Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Bruce
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9625
Szavazatok: 32
Feltöltve: 2012. október 04.

Utazás

Történt egyszer,hogy munkámból adódóan Debrecenbe kellett mennem.
Szép napos május végi nap volt. 14:00 óra felé indultam haza. M3 autópálya meleg szikrázó napsütés. Èppen a Miskolci elágazást hagytam el amikor úgy döntöttem megállok a következõ benzinkútnál kicsit pihenek iszom egy kávét. Így is történt. A következõ kút egy OMV-volt,
megálltam. A kúton sokan voltak. Sorbanállás közben megpillantottam egy nagyon csinos hölgyet aki elõttem állt a sorban. Kb. 30-35 év körülire tippeltem, fekete félhosszú haj, barna szemek, kb.170cm magas átlagos testalkatú.Miniszoknya volt rajta magassarkú cipõ és egy világos színû blúz. Ahogyan unalmamban nézelõdtem többször végignéztem rajta, hiszen nagyon kellemes látványt nyújtott a formás popsi és a combok látványa.
Sokadszor mértem végig fantáziámban már mindenféle gondolatokkal, amikor láttam, hogy észreveszi ezt és idõnként kicsit félszegen vissza vissza néz. Majd sorra került megkapta a kávéját és a kinti asztalokhoz ment leült. Talán kicsit le is tettem róla magamban és én is megkaptam a kávémat. Elindultam a kinti részlegbe és asztalt kerestem magamnak.
Pont a hölggyel szembeni asztalhoz volt szerencsém leülni. Õ is én is telefonálgattunk intéztük az ügyeinket kávézás közben. Persze idõnként véletlenül össze össze néztünk. Pont úgy ültem, hogy e-közben láthattam formás combjait , keresztbe tett lábait. Nagy szexi volt így alig tudtam a szemem levenni róluk. Természetesen észrevette, hogy bámulom a lábait. Majd egyszercsak pozíciót váltott és a lábait egymás mellé helyezte...

Akit érdekel a folytatás írjon, szívesen mesélem tovább..izgalmas lesz..