Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 5
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1709
Szavazatok: 95
Feltöltve: 2024. február 11.

Véletlen találkozás

Sziasztok Évi vagyok egy nemrég történt történetet akarok veletek megosztani. Magamról annyit, hogy 54 éves vagyok 163 cm, és 57 kg, közepes cicik, festett fekete vállig érő haj. A minap összefutottam egy régi ismerősömmel egy volt kollégával akivel személyesen már nem találkoztam majdnem egy éve, de telefonon tartjuk a kapcsolatot név, és szülinapkor mindig felköszöntettük egymás. Így kimondottan örültem mikor összefutottunk! Laciról annyit, hogy egy 47 éves pasi, van humora meg .... majd beültünk kávézni a második kávé és süti után már émelygett a gyomrom.... így kimentünk a levegőre, és sétáltunk, beszélgettünk meg ilyenek. Majd elmesélte, hogy 2 hónapja elvált. Sajnáltam, mert tényleg jó ember Ő az a pasi aki mindig megnevetettet, amikor rossz napom volt. Ha nem lett volna felesége biztos, hogy jobban rá nyomultam volna. Benne megvan minden, ami egy nőnek szüksége lehet....
Egyszer egy csapatépítőn már eléggé jó kedvünk volt, már majdnem elcsavartam a fejét, de Ő piszkosul rajongott a feleségéért!
- házi nyúlra nem lövünk! És a jegygyűrűjét mutogatta. Bár egy nagy dumás és vicces pasi volt, de most nyomát se láttam rajta. Így megfordult a fejemben, hogy meghívom egy búfelejtő italra hozzám. Biztos jól esne neki?! És már én is kiengedném a gőzt, ugyanis én sem jártam mostanában a gyönyörök birodalmában így haza felé vettük az irányt. A második pohár után már éreztem, hogy melegem van, a harmadik után pedig elég jól felbátorodtam, és gondoltam itt az ideje, hogy más irányba tereljem ezt a találkozást így elmentem a fürdőbe .....mielőtt a rövidebb fürdőköpenybe bujtam volna kiszaladtam a hálóba egy nyitott fekete franci bugyiért, na nem azért, hogy legyen rajtam valami, hanem mert imádok bugyiban szexelni. Volt is csodálkozás, mikor kicsi terpeszbe állva szétnyitottam a köntöst!
Laci szeme a puncimra szegeződött. Most megkaphatsz!
- te most dugni akarsz? Nocsak, nocsak visszatért a jókedv? Naná, ahogy nézed a puncimat tudom, hogy megdugnál! Na irány a fürdő!
Mikor megjelent Laci olyan jót nevettem! Felvette a másik köpenyt ami a fogason lógott igaz, hogy kicsit kicsi volt a közel 190 cm magasságához, de azért felvette.
- most mi van? Majd széttárta a karjait, és megláttam a borostás, vastag gyönyörfakasztó farkát ami már kezdet ágaskodni... Annyira letaglózott a látvány, hogy csak néztem, és nagyokat nyeltem! Tudtam, hogy mindent, amit eddig képzeletben lejátszottam egy ekkora farokkal az most valóra válhat. Zavaromban csak annyit mondtam, hogy csucs ide mellém. Majd a kezébe adtam a poharát, és koccintottunk. Miután fenékig kiitta letette a poharat és hosszan megcsókolt. Majd a szemembe nézett, és le a félmerev farkára.
- fogd csak meg bátran! A kezembe vettem, és éreztem, ahogy egyre keményebbé, és nagyobbá válik ... háát a taftos hajlakkommal vetekedett a mérete. Majd a kezemre fogott és lassan lenyomta az ágyékára, a nagy vörös makkja azonnal láthatóvá vált. Még kétszer, háromszor megmozgatta én csak ámultam, és figyeltem, ahogy a fityma csúszkál a kemény makkon. Miután vizuálisan kielégültem, hátrébb csúsztam a kanapén, hogy tökéletes pozícióba jól leszopjam. Pár perc múlva már gátlástalanul szoptam azt a merev farkat, ami rendesen kitöltötte a számat. Nem érdekelt mit gondol rólam Laci, de egy ilyen farokról álmodoztam már régóta! Majd mikor levegőt vettem a szemébe néztem a könnyes szemeimmel, és teljesen hátrahúztam a bőrt, és meg szorítottam a tövét, a nyelvem hegyével izgattam a farka hegyét, főleg a makkja izgatott, és a nyilása, majd belenyaltam a hegyébe. Laci felnyögött tetszett neki így egy kicsit összeszorítottam a makkját és belemélyesztettem a nyelvemet a nagyobbra nyilt nyílásba. Aztán keményen a számba tolta. Imádtam, ahogy elkezdte dugni a számat! Egyre jobban lihegett.
- ez az! ....olyan hamar elspriccelte magát, hogy meg is lepődtem, de a második adag már a torkomba ment, és csak nyeltem, és nyeltem. A harmadik és a negyedik után, már patakokban folyt vissza a farkára. Csak arra tudtam gondolni, hogy igen, ez mind az enyém, és mindet vissza szívtam!
- milyen kis mohó vagy Évi! Majd a kanapé elé térdelt.
A lábaimat a kanapé szélére rakta, közben lenyúltam puncimhoz, végigsimítottam, rég nem voltam ennyire nedves, majd két ujjammal széthúztam az ajkakat. Végig Laci szemébe nézve, csináld kérlek! Aztán lassan, de határozottan belémnyalt jó mélyen, a lélegzetem is elállt, majd tövig dugta a nyelvét, újra, és újra, majd elkezdett ujjazni. A hideg rázott tőle, vaskos és hosszú ujjai voltak, nagyon jól tudta használni... megszünt a világ körülöttem. Miután elélveztem, ujjait a hüvelyemben hagyta, így érezhete, ahogy az összehúzódik és elernyed. Majd kihúzta, és a clitorisomról feltolta a bőrt, és a síkos nedveimet a csiklómra dörgölte, egy szemvillanás alatt ismét elélveztem. Alig tértem magamhoz, de Laci már a kanapén ülve húzogatta a bőrt a farkán, már maga a mozdulat is izgató volt!
- akkor, most megbaszlak! Odafurakodtam hozzá, és terpeszülésben, szemből az ölébe ültem, és meg csókoltam. Olyan szenvedéllyel csókolt vissza, hogy a bimbóim azonnal megmerevedtek, majd a fülébe súgtam, hogy markoljon a hajamba, és húzza hátra a fejemet. Ahogy belemarkolt és teljesen hátra húzta a fejemet teljesen begerjedtem, majd elkezdtem párzó ritmusban mozgatni a csípőmet az ölében, ami hihetetlenül ingerelte a csiklómat. Csak lihegtem az élvezettől.. már csak baszni akartam. Nagyon-nagyon akartam, hogy megbasszom Laci!
Majd megemelt a fenekemnél, én a kemény farkára markoltam, és a makkjával szétfeszítettem a puncimat, és lassan rácsúsztam a farka szinte a méhemig hatolt. Szörnyen feszített abban a pillanatban, de hamar túllendült ezen a puncim, vadul emelgetett a farkán, hatalmas orgazmusaim voltak.
Mondtam Lacinak, hogy hátulról is élvezném ezt a farkat, már nem volt más bennem, csak az újbóli orgazmusom elérésének vágya, és az, hogy belém élvezzen! A kanapéra térdeltem, és ahogy csak tudtam kitoltam a fenekemet Laci is be volt már gerjedve, és egy lökéssel tövig tolta.....és ütemesen elkezdett baszni. Hangosan sikongatva élveztem a vastag farkat a puncimban. Lassan közeledni érzem a Laci kilövellését, ezért még gyorsabban mozogtam a farkán. Már az élvezetek csúcsán jártam, amikor eljött a várva várt pillanat, felnyögve spriccelni kezdte belém spermáját. A forró sperma csak úgy sugárban spriccelt a pinámba, majd kéjes sóhajok között az ágyra rogytunk.
A sperma csakúgy csurgott ki belőlem, ahogy kicsusszant belőlem....... Majd hosszú percek múlva megszólalt, hogy megéhezett, és szívesen elvinne vacsorázni. Ádáz harcot vívtam a jobbik és a rosszabbik énemmel, az egyik azt súgta egy vacsora hmm, vagy egy szexi kiszolgálás a nappalimban? De az utóbbira szavaztam! Van a hűtőben sülhús, és saláta meg diétás isler, amit magam csináltam?
- jó a sorrend ja, és a poharam is üres! Mondta viccesen. Ki mentem a konyhába a kajáért, majd a kanapé előtt lévő üvegasztalnál megálltam kicsi terpeszben, és nyújtott lábakkal pakoltam le, hogy jó legyen a kilátás Lacinak. A hümmögésből arra következtettem, hogy tetszik neki amit lát! Majd mellé ültem.
Öröm volt nézni, ahogy jóízűen lakmározik....mikor befejezte hoztam neki a megérdemelt sörét, és az asztalra tettem, majd megfogtam a bokámat, és lassan végig simítottam a combom belső felén csordogáló spermát. Már éppen megakartam fordulni, mikor a két keze a csípőmre tapad, és magához húzott, majd a nyelvét a farpofáim közé nyomta, és lassan elkezdte mozgatni a csípőmet. Aztán elkezdte nyalni a popsimat. Mindenre számítottam, de erre nem, nem mintha nem szeretném a popsiszexet, de nem gondoltam volna, hogy Laci ilyen intenzitással fogja élvezi a fenekemet. Hihetetlenül felizgultam, majd a kanapéra irányába fordított, és már térdeltem is. Széthúzta a fenekemet, és elkezdte dugni a nyelvével, majd az ujjával először egy, majd két ujjal dugta a seggemet. Így még nem élveztem a popsi nyalást már, már kezdtem irigykedni a exére, hogy milyen jóságokban volt része! A vállam felett hátra néztem. Gyere!!
-most viccelsz, majd ha élvezésig nyaltalak! Én csak aljas módon élveztem azt a tökéletes nyelv, és ujj munkát, aminek meg is lett az eredménye perceken belül egy hatalmasat spriccelve élveztem el.
Majd a puncimba csúszik a merev farkával. Héé, egyel feljebb akarom!
- nyugi! Majd kihúzta, és lassan a fenekembe nyomta a nagy és kemény makkját. Majd megállt. Pár másodpercig élvezte az élményt, majd lassan folytatta míg tövig nem ért bennem. A szemeim majd kiestek a helyükről mire végigért. Még az életemben nem feszített így farok.
Így tartotta magát hosszú másodpercekig, majd makkig kihúzta. Hihetetlen volt az érzés, ahogy újra tövig tolta, a beton kemény farkát. Másodszorra már sokkal könnyebben ment, harmadszorra pedig már én toltam rá magam.
- ez az Évi! Megmarkolta a derekam és elkezdett mozogni bennem. A vastag farka teljesen kitöltötte a popsimat, és milyen jól tudta használni. A mennyekben éreztem magam, nyögtem, dobáltam magam, de az erős keze keményen tartott. Egyre hangosabban lihegtem éreztem, ahogy a csúcs felé közeledek. Laci ezt halva a hajamba markolt, és elkezdte feszesre húzni, majd még keményebben kezdett dugni. Nem bírtam tovább, és sikítva élvezni kezdtem. A popsimat megfeszítettem, és teljes erőből toltam magam Lacira aki lihegve csak annyit mondott
- nem bírom tovább a popsid szorítását, elmegyek! És ahogy elkezdte belém pumpálni a rengeteg spermát ismét elélveztem........majd rámborulva a nyakamat csókolva ért véget ez a felejthetetlen élmény. Simogatva hagyot lenyugodni, majd zuhany és összebújva aludtunk el.... Reggel friss kávéval és illatozva ébresztettem Lacit ....