Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4873
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2015. augusztus 28.

Pettingből indult 3.rész

Teltek az évek, ennek ellenére elég sokszor eszembe jutott az a bizonyos forró májusi este, amikor ő a kezével „elvette a szüzességemet”. Talán azért is hagyott bennem mély nyomot, mert bármikor bárki ránk nyithatott volna, így az izgalmi állapotunk sokkal magasabb volt, mint normál esetben. Amikor az alábbi sorok történtek, már mindegyikünk több csalódáson esett át, és igazából kissé talán zárkózottabbakká is váltunk.
Vezető pozíciót kaptam egy cégnél, amelyet követően számos hivatalos fogadáson vettem részt. Az egyik ilyen alkalmával találkoztunk újra és beszélgettünk, ő gratulált a pozíciómhoz, én meg köszönet képen megöleltem, nem tudtam, hogy ezzel nála mit indítottam el. Pár nap múlva sms érkezett tőle, amiben leírta, hogy milyen jól esett neki az ölelésem. Ezt sorozatos sms-ezés követte, ami aztán a szexualitás felé is terelődött. Elmondtam neki, hogy túl nagy csalódáson vagyok túl ahhoz, hogy valakivel is kapcsolatot létesítsek érzelmi alapon, maximum szexuális alapú kapcsolatra vagyok képes. Szó szót követett, és abban maradtunk, hogy teszünk egy próbát. Egy kora téli estén érkeztem hozzá, szerencsére a gyerek már aludt így a nappaliban nyugodtan egymásnak láthattunk. Először csak beszélgettünk, aztán csókolóztunk, és ahogy belenéztem a barna szemeibe láttam rajta, hogy nagyon kíván engem, hát elkezdtük egymást megszabadítani a ruhadarabjainktól, nem kellett neki sok kényeztetés, rövid időn belül már a farkamat markolta és tette a dolgát vele, majd én szoptam a meredező mellbimbóit. Aztán jött az, ami majd kilenc évet váratott magára, beleült végre a rudamba… akkor egy pillanatra megszűnt létezni a világ is körülöttem, mert éreztem, hogy valami rendkívüli történik. Kamasz koromban adódtak lányok, akikkel a petting kedvéért sokáig eljutottam a szexuális játékokban, de lefeküdni egyel sem feküdtem le csak a szex kedvéért. Akivel szexuális kapcsolatom volt ahhoz érzelmileg is kötődtem, ez volt az első eset, amikor külön választottam az érzelmeket. Amint belém ült, egy jó érzés futott át rajtam, főleg hogy eszméletlen szűk puncija volt annak ellenére, hogy egy gyereket már szült, szó szerint körbefonta vele a farkam. Folytattam a mellbimbó szopást és annak udvarának kényeztetését szinte felfaltam őket, amiket ő kéjes sóhajokkal díjazott. Többször pózt váltottunk, hanyatt fektettem és úgy is belehatoltam, aztán hátulról is jól megdugtam, de a legjobb a punci nyalás volt nála. Eszméletlen jó íze volt a puncijának, semmi mellék íz, nagyon finom volt, melytől csak jobban beizgult, és amikor újra farokra húztam lovagló pózban már totál kész volt és nem sok kellett neki, hogy elmenjen. Mire én a csúcsra értem neki másodszor is orgazmusa volt. Összegezve az egészet nem volt rossz az aktus, de valami mégis hiányzott az egészből, akkor azt hittem az érzelmek hiánya miatt van, de aztán egy másik együtt létünkkor rájöttem, hogy nem ez volt az oka.
Ő azt hitte az együttlét után, hogy több is lehet köztünk, mint csak szex, de én határozottan kijelentettem, hogy csak ennyi és semmi más, el is laposodott köztünk minden a következő őszig. Akkor újra sms- ek jöttek tőle, mert az akkori pasija szerint nem igazán volt jó az ágyban, és tőlem érdeklődött, hogy ez szerintem is így van e. Abban maradtunk, hogy megkeresem és beszélgetünk erről, hát nem csak beszélgetés, hanem baszélgetés és történt. Éreztem rajta, hogy nem beszélgetni szeretne, hanem dugni, hát régi szokásomhoz híven lesmároltam és a csókolózás után, már az ölemben ült, igaz először csak ruhásan, de a farkamat már kezelésbe vette. Na, gondoltam ebből már rosszul nem jöhetek ki. Lekerült róla a felső és a melltartó, kezelésbe vettem a melleit a szokásos módon, de puncit nem igazán akart adni. Gondoltam magamban, a pasidat már úgyis megcsaltad, és a farkam is felavatta már a pinádat korábban, akkor meg most mi ez az álszemérmesség. Azért csak nem adtam fel, és addig izgattam egyéb érzéki helyeken és kérleltem vágyakozó tekintettel, amíg beadta a derekát szó szerint, és lekerült róla is a nadrág és a bugyi. A puncija még mindig bikini vonalra borotvált barna bozontos szőrű volt, ami nagyon izgató látványt nyújtott. Szépen belém ereszkedett és megkezdte finoman a lovaglást, aztán ahogy közben markoltam a popóját kezdtem átvenni az ütem diktálását én. Egyre gyorsabb ütemben mozgattam az ölemben az ő ölét, nagyon felpörgött az adrenalin szintünk mindegyikünknek, és egyre többször hagyták el az ajkát nyöszörgő sóhajok, próbált ügyelni arra, hogy a szomszéd szobában alvó gyerekét fel ne ébresszük. A korábbi együttlétünkhöz képest ez klasszisokkal jobb volt, nagyon- nagyon megdugtam, és hatalmasat élveztünk mindketten, amikor a csúcs közelében járt kéjes halk hangon a kérlelt „ dugjál szét édes, basszad szét a pinám, ilyen jól még senki nem baszott meg mint Te”. Ennél nagyobb önbizalom javítót nem is kaphattam volna. Amikor telelőttem a punciját, a vállamra hajolt és ott lihegett, majd megcsókolt és a fülembe súgta, hogy „köszönöm, tényleg jól szétkeféltél édes”. Akkor értettem meg, hogy az előző együttlétünk, azért csak egyszerű baszás volt, és nem szeretkezés, mert ő is odadobta csak magát, hogy dugjam meg, míg a mostaniban volt annyi plusz, mivel kérette magát az egész előtt, mint valami szűz lány, így teremtett egy magasabb izgalmi állapotot mindkettőnknek, és ezért volt mindkettőnk számára oly hatalmas az élvezet.
Pár hét múlva az ő munkahelyén találkoztam vele, széles mosollyal fogadott. Annyit kérdeztem tőle, hogy megbánta e a múltkorit, mire ő azt válaszolta, hogy egyáltalán nem... Így fejeződött be felnőtt fejjel köztünk az, ami kamasz korunkban Pettingből indult...

Nézd meg Masterboy többi szexi történetét is!

3.86
3.44
3.53
3.29