Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1282
Szavazatok: 33
Feltöltve: 2024. április 19.

Kalandjaim kezdete Bogival 2.

Magamhoz húztam és kivettem a kezéből a póráz végét. Felsóhajtott, ahogy megfeszült a bőr a nyakán. Félénken hozzám bújt, és elkezdte kigombolni az ingem. Közben a tekintetünk egymásba feledkezett, a másik kezemmel végigsimítottam a haján, az álla alá nyúltam, és felemeltem a fejét gyengéden.
- Bogi, tudja ugye, hogy nem fogok tudni leállni, ha most folytatjuk?
- Tudom! -suttogta. - Érzem, hogy jó kezekben vagyok.
- Fürdessen meg! - abban a pillanatban átadtam magam a vágynak, és elkezdődött az a szenvedélyes, érzéki viszony, ami meghatározta a következő pár hónapunkat.
Beültem a kádba, közben a pórázt egy pillanatra sem engedtem el. Ő a kád mellé térdelt.
- A lábaimnál kezdje, és ki ne hagyjon semmit se!
Elkezdte mosdatni a lábam, ügyesen, alaposan, nem kapkodott. Közben simogattam a hátát, a popsija vonaláig, de azt ki hagytam még. Akarta nagyon, hogy elérjem a popsiját, tolta, pucsította felém. Gyönyörködni akartam benne, nem adtam meg neki amit akar. Tovább mosdatott, de kapkodós, és felületes kezdett lenni, egyre gyakrabban szakadt fel belőle vágyakozó sóhaj.
- Bogi, alaposan mosdasson, ne kapkodjon!
- Igen, igen, igyekszem jól csinálni, de kérem, néha a popsimra is simítson!
- Nem kapkodunk, nálam van a póráz vége, ezt ne feledje! - ezzel magamhoz húztam a fejét, és egy gyengéd csókot váltottunk. Követelőzött mindkettőnk nyelve, éreztem a duzzadt ajkait, a forró leheletét. Kapott az alkalmon, és a combjaim tövét simogatta, úgy téve, mintha véletlen érne a duzzadó golyóimhoz. Elborult az agyam, ahogy ott érintett, de kontrolláltam magam.
- Bogi, nézzen rá, és mondja meg, meg tudja alaposan mosni a farkamat is?
- Igen, igen, nagyon vágyom rá, hogy csinálhassam!
- Akkor felállok, és a magáé vagyok! - ügyeltem rá, hogy a póráz feszes legyen, nehogy az ajkai közé vegye a farkamat.
Kapkodó mozdulatokkal, de alaposan és ügyesen mosta az ágaskodó farkamat. Láttam a szemében, hogy tetszik neki az íves forma, és a méret, amit nehezen ér át a kis kezével.
- Igazgató úr, nagyon vágyom arra, hogy egy csókot lehelhessek a makkjára!
- Nem, még nincs itt az ideje! Töröljön meg, és mutassa meg a hálószobáját!
Amíg törölt engem, volt időm gyönyörködni a testében. Feszesebb volt, mint gondoltam, formás vállak, izmos karok, közepes méretű, gömbölyű mellek, apró mellbimbókkal. A csípője széles volt, izmos popsija és combjai meg-megfeszültek a mozgástól. Pici kis pamacs volt a vénuszdombján, halovány szőke, szépen nyírt rövid szőrrel. Nagyon állt a farkam tőle!
Előttem ment, már sietett, feszült a póráz a nyakán. A farkamért nyúlt, de eltoltam a kezét.
- Menjen előre Bogi, körül akarok nézni!
Pici hálószoba volt, egy kisebb méretű francia ággyal. Mellé állt, és megfordult, rám nézett, megint ráfogott a farkamra. Most hagytam neki.
- Üljön az ágy szélére, kap pár percet, hogy kiélje magát rajtam!
Kislányos mosolyt kaptam cserébe, és eldobtam a póráz végét, mikor leült az ágy szélére. Eléálltam, és ő mohón, egyből rácuppant a farkamra. Nem finomkodott, én pedig határozott mozdulatokkal elkezdtem dugni a száját. Hirtelen sok lett neki, csak félig tudta benyelni a farkam.
- Bogi, csak imádja a farkam, nem kell tövig nyelni!
Szopott, játszott a farkammal, élvezte ő is, én is, csorgott a nyála, és cuppogott a nagy faszon. Ügyesen, gyakorlottan csinálta, valóban szopott. A kezeit nem engedtem használni neki.
- Ideje megmutatni a punciját nekem! - löktem hanyatt. - Húzza fel a lábait!
Feltárta magát előttem, a lábait egész a mellkasáig toltam.
- Tartsa meg így!
Kitárult előttem a puncija és a popsija. Csupasz puncibejárata csillogott a puncinedvtől. Duzzadt, nagyajkai és éppen csak kikandikáló kisajkai teljesen feltárták a feszülő, nagy csiklóját. Ahogy hozzáértem, megremegett, még közelebb húzódott hozzám. Az ujjaim megtalálták a csiklóját, a nyelvem pedig könnyedén utat talált a lucskos puncijába.
- Igazgató úr, méééég! Kéérem! Szeretném, akarom!
Nem sokáig nyaltam, éreztem, hogy rettenetesen fel van húzva, nem akartam, hogy elélvezzen a nyalástól.
A pórázzal a két lábát megkötöttem, és a puncijába hatoltam egy lassú, határozott mozdulattal. Elkerekedett a szeme, ahogy szétfeszítette a farkam a szűk nyílását, és tövig elmerültem benne.
- Ez, ez... Imádom...! Mééég! - sikította.
- Megkapja Bogi, most nagyon megkapja!
Egyre vadabb tempóban dugtam, nagyon bírta, és segítette a mozdulataimat. Elborult az agyam ismét, gyúrtam, markoltam, martam a testét. A mellbimbói ágaskodtak, belemarkoltam, és a mellénél fogva húztam magamra. Mikor tövig ment a farkam, minden mozdulatomnál felsikoltott. Hamarosan a sikolyai folyamatossá váltak, és óriásit élvezett a farkamon!
Ahogy lenyugodott a teste, a farkamat még nem vettem ki, hagytam, hogy élvezze a húsomat, amíg az orgazmusa csitul.
Rám nézett:
- Ezt akartam, régóta! Ezt akarom minden nap!
- Rajtam nem múlik, megkapja! De mi lesz velem, még kőkemény a farkam, és duzzad a gecimtől! Szabadítson meg tőle!
Elém térdelt, és kéjesen lenyalogatta a nedvét a farkamról, egész a golyóimig. Élvezés előtt voltam, a hajánál fogva ráhúztam a farkamra és keményen megbasztam a száját. Pár másodperc múlva belerobbantam a szájába, és csak lőttem-lőttem. Hangosan, kiabálva élveztem a száját, hosszú másodpercekig csak lőttem a forró gecit a szájába. Nem bírta, így kifolyt a mellére, hasára.
- Elégedett velem, Igazgató úr? - sandított rám, miután újra levegőhöz jutottam.
- Itt az ideje, hogy tegeződjünk Bogi! - hevertünk le az ágyára.

Nézd meg Balázs többi szexi történetét is!