Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Zsolt
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 12139
Szavazatok: 54
Feltöltve: 2010. november 12.

Kriszti, Árpi és én... /biszex történet/

Krisztivel és Árpival már régóta szomszédok vagyunk. Van egy nagylányuk is, aki anyjára üthetett, mert vonzó nõ lett belõle is. Kriszti 43 éves, Árpi 46 én pedig 34.
Gyakran szoktunk találkozni az utcán, vagy a boltban. Kriszti mindig csinosan öltözködik. Tanítónõ egy általános iskolában. Szinte mindig kosztümben van és fehér blúzban. Alatta pedig ki tudja mit viselhet...
Történetem egy pénteki napon történt. Krisztinek másnap, szombaton lett volna a születésnapja, de gondoltam, hogy inkább elõtte felköszöntöm. Tudtam, hogy szombaton vendégeket hívnak majd, és jobb ha átmegyek elõtte.
Láttam, ahogy hazajött a munkából. Gondoltam várok egy picit és akkor átmegyek egy pár szál virággal és egy üveg pezsgõvel.
Becsöngettem hozzájuk. Pár másodperc múlva jött és beengedett. Még nem öltözött át. Rövid szoknya és egy fehér blúz volt rajta. A felsõn átütött a csipkés meltartó, ami nagyon izgató volt.
Mivel látta nálam a virágot és az italt, rögtön tudta, hogy mi a látogatásom célja. Adtunk egymásnak két-két puszit. Nagyon jó illata volt a hajának.
Bementünk a nappaliba és hellyel kínált. Már volt egy üveg bontott pezsgõ az asztalon és talán a fele hiányzott is.
- Kivel iszol? Csak nem egyedül?
- De, várom Árpit. Elvileg elõbb kellett volna, hogy hazaérjen, mint én. Hívott, hogy késik egy kicsit. Töltök neked is pezsit, jó?
- Persze! Bár sörös vagyok inkább, de ez illik az alkalomhoz.
Amikor felkelt és hátat fordított, élesen kirajzolódott a melltartó pántja és a szoknyán is átütött a tangájának a formája, ami szépen kiadta gyönyörû fenekét. Ahogy felnyúlt a szekrény felsõ polcára, szoknyája feljebb csúszott, és kivillant a combfix csipkés pántja... Mindig is vonzódtam az érett nõkhöz. Bármit megadtam volna, hogy mögé menyjek és végig simogassam a fenekét és a melleit.
Ahogy töltötte a pezsgõt és egymásra néztünk, látta rajtam, hogy kívánom õt. Kicsit zavarba is jöttünk mindketten. Mellbimbója szinte átszúrta a blúzát, én pedig éreztem, ahogy a farkamból elõjön egy kis váladék... Lassan megittam a pezsgõt, gondoltam az majd lehût kicsit.
Felkeltem és elmentem a hûtõhöz egy másik üvegért. Letettem az asztalra és hátulról átöleltem. Nem tiltakozott, sõt kezeimet a melleihez irányította. Nagyon jó érzés volt. Már vágytam rá rég.
Aztán felkelt és leguggolt elém. Tudtam mi fog következni...
- Szeretnéd?
- Igen, nagyon.
- De lesz majd nekem is egy kívánságom, de azt majd késõbb árulom el hogy mi az, jó?
- Persze! Másra nem is tudtam gondolni, csak arra, hogy ott van elõttem, egyik kezével a punciját simogatja, a másikkal pedig a farkamat fogja és játszik vele.
Nagyon kívántam már. Jó volt látni, mennyire élvezi ha szophat. Közben levettem a blúzát és már csak egy melltartó volt rajta. Két kezemmel simogattam a mellét, õ pedig tövig bekapta a szerszámomat. Az arcán csillogott a váladékom és a szájfénye. Izgatott, ahogy tocsogott a szája a farkamtól.
Erõsen szívta, és néha a nyelvével is simogatta a makkomat. Éreztem, hogy nem sok kell és telespriccelem az arcát...
Aztán hirtelen megállt és abbahagyott mindent. Megtörölte az arcát és a blúzát is felvette.
- Ülj le, jövök mindjárt.
Felhúztam a nadrágomat. Kellemetlen volt, mert tocsogtam a váladékomban. Pár perc múlva jött Kriszti és Árpi. Mindketten mosolyogtak, nem úgy tûnt, mintha probléma lenne. Megnyugodtam én is. Leült Árpi is. Kriszti töltött neki is italt, aztán ittunk.
- Jövünk mindjárt. Mondta Kriszti.
Néhány perc múlva vissza is jöttek. Kriszti megszabadult a ruháitól. Csak combfix és tanga volt rajta. Mellei csak úgy mozogtak ahogy sétált felém. Mögötte jött Árpi. Rajta csak egy törölközõ volt körbetekerve. Megálltak elõttem és csókolóztak egy nagyot. Kriszti Árpi farkát markolgatta. Aztán szembe fordult Árpinak és letérdelt, majd rámnézett.
- Tudod, van egy kívánságom!
- Igen, tudom! Mit szeretnél?
- Jó volt amikor szoptalak?
- Nagyon nagyon...
- Akkor most segíts nekem egy kicsit. Fogdd meg Árpi farkát és add a számba...
Letérdeltem én is Kriszti mellé. Egyik kezemmel Árpi farkát fogtam, a másikkal a haját markolásztam. Nagyon jó volt látni, mennyire élvezi. Tetszett nekem is a helyzet, bár még soha nem csináltam ilyet.
Aztán Kriszti felém fordult és megcsókolt.
-Na, milyen íze van? Tudtam mire gondol...
- Az enyémet ismerem, de ez más!
- Akkor most kapd be és szopjad!
Megfogta a fejem és Árpi farkához irányította. Szép farka volt. Borotvált és vastag. Nem esett nehezemre bekapni. Jó volt az íze és láttam, hogy Árpi is élvezi. Élveztem én is. Ez más mint puncit nyalni...
Közben Kriszti bekapta a farkamat és erõsen szopta. Nagyon jó volt. Ilyen élvezeteket csak filmekben látni.
Aztán mellém térdelt Kriszti és együtt szoptuk Árpi farkát. hol õ, hol én.
Éreztem, hogy Árpi mindjárt elélvez. Hagytam, hogy Kriszti fejezze be. Árpi nagyot sóhajtott és Kriszti arcára élvezett. Az egész arcát beterítette a sperma. Kriszti a nyelvével nyalogatta és ízlelgette.
- Keljj fel! Mondta Kriszti.
Felkeltem és most elõttem térdeltek mindketten.
Kriszti Árpi szájába nyomta a farkamat és felváltva szopták. Ilyen még nem történt velem, de élveztem. Jó volt látni, hogy mindenki élvez mindent...
Éreztem, hogy már nem sok kell és elmegyek én is. Kivettem Árpi szájából a farkamat, és Kriszti felé irányítottam.
Nagy hörgéssel én is Kriszti arcára és szájába élveztem. Egy kevés még Árpira is ment. Kriszti bekapta a farkam és az utolsó cseppet is kiszívta.
Kriszti már tocsogott a spermától, de mosolygott az élvezettõl.
Ezután eldõltünk a szõnyegen. Kriszti feje a mellkasamon, lába pedig Árpin. Én a spermában tocsogó mellét és arcát simogattam, Árpi pedig a puncijával játszott.
Tudtam, hogy innentõl már több, mint szomszédok vagyunk...

(a videó elkészítéséhez párt keresek)