Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
én és párom
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5883
Szavazatok: 6
Feltöltve: 2013. november 09.

Párom szülinapja

Hol is kezdjem el történetemet, hát legyen az elejétõl. Párommal már 10 éve vagyunk együtt és meg akartam lepni születésnapjára, ajándékra gondoltam, de semmi jó dolog nem jutott az eszembe mikor is felvillant egy gondolat, mi lenne, ha vásárolt ajándék helyett én lennék az ajándék. Ez jó ötletnek tûnt, már csak el kellett terveznem az ajándék menetét. Szerencsére volt 3 napom addig. A 3 nap alatt éjszaka végig ez járt a fejemben. És elérkezett a várva várt nap, illetve éjszaka. Tudtam, hogy már igen éhes lehet párom, mert 3 nap alatt kevés idõt töltöttünk együtt, persze nem véletlenül, hisz sokkal nagyobb kéjt adhat egy férfi, ha párja kevesebb szexet kapott.

Elsõnek is gyengéden odabújtam hozzá és simogatni kezdtem picit a mellét és a fenekét majd egy hirtelen mozdulattal lába közé furakodtam és elkezdtem nyelvemmel izgatni. Új dologgal akartam elõrukkolni, így egy új technikával próbálkoztam. Enyhén számba vettem csiklóját, szeméremajkát és nyelvemmel izgattam, majd enyhe körkörös mozgásokat vetettem be. Egyre hevesebben és hangosabban élvezett éreztem, hogy az orgazmus nemsoká a tetõre hág így picit begyorsítottam nyelvemmel és pár pillanat múlva enyhe rángások és puncija vonagló mozgásából tudtam elérkezett az elsõ orgazmus. De itt nem állhattam meg. Tudtam, hogy az elsõ után a második még jobb lesz, és még hamarabb bekövetkezik, ezért nem hagytam abba a kényeztetést, picit gyengéd voltam pár másodpercig élvezze ki az elsõ orgazmust, ami pár pillanattal ezelõtt történt, majd ezután a számba vettem ismét szeméremajkait és csiklóját egyre vadabb és vadabb lettem folytattam a körkörös mozgásokat majd hirtelen kicsit lejjebb mentem a nyelvemmel és a hüvelyét izgattam. Persze ezt is körkörösen, majd bedugtam a nyelvem hüvelyébe ameddig csak lehet, itt a nyelvem elidõzött pár pillanatig, majd ismét körkörös mozgásnak indult, éreztem nemsoká elönti a kéj és megkapja a második adag orgazmust is így nyelvemmel visszatértem a szeméremajkakhoz és a csiklójához. Pár másodperc múlva meg is történt fenekét enyhén megemelte picit megrándult és nagy sóhajtások közepette elérte a csúcsot.

Ezután kis pihenõt kért tõlem és én is pihegtem picit, majd kimentünk a konyhába, hogy igyunk egy pohár teát. A tea után megláttam meztelen testét újból elöntött a gondolat, most nem mehetünk vissza a szobába, most itt teszem magamévá. Azzal a gondolattal rátapadtam ajkára majd eltoltam a konyha asztalig. A konyhaasztalunk igen masszív asztal nem véletlen hisz mikor megláttam tudtam nekem ilyen kell, jó stabil fém lábakkal bírni fogja még a vad kiképzéseket is. Tehát lepakoltam 2 mozdulattal az asztalról mindent és ráfektettem. Lábait széttárta fejét hátra engedte. Melleit és bimbóját csodáltam pár másodpercig majd megláttam punciját, ami már elég szépen engedte magából a kéjnedvet. Gondoltam kényeztetem még kicsit hisz ma õ a szülinapos, így megint elindultam nyelvemmel egy rövidebb körútra, de tudtam most nem nyelvvel fogom eljuttatni a gyönyör kapujába. Néhány perc izgatás után felemelkedtem és a már ágaskodó farkamat belé helyeztem. Szeretem ezt a pozíciót jó rálátást ad minden porcikára, a hátat is kíméli és mindeközben könnyen hozzá lehet férni szinte bármilyen testrészhez. Amint belehelyeztem farkam, amit nem kellett erõltetni hisz punci nedve bõven megindult, semmi akadályba nem ütköztem, mintha korcsolya pálya lett volna oly könnyedén becsusszant a hatalmasra duzzadt makkom. Most nem voltam gyengéd kicsit erõteljesen mondhatni enyhén vadul jártam benne ki és be, majd jobb kezemmel a csiklóját kezdtem el izgatni közben. Láttam rajta ezt nagyon élvezi egyre hangosabban sóhajtozott enyhén emelte fenekét és próbált összhangba kerülni velem. Éreztem nemsoká eljuttatom ismét a csúcsra, de elõtte még nagyobb élvezetet akartam adni neki, ezért picit lassítottam majd teljesen kihúztam farkam belõle és csak a makkomat engedtem vissza hüvelyébe. Ezt nagyon szereti így néhány másodpercig így kényeztettem, de tudtam, hogy nem halaszthatom tovább izgalmi állapotát ezért csípõmmel körkörös mozgásba kezdtem és farkammal tövig beléhatoltam, néhány lökés és éreztem, hogy megrándulnak izmai puncija összehúzódik gyûrûszerûen megrándul, majd elernyed és elérkezett a következõ orgazmusa. Már én sem tudtam sokáig tartani magam így néhány erõteljesebb lökés után én is elélveztem és a spermámat a hasára és mellére engedtem.

Ezután a gyönyör után ismét egy pohár tea kellett, majd elszívtam 1 szál cigit is.

Mikor beléptem éreztem még sok erõ van bennem, itt nem állhatunk meg.

Így ránéztem kéjesen ismét és tudta hogy mire gondolok.

De a továbbiakat majd a következõ részben mesélem el.

Nézd meg én és párom többi szexi történetét is!