Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
nemeth roland kukac gémél com
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 10854
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2012. április 30.

lány dug fiut

Sziasztok!
Új vagyok itt, de a téma minket is nagyon izgat.Röviden a történetünk:
Még a házasságunk elején, úgy 24 évvel ezelõtt (akkor ez még nagyon tabu volt) a párommal orális játszadozás közben eltévedtem, egy kicsit lejjebb is. elõször elszégyeltem magam, de mivel õ sem tiltakozott, sõt a hangokból ítélve tetszett neki folytattam a játékot. mivel nem volt negatív visszajelzés, így szépen lassan minden alkalommal \"véletlenül eltévedtem\" arra a tájékra is. Egy idõ után már õ jelezte, hogy tévedjek már lejjebb. így ment ez egy darabig, amikor is az ujjacskáim is elkezdtek \"eltévedni\". Ez ellen sem volt kifogás, így ezt is szépen lassan rendszeressé tettük. Így lett egy ujjacskából kettõ, és ekkor kezdõdött az én kétkedésem, hogy akarom-e a folytatást. és mivel nem akartam (a mai napig nem tudok ész érveket, talán megijedtem attól, hogy ez nem természetes?) abba is maradt. De itt nincs vége a történetnek.
Kb 1 évvel ezelõtt, miután túlestem egy több hónapos betegségen, ami alatt szex sem volt, és az én párom hûen kitartott mellettem, úgy gondoltam fel kellene dobni az újra induló szexuális életünket.
És akkor újra elkezdtem lassan az eltévedéseket a nyelvemmel, aztán az ujjammal, majd ujjaimmal, és mivel ismét jó volt a fogadtatás, ezért folytattuk. Majd eljött a pillanat, hogy a párommal megbeszélve kipróbáltuk a vibrátoromat neki. Olyan volt, mint maga a vulkán, kitört, majd lüktetve vonaglott, és erre a látványra én is elélveztem. De nem akárhogyan, hanem spriccelve, amúgy keményen, életemben elõszõr. És mivel ez ismét felizgatta, így együtt törtünk ki, és együtt játuk meg a legszebb csúcsokat. Azóta is amikor csak tehetjük, várjuk ezeket a pillanatokat, hogy megjárjuk a legszebb csúcsokat, hogy ha jönnek a mélységek, azokat is együtt tudjuk megjárni.
Azóta megvettük a felcsatisat, és még izgalmasabbá tettük a játékot.

Nézd meg nemeth roland kukac gémél com többi szexi történetét is!