Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 21150
Szavazatok: 115
Feltöltve: 2013. augusztus 28.

Evelin

Valóban megtörtént eset! Evelin, magas volt szõke, kék szemû, néhány évvel idõsebb nálam. Már régóta incselkedtünk egymással a munkahelyen. Kétértelmû célzásokat tettünk, amin jókat nevettünk. Egy-egy mély szembenézésen is túl voltunk már, amikor bejött az irodámba, kezében egy csomó számlával. Megállt szorosan mellettem, azt mondta, ezeket aláírásra hoztam, majd a combjával megérintette a karomat. Mintha villám csapott volna belém, a vérem száguldozni kezdett. Most! Gondoltam, most van itt az alkalom, és a reszketõ kezem lecsúsztattam a vádlijához, majd lassan elkezdtem felfelé simogatni. Szép hosszú lába volt formás vádlival, azt hiszem valamikor sportolt. Amikor a szoknyája aljához értem, éreztem, hogy megremegett a lába. Egy pillanatra megálltam, majd simogattam tovább, egyre feljebb és feljebb. A combja kemény volt és forró. Elértem a bugyiját, ekkor egy erõsebb remegés futott végig a testén, majd kis terpeszbe lépett. Bugyin keresztül simogattam a punciját nagyon finoman. Éreztem a szeméremdombja ívét, szinte láttam magam elõtt az ajkait, ahogy kicsurran közülük a nedve. Halkan, nagyon halkan sóhajtott. Belemarkoltam a fenekébe, majd vissza a puncijához. Az ujjammal félre húztam a bugyiját, megremegett majd azt mondta egy fél óra múlva visszajön a számlákért. Azzal megfordult és már el is tûnt.
Ez volt életem addigi leghosszabb félórája. Nem fértem a nadrágomba, már majdnem átáztam és szinte eszemet vesztettem a várakozástól. Végre eltelt az idõ és újra megjelent az ajtóban. Elvihetem a számlákat, kérdezte, majd ismét oda állt mellém, de most szorosabban, mint az elõbb. Újra éreztem az illatát, nagyon kellemes friss illat volt. Remegés futott át a testemen, az izgalmam még magasabbra hágott mint korábban. Nem tudtam volna felállni az asztaltól, mert egyértelmû lett volna, hogy mi játszódik le bennem. Megfogtam újra a vádliját és nagyon finoman cirógatni kezdtem, feljebb és egyre csak feljebb. Még csak a szoknya aljánál jártam, amikor kissé szétnyitotta a lábait. A combja kemény volt forró és sima. Csak mentem feljebb és feljebb. Remegett a kezem, a halántékom lüktetett, az ágyékom majd szétrepedt. Még soha nem éreztem magamon ilyen merevedést. A célhoz közeledve éreztem, hogy a combja belsõ részén végigcsorog a vágy nedve. Ettõl bátrabb lettem és még tovább emeltem a kezem és éreztem, hogy nincs rajta bugyi. Ránéztem, megremegett, csillogó ködös és huncut szemekkel mosolygott rám. Óvatosan csúsztattam az ujjam a puncijába. Forró volt, nedves, nagyon nedves. Halkan cuppogott, csillogó cseppekben csorgott végig az ujjamon a nedve, ahogy ki-be mozgattam a puncijában. Kicsit változtattam a pozíción, a hüvelykujjammal nyúltam a puncijába, a mutató ujjammal a feneke felé kalandoztam. Lassan de határozottan toltam be az ujjam az ánuszába, majd mind a punciját, mind a fenekét elkezdtem masszírozni. Alig láthatóan , de jól érezhetõen felvette az ujjaim ritmusát, ahogy ki-be jártam benne. Halkan, de egyre sûrûbben sóhajtozott, míg végül összeszorította a combjait, erõteljesen megremegett, majd egy halk, de határozott nyögéssel elélvezett. Hátrébb lépett, kezem kicsúszott a lába közül, megigazította a szoknyáját, majd azt mondta este 8-kor felmegyek hozzád... Vett két mély lélegzetet, majd kiviharzott az irodából. Folyt. köv.

Nézd meg Lez Lee többi szexi történetét is!