Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1572
Szavazatok: 38
Feltöltve: 2023. augusztus 27.

Szilvi a majdnem végzet asszonya

Ez egy fiatalkori történetem.... Az emlékek már ködösek, de igaz a történet.

A történet előzménye:
Szilvi 17 éves volt, mikor barátokkal bandázás közben megláttam. Gyerekszerelem első látásra! Fiatal ,vékony, kismellű és gyönyörű volt.
Rögtön megkívántam. A csapatban volt egy srác , aki egy osztályba járt vele, el is mondta, hogy a sport (teke) a mindene, a fiúk nem érdeklik, még szűz! Ez már a mi időnkben is ritkaság számba ment, és pont ez növelte Szilvi amúgy sem elhanyagolható értékeit. Mondtam a többieknek, kell nekem.
Hangos nevetéssel tudatták, ha csajjal akarom magam elveretni, akkor Ő a megfelelő személy, de másról ne is álmodjak. De felajánlottak egy fogadást, egy rekesz pezsgőt, ha egy hónapon belül megfektetem. Mivel tényleg nagyon tetszett, és akartam Őt, belementem. Meglett, szép volt, sajna nem tartott sokáig. De a barátságunk némi extrával igen.... És itt kezdődik a történetünk.

3 év múlva csörög a telefon, Szilvi az. Nem láttam hónapok óta, örültem a hívásának. Kért, könyörgött, találkozzunk, mert valami szörnyű történt, és nem tudja mit csináljon.
Fél óra múlva átmentem, laza, több számmal nagyobb melegítőfelsőben fogadott.
Kérdezem mi a baj?? Szétnyitotta a melegítő felsőjét és megmutatta. Szilvi, mint említettem megismerkedésünkkor kis tenyérbe simuló cicikkel rendelkezett, a szétnyitott melegítő alatt meg két hatalmas , formás cici volt, hetykén felfelé álló mellbimbókkal.
Sírva fakadt, hogy tönkre ment az élete, hirtelen el kezdett nőni , és két hónap alatt ekkora lett. Nem mer kimenni az utcára , és fél, hogy így már nem kell senkinek. Én meg csak állok, megszólalni nem tudok a gyönyörűségtől, és nem értem a problémáját.
Elkezdtem vigasztalni, higgyen nekem ez minden férfi álma, hogy egy ilyen szép, és szexi hosszú combú nagy mellű NŐ legyen a társa, a párja.
-Csak vigasztalni akarsz- mondja.
-Nézz rám, csak a látványodtól készen állok mindenre-mondom, és mutatom a keményen dudorodó nadrágom.
De ha nem hiszel nekem, gyere menjünk ki délegyházára pancsolni, és nézd meg a férfiak reakcióját.

Nagy nehezen sikerült annyira megnyugtatnom, hogy kimentünk strandolni, és a sok kigúvadó férfi szempár kezdte megnyugtatni, hogy mégsem dőlt össze a világ, viszont a rajongó tábora eszméletlenül nagyot növekedett. Nekem meg a büszkeségtől dagadt a májam, hogy Ő velem van

Estébe hajlott az idő, a strandolók szépen elindultak haza, mi meg beszélgettünk.
Szilvi megköszönte, a vigasztalást, és egy puszit nyomott az arcomra, a szám szélére. Visszatértek a régi emlékek, és csak úgy reflexből, ráhajoltam, és megcsókoltam. Vadul csókolózni kezdtünk. Kezem bejárta az ikrek (én így hívtam őket :D ) minden négyzetcentiméterét. Ölembe ült, és mozgatta a csípőjét minden irányba, ami persze engem sem hagyott hidegen, kikötöttem a cickó tartóját, magunk mellé tettem és elkezdtem nyalni a bimbókat. Mondanom sem kell addigra kellemes félhomály volt, és már csak mi voltunk ketten.
Nyaltam (talán a faltam helyesebb kifejezés) felváltva az ikreket, miközben kezem becsusszant a bugyijába, és kezelésbe vettem nedves punciját. Azt kívántam, soha ne érjen véget a pillanat, de Szilvi a sokadik kezem által gerjesztett orgazmusa után megkérdezte, hogy kínozni akarom még, vagy beleülhet végre.
Elmondani sem lehet, mekkora kéjt korbácsol, hogy egy ilyen Nő könyörög, hogy meglovagoljon.
Bugyiját félrehúzva, gatyámat egy kicsit lejjebb játszva becsúsztattam a már ismert jól megszokott helyére, és elkezdődött a vad vágta.
Szilvi egyre vadabbul ölelt és csókolt.

És ekkor történt meg a majdnem baj...

Ölemben fickándozva , a csúcsra jutva, a farkam (mint később elmondta) belül mélyen a puncijában a megfelelő helyre támaszkodva, minden mozdulatára apró de egyre erősödő mikro orgazmusokat okozott. Ki szerette volna élvezni a végsőkig, fejem a mellére húzta, ami tovább fokozta a kéjt. De .....
Ahogy magához szorított a két hatalmas melle légmentesen elzárta előlem az éltető oxigént. Derekát megfogva próbáltam lelökni magamról, az élvezetektől megvadult NŐT de minden egyes szabadulási kisérletemmel csak tovább fokoztam az örömét, és még erősebben szorított magához. Persze szorult helyzetemből mit sem érzékelt, (utólag elmondta, hogy az eddigi legcsodálatosabb élménye volt) már remegett az egész testében, és csak el akarta még jobban nyújtani az élményt. Egyre tompább tudatommal, csodálatos kábulatban elélveztem, és csak spricceltem belé a spermám, de olyan mennyiségben, hogy szó szerint megtöltöttem, és már folyt is ki belőle.
Szilviben itt tudatosult, hogy ilyet nem szoktam csinálni, és kérdőre akart vonni,elengedett, és akkor vette észre , sápadtságom, és a fehér arcomon elütő lila ajkaimat.

A rémület elmúltával jót nevettünk , és megbeszéltük, hogy megismételjük még egy párszor, de a fojtogatás nélkül. Bár még fiatal voltam, de nem tudtam volna szebb halált elképzelni

Azóta inkább maradok a tenyérbe simuló ciciknél.

Bele illesz az ideálomba ?
Keress bátran, írjuk együtt a közös sztorinkat

Köszönöm , ha pontozod (remélem nem le)

Nézd meg Zoltán többi szexi történetét is!

4.38
4.18
4.37
3.97