok teljesen elzárják a húgyhólyagot. Ez az ejakulátum egyébként valóban a húgycsőbe ürül, ezért jelentkezik a vizelés érzet.

A női ejakulációhoz egy segítőkész partnerre van szükség, aki nem kapkodja el a dolgokat és legalább fél órán keresztül izgatja a G-pont környékét. Persze ezt először fel kell fedezni, hogy pontosan hol is tartózkodik. Habár ez a feltárás is önmagában nagyon izgalmas. Általában érdemes a nőnek hasra feküdnie és egy párnát rakni a csípője alá, majd ellazulni. Ebben a pózban érhető el a legnagyobb siker. Minél tovább tart az izgatás, annál több váladék halmozódik fel és az ejakulátum kicsapódása annál jobban fog spriccelő hatást kelteni, min ahogy ezt férfiak esetében is tapasztalhatjuk. Érdemes saját kézzel kitapasztalni először a G-pont pontos elhelyezkedését, mert ezzel sokat tehetünk annak érdekében, hogy úgy alakítsuk a páros együttlétet, hogy a lehető legjobban élvezzük.

És erről tudtál?

  • Nem minden nő képes orgazmust elérni G-pontjának izgatására, de ez lehet pszichés probléma is, amiről már írtunk fentebb – vizelés inger miatt.
  • A tantrikus szex hívői a G-Pontot szent helynek nevezik konkrétan.
  • Plasztikai műtéttel növelhető a G-pont területe, így nagyobb élvezetben lehet részünk.