Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8077
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2013. január 17.

Bakancslista

Ennek a történetnek is már jó pár éve... történetesen Bicske felõl autóztam Piliscsaba felé, épppen szex-randira mentem barátnõmhöz...
Az úton egy középkorú nõ stoppolt, közel egy buszmegállóhoz. Szolid kinézet, elegáns, nem hivalkodó... Szép nõ volt, telt keblekkel, csinos, szexis... De ezt már csak akkor láttam, a mikor beült a kocsimba... Mert felvettem, gondolva, lemaradt a buszról. Kezdtünk beszélgetni... elmondta, hogy éppen pornókazetákkal kereskedik, s ha gondolom, van nála egy pár, vásároljak. Mivel nem volt ilyen szándékom, pillanatok alatt felajánlotta, hogy 5 ezerért leszop...Ha már nem kell pornókazetta.. Nem álltam kötélnek, hiszen nem kenyerem az ilyen útszéli szex, arról nem is beszélve, hogy szerelmetes barátnõm már kiéhezve várt rám... Erre az utasom leengedte az árat 3 ezerre...:) Több se kellett, kidobtam a kocsból... gondolom, nem esett kétségbe. Megtalálta másutt a számítását... s hogy pozitiv legyen a történet vége. Barátnõmmel ájulásig szeretgettük egymást, jót mosolyogva a történteken. Mert barátnõm volt annyira \"pimasz\", hogy felvetette, miért nem vittem oda az utasomat, s legalább kipróbálhattam volna a 1F+2N felállást... Ez még várat magára. De rajta van a bakancslistámon!:)

Nézd meg titkos kapcsolat többi szexi történetét is!

3.67
3.73
3.54
3.47