Rendben

Rendben

Mégsem

nyerj 7 napos ajándék standard előfizetést!

március 23-30. között

Óvszereket rejtettünk el véletlenszerűen felhasználóink adatlapjain.
Keress meg 5 darabot és megajándékozunk egy 7 napos
Standard előfizetéssel!

Ha épp előfizetőnk vagy, nyereményedet
jelenlegi előfizetésed lejárata után írjuk jóvá.

 

Gyűjtsd a gumikat az adatlapokon!
Lehet, hogy pont keresgélés során találsz rá arra, akivel elmennél...

Megkeresem Játékszabály >

gratulálunk!

Megtaláltál 5 darab óvszert, így Tied az egyhetes ajándék Standard előfizetés!

 A magyar szexpartner kereső
erotikus történetek

Sziasztok!
Új vagyok itt, de a téma minket is nagyon izgat.Röviden a történetünk:
Még a házasságunk elején, úgy 24 évvel ezelõtt (akkor ez még nagyon tabu volt) a párommal orális játszadozás közben eltévedtem, egy kicsit lejjebb is. elõször elszégyeltem magam, de mivel õ sem tiltakozott, sõt a hangokból ítélve tetszett neki folytattam a játékot. mivel nem volt negatív visszajelzés, így szépen lassan minden alkalommal \"véletlenül eltévedtem\" arra a tájékra is. Egy idõ után már õ jelezte, hogy tévedjek már lejjebb. így ment ez egy darabig, amikor is az ujjacskáim is elkezdtek \"eltévedni\". Ez ellen sem volt kifogás, így ezt is szépen lassan rendszeressé tettük. Így lett egy ujjacskából kettõ, és ekkor kezdõdött az én kétkedésem, hogy akarom-e a folytatást. és mivel nem akartam (a mai napig nem tudok ész érveket, talán megijedtem attól, hogy ez nem természetes?) abba is maradt. De itt nincs vége a történetnek.
Kb 1 évvel ezelõtt, miután túlestem egy több hónapos betegségen, ami alatt szex sem volt, és az én párom hûen kitartott mellettem, úgy gondoltam fel kellene dobni az újra induló szexuális életünket.
És akkor újra elkezdtem lassan az eltévedéseket a nyelvemmel, aztán az ujjammal, majd ujjaimmal, és mivel ismét jó volt a fogadtatás, ezért folytattuk. Majd eljött a pillanat, hogy a párommal megbeszélve kipróbáltuk a vibrátoromat neki. Olyan volt, mint maga a vulkán, kitört, majd lüktetve vonaglott, és erre a látványra én is elélveztem. De nem akárhogyan, hanem spriccelve, amúgy keményen, életemben elõszõr. És mivel ez ismét felizgatta, így együtt törtünk ki, és együtt játuk meg a legszebb csúcsokat. Azóta is amikor csak tehetjük, várjuk ezeket a pillanatokat, hogy megjárjuk a legszebb csúcsokat, hogy ha jönnek a mélységek, azokat is együtt tudjuk megjárni.
Azóta megvettük a felcsatisat, és még izgalmasabbá tettük a játékot.

Válts mobil nézetre  >>