Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Katka
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3685
Szavazatok: 29
Feltöltve: 2011. április 13.

Kaland

Szopjál, Ribanc! - mondta, de hangja mély volt, tudtam, jó neki, élvezi amit csinálok vele. Kezével belemarkolt a hajamba, úgy irányította a ritmust. Egyre gyorsabban, egyre mélyebbre nyomta a fejem, és én szinte már öntudatlanul szívtam magamba forró dákóját. Nem engedte, hogy elé térdeljek, ezért mellette kuporodtam le az ágyon, térdeimet magam alá húztam, így másik kezével a fenekemet simogatta, markolta. Szopjál keményebben! - kiáltott rám, és rámcsapott a tenyerével. Az éles csattanás, a fájdalom megijesztett, halkan felnyögtem, és erõsen szívni kezdtem a farkát. Ez az... sóhajtotta kéjesen, egyik kezével továbbra is a hajamat fogva, másik keze pedig lassan továbbcirógatott a hátam közepétõl a nedves puncim felé. Tempósan ujjazni kezdett, ettõl teljesen megszédültem, és hagytam, hogy játsszon velem. Ujjai mélyen bent jártak a hüvelyemben, majd hirtelen végigsiklott a csiklómig. Megcirógatta, majd visszacsúszott a puncimba. Hevesebb lett, vadabb. Éreztem, ahogyan nedvem végigcsorog a combomon. Tovább gyorsította a tempót, ahogyan a hajamat fogva irányított. Közben hallottam az egyre mélyülõ sóhajait, tudtam, hamarosan számban érezhetem a forró lávát, ami vulkánként fog elõtörni belõle.
Nem elõször voltunk együtt. Ez volt a második randevúnk.
Itt ismertem meg. Pár levélváltás után levett a lábamról határozott, lényegre törõ stílusával. Egy külvárosi parkolóban találkoztunk elõször, egy panziónál. A kocsi mellett állt, mikor megérkeztem. Leplezetlenül végigmért, és csak annyit mondott: ugye az enyém leszel, most rögtön? Olyan vágy sütött a pillantásából, hogy nedves lettem, pedig hozzám sem ért. Reszketõ lábakkal léptem hozzá, és halkan csak annyit mondtam: akarom. Kézen fogott, és némán besétáltunk a panzióba. Nem beszélgettünk. A vágyainkat megélni akartuk, nem megbeszélni, banális témákkal pedig eloszlattuk volna a varázslatot. Beléptünk a szobába, becsukta az ajtót, és lágyan a falhoz döntött, csókolni kezdett. Elõször puhán, éppen csak érintve az ajkaimat. De érezte szomjamat, és megkönyörült rajtam. Nem akart elriasztani, de meg akarta adni azt, amiért jöttem. Izgatta, hogy egy olyan nõt ölel, aki most próbálja ki elõször a félrelépés tiltott gyümölcsét. A bizalmamat akarta. Hogy rábízzam magam, és élvezhesse kiszolgáltatottságomat. Irányítani akart, hogy az õ élvezetét élvezzem. Úgy csókolt, úgy szorított a falhoz, hogy elakadt a lélegzetem. Ekkor lassan végigsimította a kezét a nyakamtól a mellemen át a csípõmig. Érezte, ahogy megremegek a vágytól. Gyere, keressük meg az ágyat.- mondta mosolyogva. Aznap gyengéd volt velem.
Hirtelen erõsen megmarkolta a hajam, felrántotta a fejem. Halkan, de nagyon határozottan mondta: Ma nem a szádba akarok élvezni. Ma meg foglak baszni! Meglátta a rémületet a szememben és megpróbált megnyugtatni. Ne félj, élvezni fogod! Egy gyors mozdulattal hanyatt lökött az ágyon, és fölém hajolt. Szeme villámlott, ahogy mondta: Akard! Akard, hogy megfarkaljalak, te éhes szuka! Kezével belemarkolt a puncimba, szétlökte a combjaimat, és egy gyors mozdulattal tövig nyomta belém gyönyörû farkát. Lendületesen kezdett mozogni, közben kezével a mellemet gyúrta. A bimbóm teljesen megkeményedett, éreztem, hogy pillanatokon belül elélvezek. De még nem hagyta. Kihúzta puncimból a farkát, és a számba rakta. Éreztem rajta a vágyam ízét, ami összekeveredve az õ nedvével különösen izgató volt. Miközben szoptam, õ a melleimet kényeztette. Cirógatta, markolta, úgy, hogy a kéjtõl és a fájdalomtól hullámzott az egész testem. Éreztem, hogy õ sem bírja már sokáig visszatartani az élvezetet. Ezt õ is tudta, ezért ismét a puncimba mártotta a farkát, és õrült tempóban kezdett kefélni. Egy hatalmas remegés futott végig a testemen, és elélveztem. Ekkor kirántotta a farkát, és végigspriccelte a hasamon, a mellemen a tejfehér spermáját. Belemártottam az ujjam, és miközben élvezett, igyekeztem minnél többet felnyalogatni belõle. Nagyon finom volt…

Nézd meg Katka többi szexi történetét is!