Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 2
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2322
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2016. november 14.

MattShadow

"Csekk a borítékban, készpénz a tárcában, recepciós a pultban, hibák a múltban, lehetőség a jelenben, talán a jövőben, bölcsesség a fejben. A krómozott kilincs bőrmeleg érintése finoman olvad tenyerébe, acél csókolja az acélt, mély lélegzetet vesz. A berobbanó keverék életre kelti a dugattyúkat, mintha egy szív dobbanna, majd levegőt kapkodja és zihálva rohan, vár egy vággyal teli perverz találkozást.

Gyönyörű barna bőre, mélyfekete szemei, karját fájlalja, ezért önzetlenül és önzőn, mert valójában szeretném megérinteni, masszírozni kezdem izmait. Nem várt fordulat lép életbe. Érintésre elborul az agy, de nem vérrel a vér máshová jut, talán pont ezért sötétedik el a világ hasonló esetekben. Bumm, még az értelem és az állati ösztönök határán táncolok, mint egy kapcsoló, amire valaki ráhelyezte ujját és nem tudja, hogy a célt bemérve tüzet nyisson vagy várjon még. Vacillálok, viszont be kell fejezzem a mozdulatot, és meg is teszem, majd távolabb lépek, mint aki csontig égette kezét.

Elégedetlenül méricskéli magát a tükör éles túlsó horizontjában. Gömbölyded formákat ölel át a feszülő nadrág. A szembogarakon át, agyba jutó fények által termelt boldogsághormon özöne tapsolja a molekulányi színház bíbor függönye előtt a puha dombságokat kárpótlóan. Több szempár hunyorítva fedezi gazdáját, hogy ne is látszódjon, merre kalandoznak, valakit észrevesz és hirtelen elszégyelli magát, hasára rántja pólóját, ujjaival bökdösés után ringó fenekét megfeszíti. Mélyen örül neki, hogy figyelték, amit nem ismer be magának sem. A többiek sóhajtva és utálkozva figyelnek arra az egyre, aki miatt vissza kell térni a monoton önkínzáshoz, mintha ők különböznének tőle. Azaz egy is így gondolja, aki ezerszer látott már ilyet. Imád figyelni és szeret szeretni, minden alkalommal úgy, mint egy tinédzser, mint aki élete elsőjét a legnagyobbnak hittet találta meg, majd úgy is illan tovább az érzés, elveszít, meggyászol és kezdi elölről, mint egy játékot, amit az ember csak a maga szórakoztatására űz mások nélkül, viszont itt van más is csak ő nem veszi ezt figyelembe..."

Matt Shadow