Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Karesz
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8547
Szavazatok: 28
Feltöltve: 2012. június 23.

Az elsõ SEX…

15 éves voltam, mikor egy alkalommal a szomszéd finom nedves puncijában tértem magamhoz!
Ez a lány, nevezzük Andinak, egy nagyon csinos 30 –as, és a férje sokat utazott, így rengeteget volt egyedül. Anyámnak jó barátnõje lett, egészen annyira, hogy sokszor aludt nálunk, mert „félt otthon egyedül”! Elõzõ évben halt meg apám, és anyámnak is jó volt, hogy végre van egy barátnõ, aki elvonja a figyelmet minderrõl!
Emlékszem mindig figyeltem tusolás közben, gyönyörû teste volt, és rendszerint sikerült a masztizását is nyomon követni! Természetesen minden alkalom után könnyítenem kellett magamon, mert nem bírtam, és folyton Õ járt a fejemben! Egyik alkalommal láttam, hogy tus elõtt csinálta és a bugyijával törli meg a nedves punciját, amit majd a többi ruháiba tekeri és otthagyja a mosógép tetején! Utána Én jöttem a tusolással, egyszerûen éreznem kellett az illatát, tudnom kellet milyen, megkerestem és beleszagoltam, csodálatos volt, természetesen megõrültem tõle, és ki kellett vernem, még az nap éjszaka többször is!
Egyik nap eljöttek keresztanyámék és ott aludtak nálunk, patt helyzet lett, mert Andi nem tudott volna hol, így megkérte anyámat, hogy nem aludhatnék Én nála, persze igen volt a válasz! Eljött az este, tusoltunk-kajáltunk- és tv-t néztünk! És mivel semmi extra mûsor nem volt, így mondta, hogy betesz egy kazettát, valami akció film lett volna, de egy kemény pornó volt! És ettõl a ponttól kezdve indult az éjszaka és a mi kis nyári kalandunk! Persze borzasztó zavarban volt, de megkértem ne vegye ki a kazettát, Õ belement! Már ekkor állt a farkam és kezdtem ezt nem titkolni, miután számára is nyilvánvalóvá vált beszélgettünk! Elmondta, hogy mennyire hiányzik neki a férje farka, és szinte mindennap maszturbál, így Én is megnyíltam és elmesélem neki hogy néha figyelem és ki verem a farkam! Erre Õ mosolygott egyet, és mondta, hogy nyugodtan elõvehetem, mert kíváncsi lett rá! És tisztán nyíltan felkínálta magát! Gyönyörû volt és illatos, elém guggolt és megfogta meredezõ farkam, iszonyú erõvel szorította és verte, majd egyszer csak bekapta és olyan vakummal szívta, hogy teleélveztem a száját! Ekkor felállt, megfogta a kezem és a nedves pinához szorította! Lefeküdt Én pedig finoman nyaltam, mindig utasított, hogy merre és hogyan, keményebben vagy finomabban, nagyon jó érzés volt, hiszen már 3 hónapja vágytam erre! Õrjítõen és hosszan élvezett, és mivel ekkor éltem meg elõször egy nõ orgazmusát, hirtelen nem is tudtam hová tenni a dolgot! Ezután felült, megfogta félállásban lévõ farkam és finoman a szájába vette, úgy mintha most elõször csinálna ilyet, majd egyre durvábban engedte a torkáig. Megállt és egyszerûen ráguggolt az álló faszra, egyszerûen nem tudtam irányítani a testem és ebben a pillanatban teleélveztem!
Ezt követõen együtt „aludtunk”, vagyis beszélgettünk, elmondtam, hogy nekem ez volt … és szinte mondanom sem kellett, mert tudta, érezte. Gondolom kellõen béna voltam! Még reggel egy nagyon finom sexben volt részem, már oda tudtam figyelni és kontrollálni bizonyos dolgokat! Majd jött a nyári szünet, és szinte folyamatos volt a dugás, hol nálunk, nála, a tóparton, a strandon! Folyt.köv….