Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4430
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2013. szeptember 22.

Egy régi ismerõssel való találkozás

Egy régi kedves ismerõssel való találkozás elmesélése:


A városban mászkálok, mikor valaki odaáll mellém és vigigsimítja a hátamat. Erre valami forró érzés indul el bennem, mivel ismerõs ez a mozdulat és ismerõs az illat is. :)



Megfordulok és téged látlak amint egy lenge egyberuhában állsz ott. A ruha fehér színû enyhén átlátszó, éppen csak a tangád vonala látszik át a popsidon. Megörülök neked és megölellek.Beszélgetünk és kiderül, hogy felugrottál Pestre elintézni pár dolgot és véletlenül pillantottál meg az utcán. Nagyon meleg van, kb 35 fok árnyékban. Csurom vizek vagyunk a melegtõl, de mondketten érezzük, hogy nem csak ez a melwgség uralkodik rajtunk hanem vmi más is. A vágy. :)



Felvetem az ötletet, hogy megnézhetnéd a laskát hogy néz ki. Mivel van még idõd, így beleegyezel és elindulunk. Nem kell sokat utaznunk, de ez idõ alatt mikor véletlenül összeér a kezünk vagy a karunk vagy más teestrészünk akkor érezzük a feszültséget egymás közt. Az a jó indulatú feszültség, ami majd szét robban. :)



Megérkezünk és vigigvezetlek a lakáson. Marha meleg van izzadunk nagyon komolyan, mire felajánlom neked, hogy felfrissülés képpen nyugodtan lezuhanyozhatsz. Megörülsz a lehetõségnek és belépsz a tus alá. Én addig kint teszek-veszek. Ott állsz a tus alatt és magadra folyatod a langyos vizet, mely felfrissít és kiélesíti az érzékeidet. Szapppanozod magad mindenhol és élvezed a víz sugarait amely a testedet masszírozza. Így hosszabb ideig a melleidre irányítod a vizet majd lejjeb csúszol és már a lábad közét masszírozod a vizsugárral.

Ekkor én is belépek a fürdõbe és levetkõzök és belépek hozzád a tusolóba. Nem túl nagy a hely, épphogy elférünk. Teljesen egymáshoz simulunk mert csak úgy férünk el, de már ekkor érzed és látod, hogy õrülten merevedik nekem is vmi a lábam közt. Szappanozzuk egymást mindenhol.

Majd hirtelen meg fordítalak és magamhoz húzlak és érzed merevedõ farkamat a popsidon. Közben a hátad és a melleidet szappanozom miközben a vízzel a puncidat masszírozom. Megérkeznek a régen hallott kéjes nyögések és meg megrendül a tested az élvezettõl. Ekkor hirtelen megfordulsz és elém térdelsz, hogy a lüktetõ farkamat a kezedbe majd a szádba vedd és újra megízleld. Már te is vártad rég, hogy újra kézbe vehesd és újra végig nyalhasd. Nagyon jól csinálod én is nagyon élvezem. Nálam is megjönnek a kéj hangjai amit te is nagyon imádsz. :)



Ekkor kilépünk a tus alól és megtöröljük egymást. felkaplak és beviszlek a szobába ahol egy szál ágy van csak még. Ráfektetlek és elmerülök a lábaid közti dombokon. Hol gyengéden hol egy kicsit vadabbul nyallak és érzem hogy nagyon nedvesedsz és jönnek, csak jönnek azok a nyögések. Majd hirtelen a kéjtõl elborult aggyal azt parancsolod, hogy azonnal rakjam beléd a farkamat mert érezni akarsz. Nem kell több, a nyakamba veszem a lábaidat és a farkammal beléd hatolok. Ütemesen mozgunk egyre mélyebbre és mélyebbre.

Ezután hirtelen pózt váltunk és kutyapózban folytatjuk. Hátulról hatolok beléd és közben a melleidet és a csiklódat masszírozom az éppen szabad kezemmel. Az ajkaimmal a hátad a nyakad és a szádat kutatom hogy mindenhol érezzelek én is. Nagyon élvezed és egyre hangosabbá válsz és nem sok kell neked az élvezéshez. Nekem se sok de ekkor azt parancsolod hogy a száddal akarod befejezni és érezni akarod a nedvemet. :)



Még lökök jó párat hogy te is elélvezz majd hirtelen kiveszem és te egybõl rárabolsz mert nem bírsz magaddal és a szádban akarod tudni. Elképesztõen jó technikával csinálod és én nagyon élvezem. Jó bõ nyállal, hol megköpdösnöd hogy végig nyalod, de nem hagyod pihenni. Már nekem se kell sok és te érzed ezt, így felgyorsítasz és hallod amint elélvezek és érzed is ahogy a nedvem szétfolyik a szádban és csöpög le a melledre.



Fogod magad és szétkened a melleden, amitõl én teljesen elvesztem az eszemet és újra hadra készen állok. Te mosolyogsz rám és felállsz, majd megcsókolsz és újra együtt mozgunk a további élvezetekért.