Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8354
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2016. március 12.

Nővér szex

Egy szép esti napon, megjött a barátnőm. Kinyitottam az ajtómat. Átöltetem, egy hosszú puszit nyomtam a szájára. Kellemes volt érezni a parfümjének finom virágos friss illatát. Davidoff Cool Water Night Dive Woman. A lány nagyon csinos volt. Szépen kialapozott arc, melléig érő hosszú fekete haj, frissen mosva vasalva. Szeme szépen kisminkelve világos lilára. Combjáig érő vékony szürke pulcsiban jött. Fekete tűsarkúban.
Bezártam az ajtót. Kézen fogva leültünk a kanapéra, megfogtam a combját, egymás szemébe néztünk. A lány meg simogatta a haját. Beszélgettünk. Kellemesen telt a dumcsizgatás. Lassan megkívántuk egymást. Finoman közeledtünk egymás felé, simogattam az arcát. Utána meg csókolóztunk, szépen lassan. Mondta nekem, hogy át szeretne öltözni. Engedtem neki.
Bement a fürdőszobába. Kipakolta a táskájából, az esti ruháját. Levette a felsőjét, majd a bugyiját, aztán a fekete magassarkúját. Felhúzta magára a világos piros bugyiját. Utána a melleire rakta az ugyanilyen színű melltartóját. Lábaira húzta a kétrészes combig érő fehér harisnyáit. Lábaira húzta a piros magassarkú cipőit. Felvette a fehér nővérkés felsőjét. Szépen begombolkozott, de nem teljesen a nyakáig :) . A ruha végéit felgyűrte a könyökéig. A haját hátraigazította.Fejére tette a fehér nővér sapkáját. Hajához fogta mindkét oldalt hajpánttal, hogy ne essen le neki. Végén meg kirúzsozta pirosra a száját.
Ültem a kanapén. Kijött a fürdőszobából. Elámultam, hogy milyen gyönyörű volt. Megfogta a homlokom. Utána mondta:
-Nagyon meleg a homlokod! Te nagyon beteg vagy!
-Én miért lennék beteg?- kérdeztem.
-Azért, mert érzem rajtad, hogy arra vágysz, hogy egy gyönyörű nővel tölthess el egy szép estét. Hamvas testét érinthessed. Én is alig várom, te Édes!- mondogatta, és egyre közelebb hajolt felém. Egy hosszú rúzsos puszit nyomott a nyakamra.
Utána csókolóztunk. Csukott szemmel, míg a kezeivel kigombolta az ing felsőmet. Utána felállt a nővérke. Hátra igazgatta a fekete frissen mosott, vasalt fekete haját a ruhája mögé. Most is csak részletezni tudom, hogy mijét, mit, és hogyan. Annyira gyönyörű volt. Kigombolta a felsőjét teljesen. Láttam a piros melltartóját, és a bugyiját.
-Remélem el tudom mulasztani a vágyaidat.- bizakodott.
Felém térdelt. Kicsatolta a szíjamat. Lehúzta a farmeromat, utána a boxeremet. Simogatta, markolászta húzogatta a bőrt fel-le finoman lassan az álló péniszemen.
-Nagyon szép farkad van!- dicsérte.
Nyalta a tövét lentről felfelé. A haját hátra simította. A makkomat a szájába vette. Puszit is adott rá. A szájával rá oldalasan simogatta a vesszőmet. Utána egyre mélyebben a makkom alatti részt is bekapta. Néha rázogatta a fitymámat. Fölállt, ledobta magáról a fehér felsőjét. Hátra fordult, simogatta a fenekét. Majd párszor csapkodta. Vissza fordult, levette a melltartót, egyenlőre a válláról. Fogta, markolászta a mellét.
-Remélem most nem álmodozol, mert ez nem álom- mondta.
Ledobta a cicijéről a melltartóját, visszajött kényeztetni, a farkamat. Most sokkal vadabban, bő nyálasan. Először ráköpött egy nagyot, utána meg a szájába vette. Nekem nagyon hiányzott rajta a fehér felsője.
-Kérlek vedd vissza a nővérkés rucidat, olyan jól áll rajtad. Nem kell begombolkozzál.- kértem tőle.
Fölvette magára a rucit.
-Most én jövök életem, ülj le!-
Le is ült a kanapéra. Szét nyitotta a lábát. a bugyiját meg félre is húzta, hogy kilátszódjon a nunija. Nagyon szép volt a puncija is. Borotvált, fazonra igazított, középen egy pici szőrös csík volt. Körkörösen mozgatta a mutatóujját a csiklóján. Oda hajoltam hozzá. Nyalogattam a bimbóját, majd cumiztam neki. Aztán elkezdtem nyalogatni a punciját.
-Finoman kényeztesd a puncikámat kérlek!- kéregette.
A nyelvem hegyével nyalogattam, eveztem. Fogta, simogatta a fejemet. Majd felálltam. A szerszámommal simogattam a benedvedzett puncikáját :) szépen lassan. Majd belé hatoltam lassan ki és befele még csak a makkommal párszor. Utána teljesen belé rejtettem. Mozgattam a csípőm, bal kezemmel simogattam a mellét. Volt hogy kijött a péniszem a puncijából, hogy vissza kellett rakjam párszor.
-Még, még- mondta.
Pillanatra megálltam, és megcsókoltam. Folytattuk ugyanígy. Egyszer felállt, le tolta a bugyiját. Én meg leültem. Kutyalépésben visszajött a orálisan kényeztetni a farkamat. A golyóimat vette a szájába. Fel felé tolta a ruháját. Egyenesen ülve láttam a formás, hamvas popsiját. Mikor szopta a farkamat. Bal oldalra fordítottam a fejét, a haját meg hátra igazítottam, és néztem közelebbről. Utána hagytam, hogy maga érvényesüljön tovább. Bal kezével verte a farkamat, közben meg bő nyálasan szopta. Felnézett rám mosolyogva.
-Remélem idáig, nagyon sokban segíthettem neked, hogy felépülj!- mondta, és közben rázogatta a kezem.
-Nagyon jól csinálod!- Dicsértem, és hátradőltem.
Felállt, és utána rám ült, a segglyukába helyezte a szerszámomat, és rázta szépen a fenekét, a nővérkés szerelésében. Majd felém hajolt, és domborította a fenekét. Átkaroltam a csípőjénél fogva. Majd simogattam a popsiját. Egyenesen ülve mozgatta a fenekét előre hátra. Ledobta magáról a szexi köntösét. Felgyorsítottuk a szexet egy kicsit. Egyre hangosabban kezdett nyögdécselni az édes. Felkaptam és a hátára fektettem, széttárt lábaival. Így folytattuk. De először felé hajoltam és ismét csókolóztunk. Ki vettem a farkamat. Rácsorgattam a nyálamat a csiklójára. Megujjaztam. Ugyanazt azt ujjamat a szája felé tartotta, és szopogatta. Utána megint vissza tettem a puncijába a farkamat. Felé közeledtem. Átkarolt, simogattam a jobb kezemmel a bal mellét.
-Nyomjad, még, még!- mondta nyögdécselve.
Simogattam a makkommal a csiklóját körkörösen. Utána ki be dugdostam. A lány meg nyalta a szája széleit.felhúzta a bal lábát. Bal kezével simogatta a bal popolóját. Utána felállt rólam. Megint szopta a péniszemet.
Nagyon élveztük a szexet. Szóltam a szexi doktor néninek, hogy menjünk át a hálószobámba, és ott folytassuk.
-Felőlem mehetünk- mondta.
Lement kutyalépésbe és úgy vándorolt át a hálószobába, miközben álló farokkal feküdtem az ágyban, a lábam meg a földet érte. Olyan jó volt figyelni, mikor úgy jött felém, hogy riszálta a fenekét.
-Annyira akarlak betegem!-mondta a szexi doktornéni, akin már nem is volt ruha. Csak nővér sapka, harisnya, meg tűsarkú. Felült, nézte a farkamat, simogatta a punciját. Aztán megint a péniszemmel játszott. Lentről fölfelé nyalta a vesszőmet, utána bő nyálasan szopogatta a farkamat. Levette a tűsarkúját. Hason feküdt az ágyamon úgy, hogy térdepelve a földön.
-Emeld fel az ágyra a bal térdedet kérlek!-
-Így gondoltad?-
-Nagyon jó vagy, -dicsértem - és fordulj felém!
Jött az anál játék. Lefogtam finoman a nyakát.
-Igen, igen, nagyon jó!- mondta nyögdécselve.
Majd felfeküdtem az ágyamra, és jött a lovaglás. Előtte egyszer szájába vette szintén tudjátok mimet. Nem is tudom, hogy a történet alapján hányszor hoztam ezt fel. Olyan jól szopott, főleg, mikor engem nézett. Nagyon aranyos volt. Visszatérve a lovaglásra. Lovagolt rajtam, közel hajolt felém. Megint csak nyögdécselt. Csókolózással fogtam be a száját. Átkaroltam a hátát. Simogattam. Majd új pozíciót váltott. Maradtunk a lovaglásnál, de most háttal volt. Hátra támaszkodott a kezével, felém nézve lovagolt. Pár hajszála már az arcába lógott. Kénytelen volt eligazgatnia, mert nagyon zavarta.
-AAAH, nem igaz!- nevetett.
Leszállt rólam.
-Tudom, hogy ezt nagyon szereted kedves betegem, meg én is, úgyhogy még hadd csináljam megint.- Mondta és kényeztette még négyszer a bő nyálasan.
Visszaült a szerszámomra, de most háttal nekem. Riszálta felém a fenekét. Felült, hátra tolta a haját. Hátra fele dőlt felém. Fogtam a derekát. Hátradől a testemre. Természetesen úgy, hogy, össze voltunk kötve. Egymás szemébe néztünk. Csókolóztunk ismét. Felált a nővérke. Mély torkozni akart. Fejét a testemre fektettem. Mindkét kezemmel fogtam a fejét jobb kezemmel a golyóimnál. Bal kezemmel meg a fejénél szorítottam egy kicsit. Majd elengedtem, hogy szegényke kapjon levegőt. Úgy vette a levegőt, dicsért engem.
-Köszönöm szépen, ez nagyon jó volt-
Hátradőlt. Belehelyeztem a puncijába, a farkamat. Ráztam benne. Cirógattam a számmal a melleit.
Mikor már éreztem, hogy elérkezett az ideje annak, hogy elinduljon a magömlésem.
-Gyerünk verjed!- mondtam neki és felálltam.
A lány elém térdepelt és gyorsan ki verte nekem, tárva nyitott szájjal.
-Gyerünk, gyerünk- izgatott fel.
Sugárba lőttem ki. Először egyet a homlokára. Kettő az arcára, egyet a szájába irányította, egyet a csukott szájára.
Csücsörítve nyáladzott. Egy utolsó csepp a kinyújtott nyelvére ment. A maradékot leszopogatta úgy, hogy az egészet a szájába vette. Utána elkente az ondóimat az arcán. Utána, ahogy eddig is, szopogatott még a farkamon. Rám nézett, és lenyelte a gecimet. Bizonygatta nekem a nyitott szájával, kinyújtott nyelvével.
-Remélem meggyógyítottalak betegem.-mondta nekem, közben fogta a farkam.
-Köszönöm szépen az ápolást kedves nővérkém. Már jól vagyok. Köszönöm, hogy kérdezted!- dicsértem.
Levette a nővér sapkát a fejéről, lehúzta a harisnyákat a lábáról.
Elment zuhanyozni. Nem is egyedül. Megfogta a kezemet.
-Gyere zuhanyozzunk le együtt.- hívogatott.
Utána mentem kézen fogva. Lefürödtünk, egymást mostuk meg. Haját is meg mostam neki. Utána meg is szárítottam neki.
-Aludhatok abban a fehér felsőben, ha gondolod.- ajánlotta.
-Jó lesz pizsamában is- mondtam.
Behoztam neki a felsőt. Rá is adtam. Ágyba bújtunk. Egymásnak egy érzéki hosszú csókkal kívántunk jó éjszakát, összebújva.
Remélem minden olvasónak volt ehhez hasonló élménye.

Nézd meg Norbert91 többi szexi történetét is!