Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Családi
Megtekintve: 2615
Szavazatok: 83
Feltöltve: 2023. december 18.

Szandi 1.

A sztori (valós események alapján), évekkel ezelőtt történt. Ehhez hasonló élményben még nem volt részünk! Számunkra is új volt!

Megismertem a párom (később feleségem), akinek akkoriban volt egy tizenéves lánya, Szandi. Nem volt túl vékony, az a szép formás alkatú lány volt, szőke, hosszú hajjal. Ahogy teltek az évek és felcseperedett, egyre formásabb NŐ lett! Sokszor meg is akadt rajta a tekintetem, főleg mikor már 85/D-s melltartó kellett neki (amikor néha felvette). A fiúkkal nem volt sok szerencséje!

Történt egyszer, hogy a feleségemmel otthon voltunk szabadnapon és annyira egymásra gerjedtünk, hogy a nappali kanapéján egymásnak estünk. Annak tudatában, hogy a lányunk iskolában van, nem zavartattuk magunkat!
Szeretkezés közben, ahogy a kanapén ülök, a feleségem pedig kemény farkamon lovagol, én pedig a melleit nyalogatom, észre vettem, hogy Szandi az ajtóban áll (valószínűleg már egy ideje) és csodálkozva néz minket. Meglepődésemet a feleségem is észre vette és hátra fordult. Mivel olyan típus volt aki nem jön könnyen zavarba, nem ugrott le rólam. Erre Szandi megszólalt, -anya tanítsatok légyszíves, azt mondják a fiúk, hogy nem jól csinálom! A párom leszállt rólam és oda lépett hozzá,
-mit nem tudsz, mit szeretnél tudni?
-mindent anya!
-biztos??????
Szandi csak bólogatott, miközben kemény farkamat nézte ahogy magamnak húzogattam, nehogy leengedjen. Anya, mekkora van Gézának, én ekkorát még nem láttam! Biztos, hogy befér nekem!

Hát persze, hogy befér, kb 22x6-os. Gyere, ezek nem kellenek és levette róla toppot és a farmert. Szép nagy mellei megremegtek, ahogy kiszabadúltak a topp alól, mellbimbó pedig már keményen meredeztek!

Gyere térdelj ide mellém, mondta a párom! Kezdjük majdnem az elején, a szopással. Közben döntsd el, hogy lenyeled-e, mert kiköpni illúzió romboló. Akkor inkább jól benyálazott kezeddel fejezd be. Nagyon izgató tud lenni! Engedd szabadon a fantáziád! Mindent lehet, csak a fogaidra vigyázzál (mondta és mutatott mindent).

Utána átadott Szandinak. Nagyon jól csinálta! Főleg mikor rácuppant és elkezdett szopni! Isteni szája volt! Biztos a tudat miatt is, de sokkal jobban csinálta mint az anyja! Látszott rajta, hogy élvezettel! Főleg azért is, mert közben a párom simogatta a hátát, mellét, mellbimbóit, fenekét. Annyira bele jött a párom, hogy a keze lejjebb csúszott és a falatnyi tangán keresztül elkezdte Szandi húsos punciját simogatni. Erre megszólalt, úgy érzem lányom, te már teljesen átáztál. Ez már nem is kell és már húzta is le róla a kis tangát.

Gondolt egyet a párom, hanyatt feküdt és hátulról becsúszott Szandi alá, megfogta a fenekét, magára húzta és elkezdte nyalni.
Szandin érződött egy pillanatra, hogy meglepődött, de hamar elengedte magát és látszott rajta, hogy tetszik neki!
Közben hosszú haját a tarkóján marokra fogtam és húztam a fejét a farkamra, diktáltam az ütemet! Fantasztikusan szopott, már alig bírtam magammal! Egyre nagyobbakat nyögött Szandi és szaporábban vette a lévőt, érződött, hogy mindjárt elélvez, én is kezdtem elengedni magam. Aztán Szandi teste megfeszült, elkezdett remegni és halk sikoly hagyta el a száját, ahogy elélvezett. Újra bekapta a farkam és hevesen folytatta a szopást, miközben teste tovább remegett egy következő orgazmustól. Közben én is elélveztem és tele spricceltem a száját. Szandi mohón nyelte és igyekezett minden cseppet kiszívni.

Most én jövök, mondtam és hanyatt fektettem Szandit a kanapén. Elkezdtem csókokkal kényeztetni testét, különös figyelmet szentelve feszes, nagy melleinek, mellbimbóinak és elkezdtünk csókolózni. Párom közben úgy helyezkedett, hogy hozzá férjen a farkamhoz és újra jó keményre szopja. Én a számmal folytattam Szandi testén a kalandozást, egész addig míg eljutottam két combja közé és elém tárult szép, nedves, rózsaszín kincsecskéje! Combjai belső felét és csupaszra borotvált szemérem dombját kezdtem csókolgatni amibe egész teste beleremegett, majd két-két ujjal széthúztam szép húsos szeméremajkait és jó nagy nyelvcsapással finoman végig nyaltam hüvelyétől a csiklóig, ott megálltam, csiklóját finoman beszívtam és nyelvemmel folyamatosan izgattam. Érződött a testén, hogy jó neki és élvezi. A kéjnedve egyre nagyobb mennyiségben folyt belőle én meg csak nyaltam ki belőle a finom nedűt. Miközben csiklóját nyaltam a mutató ujjamat elkezdtem bedugni. Éreztem, hogy jól csúszik ezért egy mozdulattal tövig toltam az ujjam. Tettem eredményeként Szandi teste megremegett és hangos sikoly kíséretében elélvezett. Éreztem, hogy most nem szabad leállni! Intenzíven nyaltam tovább, miközben a középső ujjammal együtt, most már két ujjal ujjaztam. Meg is lett az eredménye, pár pillanat múlva újabb orgazmus rázta meg a testét.

Közben párom abba hagyta a farkam szopását, jól benyálazta, mert már hadra készen állt. Oda lépett Szandihoz, elkezdte a melleit simogatni és csókolgatni, aztán elkezdtek csókolózni egymással. Olyan igazi, szenvedélyes, hosszú csók volt. Nagyon belejöttek a lányok!

Én odatérdeltem Szandi elé, farkammal kétszer-háromszor végig dörzsöltem forró punciját a hüvelyétől, csiklójáig, majd lassan elkezdtem behatolni. Mikor éreztem, hogy kellőképpen lucskos a puncija és tágul rendesen, utat engedve a behatolásnak, megfogtam a csípőjét és egy határozott lökéssel tövig toltam kemény farkamat. Szandi teste megfeszült és egy halk, kéjes nyögéssel jelezte, hogy jól esett neki. Először lassan, majd egyre gyorsabban elkezdtem ki-be mozogni forró puncijában. Csodálatos érzés volt, ahogy szűk kéjbarlangja rá feszült nagy farkamra! Miközben mozogtam benne, a hasán keresztül látszott a farkam körvonala. Közben párom,hogy neki is jusson valami jó, rá ült Szandi szájára. A lánya finoman megkóstolta a punciját, majd nyelvével elkezdett a csiklójával játszani. Közben a párom kicsit hátra dőlt, hogy rálátásom legyen a történtekre. Szandi közben elkezdte variálni és nyelvét jó mélyen bedugta a párom hüvelyébe. Látszott a páromon, hogy jólesik neki és egyre szaporábban kezdte venni a levegőt. Ez engem is feltüzelt és begyorsítottam. Nem volt gond, hogy gumi nélkül vagyok, mert tudtuk, hogy lányunk már jó ideje fogamzásgátlót szed. Ahogy nőt a kéjmámor bennünk, egyre hangosabban nyilvánult meg a gyönyör. A lányunk is annyira bele jött, hogy megmarkolta anyja csípőjét, magára húzta és nyelvével dugta a hüvelyét, beszívta csiklóját és nyelvével masszírozza. A párom egyre nagyobb nyögésekkel élvezte a helyzetet és megszólalt -fantasztikusan csinálod lányom! Erre párom előre dőlt, benyálazta két ujját és elkezdte Szandi csiklóját simogatni. Na ez volt, a kegyelemdöfés! Miközben én hevesen pumpáltam Szandi punciját remegni kezdett a teste és hangos orgazmus hullám tört rá! Követte őt a párom és őrá is rátőrt az orgazmus hullám, miközben Szandi száján vonaglott. Nekem se kellett több! Még két-három nagy lökés és hörögve tele élveztem a punciját! Fantasztikus érzés volt a szűk, forró punciját tele élvezni! Annyi spermát toltam belé, hogy amikor lankadó farkam kihúztam, folyt ki Szandiból. Erre párom oda hajolt és alaposan kinyalta belőle mindet!

Utána mindhárman össze bújtunk és egymást simogatva vezettük le a kéjmámort!

Nézd meg XXLGéza többi szexi történetét is!