Rendben

Rendben

Mégsem

×
×
 A magyar szexpartner kereső
erotikus történetek

Elég régóta beszélgettünk egy fiúval. Megkért hogy találkozzunk. Eltelt pár nap minden jol ment eljött a találka napja. amikor rámnézett azt mondta \"csodálatos vagy\" és áölelt. felmentûnk a lakására beszélgettünk filmet néztünk. hozzá bujtam õ átölelt. kérsz csokit? kérdezte. elkezdett etetni. egész jol elvoltunk aztán megcsokolt. hevesen csokolozni kezdtûnk simogatta a derekam én a kezét a popsimra huztammarkolászta egyre hevesebben és izgultabban. éreztem meredezõ farkát ahogy hozzámsimult. rajtam csak egy szoknya volt es egy top. kértem hogy várjon leveszem a magassarkut. ugy hajoltam hogy a meztelen puncim kilógjon a szoknya alol. idõm sem volt felállni amint levettem az ágyéka a popsimhoz simult a melleim markolta szembefordult velemés beemelt az ágyba. széttárta a lábaima keze gyengéden simogatta kopasz bájomat.
- hmm de nedves vagy
elkezdett nyalni elõször csak az ajkakat majd szétnyitotta a csiklom szivogatta a nyelve a hüvelyemben matatott csak nyõgni tudtam az élvezettõl olyan jol csinàlta. egyre gyorsabban. éreztem már nincs sok hatalmasat élveztem de ujjazott és nyalt tovább közben levetkõztünk a farka hatalmas volt és a makkja oh màr csak a látványtol is orgazmusom volt. ismét csokoloztunk a farkát szorosan a puncimhoz nyomta és ajkaim közt mozgatta.
-add a számba. sohajtottam mikor kiejtettem. tövig eltünt a számban nagyon élvezte a nyelvemml játszottam közben nyaldostam a golyoit és finoman harapdàltam 69ben folytattuk tovább. olyan jol csinálta ért a nõkhöz. hátradöntött az ágyon és csak nyalt. éreztem ismét közel a csúcs.
-hatolj belém ne kínozz!
csk a makkját dugta a hüvelyembe ki be mozgatta körkörösen. ekkor a làbaimmal magamba toltam tövig mind a 23 centiét. ugy kívántam. dugott mint még soha senki. gyengéd volt \"o dugj még dugd a puncim kívánlak!\"
hevesebben tömött hátulrol folytattuk akkor 2x is hatalmasat élveztem. \"cica nm birom ülj a farkamba akarom a puncid hadd töltselek csurig!\" lovagoltam a melleim harapdálta tolta belém mikõzben én ugráltam aztán hatalmasat nyögött éreztem ahogy forró gecije elönti puncim belsõ tájait. nem engedtem hogy kivegye egyszerre élveztünk. azota sokszor találkoztunk már egy pár vagyunk. sxnek indult de szerel lett. jo az ágyban sõt egy isten

Válts mobil nézetre  >>