Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 10903
Szavazatok: 29
Feltöltve: 2015. május 05.

Terhesnővel

Az első kalandom terhesnővel.
Az internetet találtam egy hirdetést, hogy egy 4honapban lévő anyuka némi kis anyagi támogatásért szexuális kalandot vállal. Nos hát nem haboztam felhivtam.
A telefonban egy nagyon kedves hang szolt bele.Megbeszéltük a dolgokat h mi mennyi és mit tartalmaz..egy óra múlva találkoztunk is a megbeszélt helyen..viszont nem lakásra mentünk ha nem kerestünk egy kis nyugodt helyen és a kocsiban vagy körülte történt a dolog.
A kocsiban már ment a tapizás beszélgetés..simogatta a combomat rámarkolt a farkamra.. nem volt zavarban..
Ahogy a helyre értünk kiszálltam és rágyújtottam majd átsétáltam a kocsi másik oldalára ahol már az anyucika várt és vette elő a farkamat.. pikk pakk alatt elő is kapta és hevesen a szájába vette.. rögtön állt a szerszám mondanom sem kell és hideg rázot hogy mozgatta a száját a farkamon..maga a mennyország volt.. tövig bekapta hagyta h basszam a száját..fogtam a haját és finoman szopattam..
Elkezdtem tapizni a melleit amik jo nagyok és feszesek voltak..meg is kolstom és közéjük is raktam a farkamat..
Kicsit még szopattam mert annyira jo volt h nem tudtam kivenni a szájából..
Mondtam h szálljon ki a kocsiból és pucsitson..letolta a naciját a bugyit és már villant is a puncuskája ami nagyon husos és meleg volt...belenyaltam párszor..majd felvettem a gumit..
Nos..finoman behatoltam a meleg puncijába amire ő csak egy csendes nyögéssel válaszolt és tolta a seggét a farkamra..először lassan kibe ahogy kell majd persze gyors tempó..csak úgy csattogott a segge imádtam ahogy nyög..
Kis idő múlva letérdelt elém és kicsit szopattam aztán uja pucsitot és pumpáltam a punciját..téptem a haját markoltam a seggét és tövig dugtam neki..
Majd mikor már éreztem h el fogok élvezni.. levettem a gumit ő addig megfordult és beleélveztem a szájába az arcára és ahova éppen ment.. a farkamat végig fogta és nyalogatta ette a gecimet..tisztára szopta..
Kimerülten remeegtem és néztem a terhes anyukát.. asszem azért neki is jo volt..
Elszivtam még egy cigit és addig nyalattam vele a faszomat még újra nem állt fel.. nos akkor csak szopattam..és bele a szájába..kedvesen nyelte minden cseppjét miközben a herémet markolászta..
A kaland után visszavittem a találkozó helyre és elváltak az útjaink.. de a számát elmentettem és tuti h keresni fogom még.. : )