Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1246
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2023. szeptember 09.

Switch

Kátya kicsi, pöttöm nő volt, és amikor Péter meglátta, önkéntelenül arra gondolt, hogy most tényleg vele kellene dominánsnak lennie? Hiszen ha csak hozzáér, összetöri. Kátya azonban gyorsan megnyugtatta:
– Szeretem. Erre vágyom.
Mégsem tudta kihozni a férfiból.
Kátya tényleg odavolt a kötözős szexért, imádta, ha fejjel lefelé a plafonról lógatva már a szédülésig kábul, Péter azonban határozottabb? félénkebb? mindenesetre megrögzöttebb volt annál, semhogy első alkalommal ki lehessen mozdítani a komfortzónájából. Hiába beszélték meg, hogy szívesen kipróbálná.
Kátya szerencsére nem jött zavarba. Poliamor volt, ráadásul biszexuális, de legfőképp annyira felszabadult és önmagát elfogadó nő, amilyennel Péter még nem találkozott, intelligens, művelt, jó humorú, és bármely helyzetben feltalálta magát. Ha nem kötözős szex lesz, hát nem, ő azért jól fogja érezni magát. Letérdelt a férfi elé.
A ruha addigra már mindkettőjükről lekerült. Kátya nem volt különösebben szép arcú, sőt, egy fogszabályzás igazán ráfért volna, a mellei is inkább kicsik, mint tenyérbe illőek, a dereka is szélesebb a kelleténél, a feneke sem különösebben formás, de az erotikus kisugárzása minden apró hibáját elhomályosította, és amikor torokra vette Pétert, a férfi végre elfelejtett gondolkozni. Nem kis mérettel volt megáldva (bár nem egyszer tapasztalta ennek a hátrányát), mégis tüntették már el tövig, de akkor mondjuk két napon túl gyógyuló karcolásokat szenvedett. Amit viszont Kátyától kapott, az hű! Úgy húzta a fejét Péter farkára, mintha a medencéjébe akarná fúrni magát, az orra nyomta a hasát, a férfi újra meg újra érezte, ahogy átbillent a garaton, igen hosszú másodpercekig, bő nyállal, egy hang nélkül. Amikor egy korábbi partnerétől hasonlót kapott, azt hitte, egy egész lovashadsereg táncol körülöttük, úgy csattogott minden, akkor zavarba is jött, itt viszont csak élvezte az érzést és a látványt.
Talán két vagy három perc múlva szólt, hogy oké, irány az ágy, különben ott lesz vége, de még az ágyon is így folytatták egy-két percig, Kátya négykézláb térdelt előtte, Péter tövig a szájában, miközben a punciját próbálta valamelyik szögből elérni, az innen nézve, felülről mégiscsak igen csinos popsi túloldalán. Helyezkedni kezdett, hogy odaférjen, aztán arra jutottak (Péter mondta? Kátya kérdezte?), hogy gumi kellene, úgyhogy Péter szerencsétlenkedett vele egy kicsit, miközben Kátya megkérdezte:
– Rád üljek?
Péter igazából misszionáriusra gondolt, mert ugyan nem volt domináns jellem, mégis szerette ő diktálni a tempót, de a hangsúlyból jól ráérzett, hogy Kátya most erre vágyik, úgyhogy bólintott.
– Persze!
Fél perc sem telt el, és olyan tűzijáték kezdődött, hogy ihaj. Kátyát már a chatszobában beindította Péter humora és intellektusa, és sejtette azt is, hogy hiába beszélgettek BDSM-ről, a férfi nem tud majd kilépni a szokott szerepéből, ami alapvetően a megbízható, nem igazán jóképű, de megnyerően intelligens pasas egyik verziója volt, a partnerre maximálisan odafigyelő szexuális hozzáállással. Sebaj; Kátya switch volt, szóval simán átvette az irányítást, előre-hátra mozgott Péter farkán úgy, hogy a csiklója is az ágyékához érjen, a férfi érezte is rendesen. Néha kimondottan fájt is neki, mert mindketten elég csontosak voltak, ráadásul pisilnie is nagyon kellett volna, talán az is belejátszott. De nem, inkább csak a vékonyságuk, a csípőcsontjuk, az a heves ütem, ahogy Kátya hozzádörzsölte magát. Hát ennyit arról, hogy domináns leszek, gondolta Péter, mert meg sem kellett mozdulnia igazán, és Kátyának öt perc alatt négyszer lett orgazmusa, vagy legalábbis járt nagyon-nagyon közel hozzá. Az biztos, hogy az utolsónál el is élvezett, és Péter sem járt messze.
– Hát, most vagy nagyon át lettem verve, vagy nagyon egymásra hangolódtunk – mondta Péter egy kicsit hitetlenkedve, de inkább tréfásan, és közben az járt a fejében, hogy itt tulajdonképpen most őt dugták meg, úgyhogy kért egy kis pihenőt, amíg ezt feldolgozza. Kátya leszállt róla, és akkor látták, hogy közben Péter is eresztett pár cseppet a gumiba, nemhiába igényelte a pihenőt.
Néhány percig csevegtek a történtek kapcsán, hogy ki mit szeret, milyen pózban megy el könnyen, aztán arra jutottak, hogy Péter is megmutatná a nyelvtechnikáját, úgyhogy Kátya a hátára feküdt, a férfi pedig elkezdte nyalni azt a szép punciját, először csak alig-érintésekkel, a nyelve hegyével, aztán egy-két percig sűrűn változtatva a sebességet és a technikát, amíg Kátya visszajelzéseiből ki nem tapasztalta, hogy mi tetszik neki igazán. Akkor kicsit szívni is kezdte a csiklót, és az alsó ajkát is rátapasztotta, a nyelvhegyének szinte csak az alsó részével ingerelte, lefelé csapó mozdulatokkal, és újra orgazmusig juttatta Kátyát. Yes! – gondolta, némiképp visszanyerve az önbizalmát, mert még mindig ott kísértett benne, mennyire passzívan feküdt az előbb a nő alatt.
Ekkor azonban megint Kátya vette át az irányítást. Letérdelt az ágy mellé, miközben Péter azon guggolt, és szopni kezdett a már jól ismert technikájával, Péter tövig el, Kátya orra a hasán, aztán Péter megkérdezte, hogy ráélvezhet-e az arcára, és rákészültek a dologra, de a férfi egyszer csak úgy érezte, vagy elment az ihlete, vagy az előző alattomos kis elszivárgása után meg sem jött még igazán. De valójában egyre inkább úgy gondolta, hogy valami olyanba keveredett, amire nem készült fel, viszont hiányérzete sem volt, úgyhogy leállította Kátyát, miközben olyasmit mondott, hogy a csúcson kell abbahagyni.
– Ennyit arról, hogy kimozdulsz a komfortzónádból – mondta nevetve Kátya, és kiment a konyhába egy kávéért, de az ajtóból még visszaszólt: – Neked is főzők egyet, jó? És addig tűnődj el a második meneten. Most már jól megdughatnál.