Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Bizarr - S/M
Megtekintve: 13500
Szavazatok: 63
Feltöltve: 2014. május 07.

Kéj (csak akkor olvasd, ha valóban szereted extrém nõi szexet!)

Egyszerûen rajongok a nõi mellekért, a csodálatos, hatalmas csöcsökért, a kiálló merev mellbimbókért! Imádom a számba venni, szopni, szívni harapdálni - pedig nõ vagyok és nem vetem meg a faszt sem! Kedvenc játékom, ha merev a mellbimbóm, akkor azzal baszom a partnernõm pináját, de legjobban a segglyukába imádom bedugni, és persze ezt viszont is szeretem. Apropó segglyuk! Nagy gyengém! Elõször finoman széthúzni, nyalogatni, bedugni a nyelvem, aztán az ujjaim, egyenként és egyre többet! Szeretem kitágítani a partnernõm segglyukát, mélyen belenyalni az anuszába, becsúsztatni az ujjaim...és imádom, amikor az én seggem tágítja, a kéj akkor önt el igazán, amikor a partnernõm felcsúsztatja az öklét! Megforgatja bennem és különös kéjkín, ha ki-be húzza a kezét a seggemben! A csúcsra akkor röpít el, amikor a keze átcsúszik a rectumon, és érzem õt a bensõmben! Ezután remegõ testtel várom a mámor tökéletes kicsúcsosodását, ahogy felém guggol, szétnyílik hatalmas lucskos pinája és és nyalhatom, falhatom, hogy orgazmusa pillanatában belövellje pinanedvét a számba! Imádom! Zárásként, mikor már oldódik a feszült kéj, csodálatos kiinni illatos, zamatos hugyát, hogy aztán én magam is a szájába vizeljek, majd kiigyam ajkairól a sárga nedût!
Perverz vagyok? Lehet, de nekem ez maga a csoda! Imádom a kõkemény meredezõ mellbimbót, imádom ha az én mellbimbómat tekergetik, húzzák, szívják, amikor a kéjes fájdalomig harapják! Imádom a pina illatát, mélyen beletúrni az arcom,szívogatni a klitoriszt, megkeresni a nyelvemmel a húgycsõ nyílását...az ujjaimmal és a nyelvemmel addig izgatom a partnernõm, hogy nem volt még olyan, hogy egy aktus alatt ne spriccelt volna szét! A segglyukért megbolondulok! Csodálatos érzés tágítani, látni, ahogyan egyre nagyobb, ahogy elõtûnik a vörös barlang! Becsúsztatni az ujjaim, az öklöm és élvezni a selymes finomságot, miközben a partnerem az ájulás határig élvez! Imádom a húgy illatát, ízét, ahogyan az aktus végén a torkomra folyik és én csak nyelem a nedût... Másik kedvencem, amikor engem tágít ki a partnerem - könnyen tágulok - két ökle is belém fér! Ilyenkor gyakran az anuszomba hugyozik a végén és én a szájába csorgatom vissza, hogy aztán kiigyam onnan... Nyelve játékosan lefetyel a számban, a nedveink összefolynak, csodálatos mámor!

Nézd meg Kriszta többi szexi történetét is!