Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1967
Szavazatok: 35
Feltöltve: 2024. június 18.

Tökéletes szxpartner

Régebb óta összejártunk már, pontosabban ő jött el mindig hozzám. Amikor eljött az újabb alkalom, a megbeszélt időpont előtt már tűkön ültem; tudtam, hogy forró lesz ismét az éjszaka.
Amikor felcsengetett a kaputelefonon, már hevesen vert a szívem, mire felért a lifttel, és belépett, már jól láthatóan állt a farkam, a nadrág nem tudta féken tartani. Ezt ő is észrevette, és mire ráfordítottam a kulcsot az ajtón, s megfordultam, már rámvetette magát, és én is fogtam, és nyakát csókolva izgattam. Le is kerültek a felsők, a melltartója is, és kezemben tarthattam isteni nagy melleit. Persze ő már vágyott a farkamra, és ahogy a nadrágot letolva megláttam, mint mindig, most is dicsérni kezdte. Valamiért nagyon tetszett neki.
Az ágyhoz kísérve orálisan kényeztettük egymást, majd hátára fektetve becsúsztattam rettentően álló farkamat. Először finoman, majd nagyon hevesen szeretkeztünk, a lehető legtöbb pózt kipróbálva, de akkor lett végem, amikor szokás szerint hasra feküdt, és én úgy hatoltam belé.
Kis pihenés után, rövid időn belül újra kívánta, itt már a lovagló pózon volt a fő hangsúly, ebben a pózban is lett végem.
Az éjjel megkívántunk még egy menetet, ahol hatalmasat élvezett ő is, amitől én is annyira felpörögtem, hogy teljes sebességgel dugtam, amit ő is jól hallható instrukciókkal követelt.
A reggeli, ébredés utáni szex sem maradhatott el ezúttal sem, ahogy máskor sem, de ezúttal arra ébredtem, hogy a farkamat szopja, ami egyre jobban keményedett. Egy isteni reggeli menet után váltunk el. Kár, hogy régebb óta nem találkoztunk már.