Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7928
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2014. március 02.

a csellós lány

A fotelban ültem. E velem szemben, egy támla nélküli széken, és csellón játszott. A háta mögött lévõ leengedett redõny rései között beszûrõdõ fény élesen kirajzolta a kontúrjait, ahogy testének egyes részei szinte összefonódnak a hangszerrel. A szobában kellemes nyári meleg volt, a nyitott ablakon befújó szél idõnként behozott egy-két madárszót is, amik mintha csak a kiszûrõdõ zenére kontráztak volna. Nem nagyon bírtam levenni a szemem E-rõl, a látványa megbabonázott. Lábai közé fogta a cselló kiszélesedõ alsó részét, amit szorítva valamiért a lábfejeit spiccben tartotta, azt kívántam, bárcsak az izmos vádlijai az én derekamat ölelnék így körül. Emiatt lenge nyári egészruhája combközépig felcsúszott, s ahogy a zenélés közben együtt mozgott a hangszerrel, idõnként felláttam egészen a bugyijáig. Nem volt egy vékony lány, meg lehetett volna mintázni róla a teltkarcsúság élõ szobrát, de imádtam, úgy, ahogy volt, a puha húsát, a formás lábait, a csípõje ívét, feneke kellemes teltségét, fiatal kora ellenére is asszonyokat megszégyenítõ méretû kebleit, a csinos pofiját körbefoglaló hosszú barna haját. Az arcát fürkésztem, próbálva érzelmeket leolvasni róla, de csukott szemei és átszellemült ábrázata arra engedtek következtetni, hogy teljesen átadta magát a játéknak. Nem szólt tökéletesen, hisz jópár éve nem csellózott már, csak az én kérésemre vette ismét elõ, de az arca mellett a testbeszéde is arra engedett következtetni, hogy élvezi. Nem is sejtette, hogy ezzel a zenélés mellett engem valami egészen másfajta élménnyel is megörvendeztet, mert a látványának hihetetlen erotikus kisugárzása hatására egyre szûkebb lett a hely a shortomban. Fészkelõdtem a fotelban, igazgattam magam, ahogy próbáltam növekvõ férfiasságomat kényelmes helyzetbe hozni, ami az átéltek hatására immáron harcra késszé vált. Már jó ideje játszott, fogalmam sem volt, hogy meddig fog még tartani, csak azt tudtam, hogy már alig bírom türtõztetni magam. Szép lassan felkeltem, észre sem vette, mert szemei továbbra is le voltak csukva, mögé kerültem, s halkan a fülébe súgtam:
- Akármit is érzel, kérlek, ne hagyd abba a játékot.
- Rendben – mondta, s ahogy kissé a hangom irányába fordította a fejét, szája szegletében apró mosolyt láttam.
Lassan, akkurátusan összehúztam a kezeimmel a hajkoronáját, egyik oldalon a mellkasára igazítva, és gyengéden belecsókoltam a nyakába. Vonós keze enyhe megingása, s ennek következtében egy újabb félhang tudatta velem, hogy érzékelte a tettemet. Ujjaimmal szinte épp hogy hozzáérve elkezdtem cirógatni a nyakát, vállát, amennyire ruhája kivágása engedte, a hátát és a szegycsontja körül is. Szép óvatosan kigomboltam elöl a ruháján a legfelsõ gombot, vigyázva, hogy ne érjek a melleihez. Megint belehibázott, amire elmosolyodtam. Mindkét oldalon igyekeztem lejjebb csúsztatni a ruhát a vállán, de nem sikerült annyira, amennyire szerettem volna, ezért a kezeim ismét elõreszaladtak a második gombhoz. A pántok mindkét válláról lecsúsztak, de a mellei megfogták a ruhát a további zuhanástól. A csigolyájától indulva végigcsókoltam mindkét vállát, amit olyan zenei hangok követtek, amik szerintem nem voltak az adott mûbe beleírva.
- Jajj, mit csinálsz velem – kérdezte E?
- Ne aggódj, nem esik bántódásod, csak játssz tovább, amíg bírod – feleltem.
Letérdeltem mögé s miközben simogattam a hátát, csókokkal is beborítottam mindenhol. Ahogy összeértek a kezeim a háta közepén, egy pillanat alatt kicsatoltam a melltartóját, s a szabadjára engedett pántok, méretes terhük megszûnését követõen elõrecsapódtak a kezéig. Újfent a tarkójába csókoltam, s ahogy a tenyereim rámarkoltak rendkívül érzékeny melleire, teljesen szétesett a játéka. Még húzott párat a vonóval, de közben ujjaimmal megcsippentettem mindkét bimbóját, s végül kéjes sóhajtással feladta, megállt a játékkal és finoman a szõnyegre ejtette a vonót.
- Ne haragudj, annyira erotikus látvány volt, ahogy a lábaid közé fogott csellón játszol, hogy megkívántalak – súgtam a fülébe, kezeimmel továbbra is melleit kényeztetve.
- Leteszem a csellót, jó – kérdezte, s lassan elõredõlve a szõnyegre fektette a vonó mellé, én eközben, amennyire lehetett, igyekeztem lehúzni róla a ruháját. Ahogy felegyenesedett és szembefordult velem, ruhája és melltartója is lehullott, s ott állt egy szál bugyiban. Magamhoz vontam, egyik kezemmel a nyakát, másikkal a derekát megfogva, s megcsókoltam. Ahogy visszacsókolt a hátamat ölelve, éreztem, valamennyire már rá is hatott a bemelegítõ tevékenységem. Nem volt egy kezdeményezõ lány, ezért a csók után szétválva egyetlen mozdulattal levéve kiléptettem a bugyijából is, s megcsodáltam teljes természetességében. A szemei várakozón csillogtak, hatalmas keblei föl-le emelkedtek, ahogy izgalmában szaporábban vette a levegõt, fazonra vágott szeméremszõrzete csábítón jelezte szeméremdobja helyét hófehér bõrén a félhomályban. Egy pillanat alatt megszabadultam én is a ruháimtól, és lefektettem E-t a szõnyegre, a cselló mellé, és ráfekve csókolózni kezdtünk. Kezeim önálló életbe kezdtek a testén, bejárva annak minden zegét-zugát, hol a melleit, hol a csípõjét, hol a popsiját és combjait dédelgetve. Ahogy férfiasságom nekifeszült a szeméremajkainak, rögtön megtapasztaltam, hogy izgalmának nedvességben is mérhetõ jelei vannak, finoman közéjük illesztettem a végét, és megszánkáztattam az elõbukkanó levekben. Lassan, szinte milliméterrõl-milliméterre csúsztam bele E hüvelyébe, érezve körmeit, ahogy mind mélyebbre vájódnak a hátamban. A szemei csukva, átadja magát a játéknak, ami másfajta, mint nemrég, de látszik az arcán, hogy ebben, ha lehet, õ is még nagyobb örömét leli. Ütközésig beérve, kezeibe fogja arcom, és hatalmas, elolvadós sóhajtás után a fülembe súgja:
- Ez isteni, nem is lehetnél ennél finomabb. Ha ezt váltja ki belõled a csellózásom, akkor ezentúl mindig a játékkal fogunk bemelegíteni.
- Részemrõl rendben – felelem, s alig észrevehetõen elkezdek mozogni benne. Tudom, apránként épül fel az õ élvezése, amihez minden egyes fázisnak szüksége van az elõzõre, nem lehet csak úgy ajtóstul a házába rontani. Felsõ testemet megemelve gyorsítok kicsit, s kezeimmel, ajkammal és nyelvemmel melleit veszem kezelésbe, hosszú percekig elidõzve, figyelve, ahogy a bimbói az érintéstõl megkeményednek, az udvarai összehúzódnak izgalmukban, E kezeivel szinte irányítja a fejemet a testén. Visszaereszkedve érzem, amint a peckesen álló bimbók a fel-le mozgásban alaktalan mintákat rajzolnak mellkasomra, szám megkeresi az ajkait és egybeforrunk, nyelveink is altestünkhöz hasonló csatát vívnak, egy olyant, amiben nincsenek vesztesek, csak nyertesek. Újabb sebességváltást követõen érzem, hogy a szõnyeg kissé sprõd anyaga már kezdi horzsolni a térdeimet, de ez a pozíció annyira jó, E annyira magába tud fogadni, hogy nincs is kedvem váltani. Már sebesen mozgok rajta-benne, a hátamról az izzadtságcseppek átfolynak rá is az oldalamon, a lábaim között. Érzem, közeledik a vég, a crescendo. E lélegzetei is mind mélyebbek, a kezei kezdik kontrollálatlanul bebarangolni a hátamat, fenekemet. Mindkét kezemmel alányúlok, és megmarkolom méretes, párnás popsiját, teljesen kihúzom magam a hüvelyébõl, megállok pár másodpercre, majd egyetlen mozdulattal tövig csúszom belé, újra és újra és újra és újra. S végül érezve, hogy teljes testében hosszasan megremeg, és az ajkait egy mélyrõl felszakadó „oohhhhh” hagyja el, én sem fogom magam vissza, egy pillanatra megint meglátom arcán a teljes átszellemültséget, vele együtt, benne élvezek el. Lassan csillapodik az orgazmusa, kezeivel és lábaival úgy szorít, mintha most tenné utoljára, simogatni is nehezemre esik így, lefogva. Apránként szabadulok, cirógatva, csókolgatva a testét, lejjebb csúszok rajta, hagyva, hadd jusson levegõhöz, súlyomtól megszabadulva. Csípõjén pihentetve az arcom figyelem, amint a beszûrõdõ fények furcsa csíkokat rajzoltak E hatalmas kebleire, meg-megtörnek rajta, s erre a látványra szundítottam el, miközben kezeivel körbeölelte fejem.

Nézd meg lezli többi szexi történetét is!