Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Antal
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5253
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2008. január 29.

Közös fürdõzés

- Megmosod a hátam? - kérdezte a feleségem, olyan ártatlan arcot vágva hozzá, amit csak egy nõ tud produkálni akkor, ha hátsó szándékkal akar megszerezni valamit.
Egyszerû mondat, az biztos. A megmosod a hátam; tökéletesen közhelyesen hangzik, nem hordoz magában ajánlatot, mégis bármi kisülhet belõle. Tudtam, hogy ezt õ is így gondolja, és ez várhatóan nekem is jó lesz.
Szóval, ez az egyszerû mondat már önmagában is a közelgõ öröm és boldogság képét hordozza lelki szemeim elõtt.
Meginvitáltam õt egy közös zuhanyozásra. Szeretem a feleségem. Nekem tényleg õ a legszebb, bármit is tart magáról, vagy a változó testérõl.
A vetkõzésben mindig élen jártam, most sem volt ez másképp. Zsuzsa a fehérnemûig jutott (feltehetõen szándékosan), mire én ádámkosztümben díszelegtem mögötte. Meglepte, amikor átkaroltam hátulról. Azt nem sikerült eldöntenem, hogy vajon a hirtelen gyorsaságom és élénkségem lepte meg, vagy a fenekéhez préselt vadul lüktetõ idomom.
Segítettem neki megszabadulni a felesleges ruháitól, majd tömör egyszerûséggel a zuhanykabinba tessékeltem. Csodálattal adózva, büszkén méregettem testrészeit, azt akartam, hogy észrevegye, még mindig ugyanúgy kívánom õt, mint régen.
Lassan kezdtem el mosdatni a szivaccsal, közben csókolgattam a vállát. Amikor elkezdte hátrahajtani a fejét, tudtam, hogy sínen vagyok. Egész közel léptem hozzá, két karjával hátranyúlt, a csípõmbe kapaszkodott, és magához szorított.
A feszültség egyre csak nõtt bennem, mint ahogy a farkam mérete is, amit sikerült még idõben Zsuzsa alá tuszkolnom, gyengéden a szeméremdombjaira. Nem mozogtam, hagytam, hogy egyre nagyobb legyen benne a vágy. Ahogy vártam, Zsuzsa mocorogni kezdett és éreztem, hogy magában akar tudni mielõbb, de nem engedtem a csábításnak.
Szó mi szó, azért a belõle kiváltott fizikai reakció jócskán megviselt engem is. Éreztem, hogy nem a víz teszi sikamlóssá köztünk az intim viszonyt... Karjaimmal átfonva közben finoman öleltem, simogattam, masszíroztam a melleit, csókoltam a nyakát, miközben halk, apró nyögéseket hallatott.
A forró víz kígyózva csordogált végig a testünkön, a pára lassan befedte a kabin üveg falát. Nemcsak a víz, én is igyekeztem forró pillanatokat okozni neki. Még mindig mögötte voltam, ezen a pozíción nem is akartam változtatni nagyon, ezért hátulról erõsen magamhoz húztam, miközben kisebb helyi táncot lejtve az üvegfal felé irányítottam a testét. Amikor láttam, hogy a mellei és az arca nekifeszül az üvegnek, én is nekifeszültem. Határozott mozdulatokkal döfködtem õt, minden egyes mozdulatnál sikkantott egyet.
Nem cifráztuk jobban, mert így volt tökéletes. Talán húsz percet állhattunk így a zuhany alatt, majd mikor már mindketten kellõképpen tiszták voltunk, visszavonultunk az ágyba.
Jólesõ érzéssel egymásba gabalyodva aludtunk el.