Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Családi
Megtekintve: 26204
Szavazatok: 59
Feltöltve: 2012. július 05.

Egy vér-egy ízlés(?)

Balatoni nyaralásom történetét szeretném elmesélni nektek.
Egyik évben együtt nyaraltam lányommal, Vikivel, és fogadott unokaöcsémmel, Tibivel. Én egy negyvenes, szexinek mondott szõke nõ vagyok, nagy keblekkel, amivel mindig is el tudtam varázsolni a férfiakat. A lányom rám ütött, már fiatalkora ellenére is ruganyos, nagy melleket adott neki az Alkotó.
Nagyon szerettem volna, ha Vikinek sikerül összejönnie egy rendes pasival, ez akár az unokaöcsém is lehetett volna, hiszen nincs közöttük vérségi kapcsolat.
Egyik este már hálóingben, illetve alsógatyában beszélgettünk. Közben italozgattunk, így felszabadultabbá vált a társalgás. Ahogy oldódott a hangulat, látom, hogy lányom és Tibi egyre inkább egymásra találtak. Erotikus megjegyzéseiktõl forrt a levegõ, látszott, hogy ebbõl több lesz, mint csendes beszélgetés.
Lányom megkérte Tibit, hogy masszírozza meg. Tibi a lábától kezdve haladt felfelé, egészen a fenekéig. Kerek popsiján sokáig elidõzött, közben finoman punciját cirógatta. Úgy gondoltam, nekem itt mennem kell, de Tibi megkért, hogy maradjak. Odahívott melléjük, hogy feküdjek lányom mellé. Akkor pillantottam meg alsógatyáját átütõ hatalmas farkát, melynek hatására én is izgalomba jöttem. Miközben lányomat egyre jobban vetkõztette, simogatta, én lehúztam az alsógatyáját, és számba vettem kemény farkát. Ekkor lányom is megfordult, és nedves punciját Tibi szájára nyomta. Ezek után lányom kölcsönkérte a szerszámot, hogy beleüljön. Nem ellenkeztem. Miközben lányom lovagolt, elkezdte ujjazni nedves puncimat. Ez kicsit idegen volt, de az alkohol eddigre már megtette hatását.
Tibi kérte, hagy kóstoljon bele egyszerre 4 cicibe. Ketten, két oldalról hatalmas melleinket az arcába toltuk, miközben Viki majd eldurranó farkát simogatta. Viki kérte, hogy a szájába élvezzen el a fiú, mert imádja az ízét. Tibi farkát így én vertem saját lányom szájába, aki nem nyelte le, hanem nekem is meghagyta az ízélményt: a szájából kicsorduló kéjnedvet lenyalogattam hasáról, formás melleirõl. A második körben anális örömök elé néztünk. Tibi elõször lányom popsijába szállt be, miközben én lányom punciját nyaltam a dupla élvezés reményében. Viki percek múltán többszörösen kielégülten, fáradtan, mámorban úszva masztizott onnantól kezdve a fotelben, míg Tibi farka nem lankadt-én következtem.
Tapasztalt testemmel elvarázsoltam Tibit. Minden pózban csináltuk, mélytorok-technikámmal mér 20 centis farkát is könnyedén eltüntettem. Amikor közeledett a csúcspont, lányom is odajött. Most õ verte a meleg spermát keblemre, melyet aztán lenyalogatott. Egy ideig még egymást kényeztettük, de a kimerültség miatt mindnyájan elaludtunk. Másnap a további szándékaim jelzése miatt szájjal kielégítettem Tibit, jelezve, hogy ez az éjszaka nem egy egyszeri alkalom volt. A többiek meg nem értik, miért szeretek annyira Tibivel nyaralni...

Nézd meg tito többi szexi történetét is!

3.76
1.71
3
3.85