Rendben

Rendben

Mégsem

 A magyar szexpartner kereső

Szexpartnert keresel?

Eleged van a fizetősökből?

Regisztrálj a szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Regisztrálok

Belépés

Belépek
erotikus történetek

Tárgyalóterem


Egy szép tavaszi délután volt, azok a napok egyike mikor tök egyedül élveztem otthon a magányt, és a vele járó csendet.
Félálomban ábrándoztam, épp valami régi kellemes történet járt a fejembe, mikor mi történi ? na mi? Persze, hogy az a rohadt mobil, és noná, hogy a szekrényen, még véletlenül sem tettem ide magam mellé az ágyra. Gondolom magamban, hogy felõlem aztán csöröghetsz én most fel nem kelek! De nem telik bele egy perc és újra hív ,ááá ez nem igaz most mit csináljak? Legalább két lépésre van, aztán ahogy egyre jobban magamhoz térek, és elszáll a régi kellemes balatoni emlék utolsó részlete is fejembõl. Rájövök, hogy fel kell, hogy vegyem! A mai világban sajna egy kezdõ vállalkozás egyetlenegy telefonját bizony muszáj, hogy felvegyem.

Meg is teszem csak úgy ugrok a telefon felé, még éppen idõben megvan. Az egyetlenegy állandó kuncsaftom, egy rendezvényszervezõ cég vezetõje, szerencsére Õ csak engem hív ha projektorra van szüksége. Megbeszélünk mindent, holnap reggel 8 de jobb lenne ha még korábban jönnék mert ez a cég még sosem járt nála és össze vissza beszéltek, hogy ilyen különleges meg olyan extra igényeik vannak, nehogy baj legyen 9órára mindennek mûködni kell. Megígérek mindent a tündéri fõnökasszonynak, majd elbúcsúzunk.
Kiélvezem azt a másfél óra nyugalmat ami hetente kb egyszer megadatik nekem, majd összekészítem a másnapi dolgokat.

Reggel csörög az óra 6.43-ra húztam pontosan kiszámoltam, így pont odaérek fél 8-ra.
Bepakolok, elindulok, dugulok egy kicsit, majd 7:29-kor begurulok az irodaház mélygarázsába. A biztonsági õr közli, még kitöltöm a szokásos papírokat, hogy várnak már rám, a kishölgy nagyon korán érkezett. Jegyzi meg egy kicsi szinte észrevehetetlen mosollyal.
Elindulok az ajtó felé, már eltávolodtam jócskán a securitis úriembertõl mikor még utánam szól
-az az igazi dögös hosszúcombú !! istenem mennyire imádtam a régen az ilyen nõket !!
majd int egyet
visszabiccentek és gondolom na persze az az igazi dögös mi öreg, aki 30 alatt van az már neked mind dögös…
Nyitom a mágneskártyával az ajtót beszerencsétlenkedek a hatalmas dobozaimmal rajta, majd egybõl lepakolok mindent a földre, és elindulok megkeresni a „kishölgyet”.
Rendkívül szépen elõ van készítve minden az elõtérben, egy kb. 30nm helység, szemben egy hosszú asztal telepakolva sütistálakkal kávés és teáscsészékkel. Szépen igényesen, ahogy azt kell, még a szalvéták is úgy vannak meghajtogatva mintha élire vasalták volna õket.
Elindulok balra a folyosón innen nyílik mind a 3 terem ahol rendezvényeket tárgyalásokat szoktak tartani. Egybõl balra a kistárgyaló, benézek de semmi és senki, majd egy nagyobb helyiség következik, itt még a lámpák sem égnek, így gyorsan haladok tovább. Igen ez lesz az a nagy konferenciaterem itt legalább 80-100 ember kényelmesen elfér. Belépek még nem látok senkit de már köszönök, hogy jó reggelt kezit csókolom!
Majd meglátom a terem végén a pulpitus jobb oldalán egy íróasztal mögött életem legszebb
rendezvényszervezõ nõjét! Annyira el voltam telve a látványával, hogy akkor szinte észre sem vettem, hogy nem köszön egybõl vissza, és nem is kell fel az asztal mögül, hogy bemutatkozzunk egymásnak, hanem még zavartan nyomkod valamit a laptopján majd kapkodva összecsukja, és csak utána indul el felém, egy mosolyt erõltetett az arcára de látszott, hogy nem megy túl könnyen…

Nem akkor ezt még nem vettem észre, azaz nem tudatosult bennem, mert csak azokat a hatalmas zöld szemeket láttam, és azt az angyali szépségû finom kis babaarcát!!
Szõkésbarna vállígérõ enyhén hullámos haját megigazította még lépkedet felém, de az a pár másodperc amíg odaért az olyan volt mint egy filmben a lassított felvétel. Fekete harisnya fekete comb középig érõ szoknya, felül egy fehér rövid ujjú a hasát éppen hogy eltakaró blúz volt rajta.
Közben hálát adtam az égnek, hogy a kedvenc ingem reggel tisztán lógott a szekrényben és vettem a fáradságot a reggeli borotválkozáshoz is!!
Bár tudom, hogy ha egy kicsit lezserebbül vagyok öltözve, és egy kis borosta takarja el karakteres vonásaim akkor is nagyon tetszem a gyengébb nemnek. /az erõsebbnek is sajna de ezt most hagyjuk/
De mégis valahogy most örültem neki, hogy az elegánsabb énem van jelen e ritka pillanatban.
Tehát odaér, nyújtja a kezét, bemutatkozunk. Vivien, nem tudom miért, de valahogy még a lábaim is berogytak, ahogy kimondta ezt a nevet, nagyon szexi volt! Mondjuk tõle lehet, hogy a Margit is így hatott volna rám…
Bla bla bla pár hülye kérdés, mi lesz itt, meddig tart meg ilyenek…
Ha nem lettem volna ennyire betelve a látvánnyal, amit az átlagosnál egy picit nagyobb ciciei biztosítottak már akkor észrevehettem volna, hogy még kérdezõsködöm és beszélünk egyfolytában a haját macerálja. Feltekeri szõkésbarna fürtjeit gyönyörûen kifestett /francia lakkozás… a kedvencem/ ujjaira majd kisimítja és újrakezdi. De nem még mindig nem állt össze a fejemben a kép! Vagy csak nem akartam elhinni, hogy ez a gyönyörû 27 év körüli nõ kíván engem…

Elkezdtem összeszerelni, amiért jöttem, kábelek ide kábelek oda közben megy a duma folyamatosan, õ visszaült az íróasztal mögé és onnan figyelte ténykedésem.
Persze azért én is úgy csináltam a dolgokat, hogy mikor az asztal alá kúszok a hosszabbítókkal matatni, legyen ideje szemügyre venni formás izmos fenekem körvonalait.
Hogy hogynem a beszélgetés témája már az unalmas párkapcsolatoknál tartott, amikbõl az elsõ 4-5 év után kezd kihunyni a szenvedély. Én lelkesen helyeseltem és mindenben igazat adtam neki!! Majd, hogy egy kis gondolkodási idõt nyerjek kimentem a mosdóba.

Megmostam hidegvízzel az arcom, rátámaszkodtam a mosdóra és miközben bámultam magam a tükörben emígy szóltam magamhoz „ menj vissza és dugd meg te marha!!”
Gyorsan átfutattam mi is történt eddig, íróasztal mögött zavartan matat a laptoppal hmmm ez a csaj biztos nem az ügyfeleknek szóló anyagot tanulmányozta a gépen… mert akkor miért lett volna ennyire zavarba ?? és igen az arca is mintha igencsak ki lett volna pirosodva…és ez a hajböngyörítés… jó apám erre már 12 évesen felhívta a figyelmem „ fiam ha egy lány a hajával játszik míg veled beszél az akar tõled valamit!!” huuu fujtattam néhányat és elszántam magam, még van kb egy órám a többiek érkezéséig, most vagy soha!! Visszamegyek és tennem kell valamit!

Még lépdeltem eszembe jutott az a 3 évvel ezelõtti sztori, mikor egy helyen ahol akkor dolgoztam, az igazgató titkárnõjét aki akkor egy jó 10 évvel idõsebb volt nálam, egy kicsit félreértettem. Egy hülye ürüggyel behívtam a raktárba, és ott gondolkodás nélkül a csuklóinál megragadtam a kezét, megemeltem vállmagasságig és nekinyomtam a falnak, majd közöltem vele, hogy szörnyen kívánom. És ahogy becsuktam a szemem, hogy szájon csókoljam akkora fülest kaptam, hogy másnap is zúgtak hallójárataim!
De nem ez most nem szegheti kedvem ezt most biztos nem érthetem félre, ha ügyes vagyok 10 perc múlva az asztalon döngethetem.

Visszaértem, még mindig az asztal mögött ül keresztbe tett lábbakkal, és nyomkodja a masináját. Mondom neki
- Akkor összedugjuk?
kis hatásszünet
- Mármint a projektkort a laptoppal
mosolyog
- Persze dugjuk, bár még van egy óra a vendégek érkezéséig.
Én már nem tudok másra gondolni csak a szex jár a fejembe egyre jobban pörgetem magam és már ezt a mondatot is célzásnak veszem !!
láttam, hogy õ is egyre zavartabb, és szinte már oda sem figyel arra amit mond, csak beszél ösztönösen.
közbevágok
- Vivien! Kérdezhetek valami?
- Iigen igen kérhetsz bármit, mondja tágra nyílt szemekkel
- Kééérhetek?
- Iiigen.. mért nem ezt mondtad??
- Neem deee ööö nem baj …

közvetlenül elõttem áll karnyújtásnyira tõlem, a szemébe nézek és már látom tisztán látom, hogy õ is azt akarja már alig várja, hogy megtegyem az elsõ lépést!

- szóóval azt mondtad, hogy kérhetek bármit??
- iigen, miért mit szeretnél…?

Kész döntöttem lesz ami lesz megfogtam a kezét és elindultam kifelé az ajtón egyenesen a kistárgyaló irányába.
- Mit csinálsz!? Hova viszel?

Kérdezi, miközben botladozik utánam a kis magas sarkújába.
De én nem válaszolok, csak húzom magam után. Beértünk, becsukom az ajtót és ráfordítom a kulcsot.
Pici úgy kb. 4x4-es helyiség középen agy kör alakú tárgyalóasztallal, körülötte székek kb 8db
Semmi más nincs a terembe két hatalmas virágot leszámítva a szembelévõ sarkokba.
Megfogom a kezét, a szemébe nézek és azt kérdezem tényleg azt mondtad kérhetek bármit?
Csak bólint, mert annyira izgatott, hogy válaszolni sem tud, ahogy fogom vékony pici csuklóját érzem, szívverése ritmusát. Majd kiugrik a helyérõl, légzése is nagyon szapora így tehát csak bólint.
- Jó, akkor csókolj meg!!
nem várok a válaszára, megcsókolom egy kicsit, mintha tiltakozna, kezeivel finoman próbál eltolni, de azért visszacsókol.
- Ne ne ezt ne csináld!!
Nem megyek bele a párbeszédbe megfordítom és az asztal felé tolom, egészen addig még fenekével neki nem ütközik, megfogom derekánál egy picit megemelem és ráültetem az asztalra. Két kezével az arcomat fogja és õ húz oda a szájához. Csókoljuk egymást vadul és szenvedélyesen, lejjebb megyek a nyakát és a vállait csókolom, közben sziszeg valamit, hogy -ne ne te õrült vagy bármikor jöhetnek !
- nem érdekel! Szörnyen kívánlak!! Nem éreztem még ilyet soha! Akarlak!
- Úr isten uhhh, ne ne ezt nem lenne szabad

Közben már melleit csókoltam, kibújtattam pici felsõjébõl és a melltartójától is megszabadítottam egy rutinos mozdulattal. Nagyon jó volt érezni bõre puhaságát, és finom illatát. Megõrültem már a vágytól hogy én is részesüljek valami finomságban!
Leemeltem az asztalról, ölebvettem így csókoltam egy picit a száját, majd mikor már elõttem állt finoman a vállainál elkezdtem egy kicsit lefelé tolni.
Engedelmeskedett kérésemnek és elindult lefelé ahogy sorban bontotta ki ingem apró gombjait a felszabadult részeket gondosan finoman végigcsókolta. Mellkasomon elidõzött egy kicsit de szerencsére nem túl sokáig, még hasamat nyalogatta, keze már kikapcsolta az övemet és nadrágom gombjait bontogatta. Megfordultam, hogy nekitámaszkodjak az asztalnak, mert annyira remegtek lábaim, hogy féltem összecsuklom. Kiléptem a nadrágomból csak egy feszes fehér alsónadrág volt már rajtam, õ elõttem térdelt és még combjaimat puszilgatta kezével kõkemény farkamat markolászta. Majd szájával adott rá néhány puszit, én pedig megõrültem a lehelete forróságától!

Lehúzta az alsónadrágomat is, és ahogy térdelt melleit oda dörzsölte férfiasságomhoz.
Nagyon izgató volt ahogy meredezõ bimbóival érinti a makk alsó részét! De szerencsére nem kínzott tovább szájába vette és finoman szopni kezdett. Megremegtem már így sem bírtam, hogy az asztalnak támaszkodtam, kifordítottam egy széket, kiléptem az alsónadrágomból és leültem vele szembe, enyhe terpeszbe tettem lábaim, hogy kényelmesen hozzámférjen.
Folytatta tovább amit az elõbb elkezdett, kezivel finoman a golyóimat simogatta, szájával pedig ütemesen mozgott tovább. Iszonyatos milyen finom és forró volt a szája!
Nyelve végével farkam hegyét nyalogatta körbe, közbe arcomat nézte, hogy mozdulataira hogy reagálok. Majd felállt és szépen lassan letolta a szoknyáját akkor láttam, hogy nem is harisnya hanem csak egy combfix van rajta. Gyönyörû volt!

Ha lehetet még keményebb lettem ott lent, bár szerintem most egy gyémántfúró is csak hasonlíthatott farkam keménységéhez. Letolta bugyiját, és ölembe ült, hozzámdörzsölte forró és nedves punciját, mozgott így egy keveset, majd megpróbált rámcsúszni, egy kicsit ellenálltam, de csak annyira, hogy ne tudjon beleülni teljesen. Forró és nagyon szûk volt ! csókoltam közben és mondtam neki, hogy még elõbb én jövök. Felfektettem a tárgyalóasztalra, szétterpesztettem lábaid, majd odatoltam egy széket és leültem. Pont jó volt a magasság, ott volt elõttem gondosan fazonra igazított nedves lüktetõ puncija. Térdeit feltoltam a hasához és mindenféle tiszteletkör nélkül elkezdtem nyalni! Isteni érzés volt nyelvem bejárta az egész finom területet, nyaltam mindenhol lyukától a kisajkakon át a csiklójáig, ott persze elidõztem egy kicsit, meg meg szívogattam néha, majd fojtattam a vándorlást, le egészen a fenekéig ott is nyalogattam finom kis nyílását, majd vissza a bejárathoz, közben õ melleit markolászta.

És egyáltalán nem fogta vissza magát, olyan hangos nyögések törtek elõ belõle, hogy már én kezdtem egy kicsit aggódni, mi lesz ha tényleg meghalja valaki. Na de nem foglalkoztam túl sokat ezzel a gondolattal, mert csípõjét egyre hevesebbe mozgatta és melleit közben már nagyon erõsen szorongatta, csak nyögött és vonaglott, én egyre hevesebben és erõteljesebben nyaltam, õ már magánkívül volt csak az élvezetre koncentrált. Ezek már nem is nyögések inkább sikolyok voltak! kezével most elengedte melleit és fejemet nyomta oda puncijához olyan erõvel, hogy ha akartam se tudtam volna elvenni onnan. Hasa görcsberándult remegetek a lábai, combjaival olyan erõsen szorított, hogy majd megfulladtam. Legalább 10-15 másodpercig élvezett. Még szerencse, hogy hetente kétszer úszom 2 km—ert mert most tuti megfulladtam volna…

Elernyedt …
Csak pihegett…
Én finoman még bele belepusziltam puncijába
Ilyenkor összerándult mintha áramütés érné
Hagytam egy picit piheni, majd fölálltam a székrõl és hátralöktem.
Iszonyúan kívántam már, hogy berakhassam!!
Lejjebb húztam, hogy kényelmesen hozzáférjek, odaillesztettem a végét a bejárathoz, és mintha csak valami vákuum lenne ott, húzott befelé valami. Lassan finoman tövig betoltam, majd mozdultam csípõbõl két aprót, felnyögött.
Még még! Csináld, szinte kiáltotta!

Folytattam tovább kihúztam addig, hogy csak a makk maradjon benne, most így mozogtam kicsiket szinte csak pár centire hatoltam belé, majd újra egy mélyebb döfés. Megint ki, 3 kicsi mozdulta ismét egy mély követte de most kettõ egymás után, láttam rajta, hogy nagyon vágyik rá fokozzam a tempót. Szépen lassan meg is tettem egyre gyorsabban és egyre mélyebbre hatoltam még végül, már csak arra emlékszem azt kiáltja érezni akarlak!
Visszaültem a székre õ az ölembe ült, most õ diktálta a tempót, közben simogattuk öleltük egymást. De nem tudta azt a iramot diktálni amit kívántunk. Felálltam és mondtam neki, hogy hasaljon az asztalra, mögéálltam és elkezdõdött az õrjítõ utolsó felvonás. Mozogtam, ahogy bírtam õrjítõ tempóba nem voltak már kis finom mozdulatok, kõkemény dugás volt!
Vivien iszonyatos hangerõvel nyögött és sikoltozott, kezeivel próbálta az asztalt markolni, arcát is belefúrni valamibe, de ez itt most nem sikerülhetett neki. Én majd szétrobbantam már alig tudtam visszatartani, hogy ne élvezzek el, a VB döntõ összes gólját felidéztem már de most még az sem segített… éreztem, hogy max. egy percet birok még! De szerencsére õ még közelebb járt éreztem, ahogy összeszorít, és csak veszi a levegõt nem fújja ki három nagy mély sóhajtás körme szinte belefúródtak a tárgyalóasztalba.

Én, ha lehetett még erõsebben és gyorsabban dugtam, majd mikor kitört belõle az elsõ hangos sikoly, lassítottam és inkább mély erõteljes döfésekre váltottam. Öt-hat ilyen mozdulat után teljesen összeesett! Teste megállás nélkül remegett! Iszonyatosan nagyot élvezett, pihegett egy picit majd megkérdezte, hogy elmentem e már, és csak megráztam a fejem. Fölkelt az asztalról és elémtérdelt, szájába vette kõkemény robbanni készülõ farkam, és szopni kezdett, most a kezével is besegített nagyon gyors tempót diktált, szájával nem is bírta követni így csak nyelve hegyét rezegtette makkom alsó részén, és kezével dolgozott rajtam, iszonyatos érzés volt, remegtem alig bírtam állva maradni. Mikor látta és érezte rajtam, hogy elélvezek felguggolt az eddigi térdelõ pózból, és melleihez dörzsölte farkam, a bimbóihoz érintette a végét, és a másik kezével a heréim alatti részt kezdte simogatni, másik kezével folytatta az õrült tempót és én nem bírtam már tovább!

Elkezdtem élvezni, de ilyen sokáig és ennyire erõteljesen még talán sosem mentem el.
Ahogy az elsõ kilövelés megtörtént visszavett a sebességbõl és inkább lassan és határozottan húzta farkamon a bõrt, 7-8 alkalommal tört fel belõlem nagyon mélyrõl a fehér kéjnedv!
Mikor egy picit elernyedtem visszatette a szájába és finoman nagyon finom szopogatta még egy kicsit.
Egymásra mosolyogtunk, és hirtelen visszaestünk a mennybõl a földre, észbe kaptunk, hogy hol is vagyunk és mit is csináltunk, nagyon gyorsan elkezdtünk öltözködni, de nem volt semmi, amivel letörölhette volna ciciéit, jobb híján az alsónadrágomat vetettük be, és amennyire lehetett átörültük vele még magunkat. Pillanatok alatt felöltöztünk és kisiettünk a mosdóba mindenki a saját nemét megilletõ helyre, egy pár perc elteltével már újra egymás nyakába lógtunk, és megbeszéltük a folytatást.
Szerencsére nem érkezett meg senki, csak amikor már tényleg a kivetítõt próbáltuk a vendégeknek szánt anyagok kivetítésével, és nem azzal a pár rövidfilm nézegetésével, amit a helyi informatikus srác rajtafelejtett a céges laptopon…
Így ismeretlenül is üdvözlöm!
Életem egyik legizgalmasabb élményét köszönhetem neki!

Válts mobil nézetre  >>