Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Jenny
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3346
Szavazatok: 12
Feltöltve: 2011. augusztus 25.

Ezek vagyunk...

Annyi szép és persze izgató történet kering ezen az oldalon,kezdve a spriccelõs élményekkel egészen a vérfertõzésig. Mindenkit más hoz lázba,ettõl szép az élet. Ha egyszer megtalálod az ízlésednek megfelelõ stílust,sose szabadulsz tõle.
Mindenki okulására és persze szórakoztatására én is leírom az életem fordulópontjának számító estét. :)
Kezdjük is \"in medias ress\" a történetet,mert valószínûleg az elõzmènyekre senki sem kíváncsi.

Filmszakadás után arra kellet magamhoz térnem,hogy egy idegen férfi hajol fölém. Elkezdem összerakni a képet, sorba veszem; nem ittam,nem drogoztam és tudtommal most melóban kéne lennem, vagyis ott is voltam.
Ránézek az ismeretlen arcra, õ visszanéz rám,látja, hogy fogalmam sincs mit keresek itt. Pár mondatban elmagyarázta a helyzetet,de már rég nem azzal foglalkozom. Életemben elõször lobbant bennem olyan tûz, aminek köze sincs az érzelmekhez.
Nem volt tökéletes a szituáció, mint a filmekben, nem a legjobb ruhámban voltam, smink nélkül és fájó fejjel ücsörögtem elõtte. Inkább voltam kiszolgáltatott,mint izgató, de a monológja végén elég volt egy pillantást vetnie rám, hogy meglássa azt a pici lángot a szememben, amit a vágy ébresztett.
Végignézek rajta, idegen. Az eszem azt mondja: menekülj! A számat viszont csak annyi hagyja el: Szeretnék zuhanyozni.
A hideg zuhany sem csillapította a vágyamat...most már úgy is mindegy.
Kilépek a fürdõszobából és ott áll elõttem. Engedélyt kér a tekintetével és én megadom neki. Most már tényleg mindegy...

Erõsen magához húzott és én éreztem,hogy kiszakadok a világból. Nincs múltam és nincs jövõm, nincsenek következmények, csak azok az égetõ érintések és csókok amik beborítják a testem.
Egy pillanatra átvillan az agyamon,hogy ez az ember nem szeret,nem félt, nem gyengéd és ami még ijesztõbb, ezt élvezem.
Egy hatarozott lökéstõl az ágyra zuhantam. Ahogy vártam...ellentmondást nem tûrõen terpeszbe rántotta összezárt lábaimat, majd egészen az arcomig feltolta a térdeimet. Az akció sikeres volt,egy másodperccel késõbb már éreztem forró lehelletét, ahogy duzzadó csiklómmal játszadozott hol nyelvével, hol ajkával vagy fogaival.
Jobb kezével a mellemet markolta, bal keze felváltva izgatta a popsimat és a hüvelyemet.(Vagy éppen mindkettõt egyszerre,tövig.)
Minden èrzèkszervemmel az élvezetre koncentráltam...nem érdekelt õ élvezi-e. Kívántam,akartam az orgazmust!!!
Kétszer élveztetett így el, mindkétszer ràngatózva, remegve nyögtem, sikítottam a gyönyörtõl... nedvem végig folyt mindkét kézen,de õ úgy tett mintha észre se venné. Nem lassított,nem hajolt el, arca elveszett legrejtettebb zugaimban. Nem tudtam és nem is akartam leállítani, teljesen magával ragadott az amit mûvelt. Igazi kièhezett szukàvà váltam, aki már a következõ nagy élvezèsre készülõdött. Éreztem, hogy minden erõ kiszáll a testembõl, magamban akartam már érezni ágaskodò szerszámát, de a jól ismert zsibbadás megbénított. Az utolsó sóhaj bent szakadt és...semmi. Ijedten néztem le rá, mint a gyerek, akinek a szeme láttára törtèk darabokra a kedvenc játékát. Õ vigyorogva felegyenesedett,majd teljes lelki nyugalommal leereszkedett mellém az ágyra,hátát a falnak vetve. Kièhezve és kétségbeesetten vetettem rá magam. Legjobb tudásomhoz méltóan jàtszadozotam makkjával,finoman szívogattam,golyóit nyalogattam, amikor elérkezettnek láttam a pillanatot hevesen rácsusztattam a számat kõ kemény farkàra. Ütemesen bólogattam,mint egy rock koncerten,de nem érte be ennyivel. Leszálló ágban egyszerre mozdult velem,felülrõl magára nyomta a fejem,csipõjèt megemelte,én pedig jobb híján nyeltem egy nagyot engedve a nyomásnak. Méretes szerszámának mind a 19 centije,egészen tövig a nyelõcsövemet feszítette elzárva a levegõ útját,-ezt õ is tudta,de nem hagyott szabadulni-hajamat markolva húzott a farkàra, mintha sose akarna elereszteni. Kis idõ után már nem ellenkeztem,engedelmesen vártam,hogy újra levegõhöz jussak. Amikor ezt megérezte lassan elkezdett mozogni,férfiassàga akadálytalanul siklott a torkomban. Kicsivel késõbb nyögve,lihegve a számba élvezett,ami persze nem jelentette a játék végét. Kiràntott az ágy szélére,szembe állt velem és újra a számba adta fèlmerev szerszámát. Amikor újra állt a zászló,két kézzel megmarkolta a fejemet és szó szerint szájba kefèlt. Amíg fuldoklottam elõtte kezem önkéntelenül a puncimra vándorolt,markoltam,dörzsöltem,ujjaztam magam ahogy remegõ végtagjaimtól tellett. Abban a pillanatban ahogy partnerem második lövèsènek hûvös cseppjei, kifeszìtett számból az ölembe folytak, azonnal remegve elélveztem megint. Neki is feltûnt ez és már az elsõ hullámnàl éreztem magamban (csodával határos módon) ismét merev szerszámàt. Két ujját tövig a popsimban tartotta, így perceken keresztül az orgazmus mámorában tartott a fájdalom. Ahogy kicsit elcsitultam õ is lassított de csak azért,hogy újult erõvel mèg keményebben dughasson tovább. Minden létezõ pózon végig mentünk, a végén utolsó erõmbõl négykézlábra állva felkínáltam neki rózsácskàmat,hogy tökéletesen fejezhessük be a mûvünket. Alig éltem már a fájdalomtól,amikor végre hörögve elsült utoljára.

Éjfél volt mire haza értem,párom mélyen aludt. Csendbem átöltöztem, és bebùjtam mellé közös ágyunkba. Alig egy órája még egy drogos senki agyában feküdtem. Elfordìtom a fejem,egy jól szituált informatikus nyugodt arcàt látom.

Két nappal késõbb az új lakásom nappalijának közepén állok egyedül. Megszólal a csengõ,kiszakít a merengèsembõl. Ma már a 3. férfi látogat hozzám. Àtcikázik rajtam egy fájó kérdés: Ez lettem èn?
Gonosz kis hang felel utoljára: Igen, ez....Aztán a lelkiismeret örökre elnémult.

Remélem élveztètek, rövid de eseménydús kis történetem.(Ha valakit érdekel a folytatás, jelezze.) :)

Nézd meg Jenny többi szexi történetét is!