Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2446
Szavazatok: 39
Feltöltve: 2024. május 23.

Otthon várok

Megint a szeretőjénél van, gondoltam, és betettem egy vajas pattit a mikróba. Most van időm megnézni egy filmet, addig is lefoglalom a gondolataimat. Leheveredek a kanapéra és felnyitom a laptopot. Lassan telik az idő, és a film is unalmas, de legalább van háttérzaj, amire figyelek. A falat kezdem bámulni, majd a telefont nyomogatom. Látom, hogy több mint két órája volt online a feleségem, jobb lett volna nem ellenőriznem. Vajon mit csinálnak éppen, és mekkora farka van a szeretőjének? Próbálom kiverni a gondolatot a fejemből. Kényelmetlenül mocorgok a kanapén, és egyre feszültebb vagyok, felállok egy pohár vízért, fel-alá járkálva kortyolgatom, és nem tudom, hogy mit tegyek. Hőség van, ezért kicsit lejjebb veszem a termosztátot. Lenézek az utcára az ablakból, de nem látok sok mozgást, egy pár sétál egymás kezét fogva, egy régi autó halad el az úton. Jöhetne már. Visszafekszem a laptop elé, de megint csak lomhán múlnak a percek. Újra felnyitom a telefonomat, és látom, hogy a feleségem pár perce online volt, remélem már úton van hazafelé. Motoszkálást hallok az ajtó előtt, a kulcsaival babrál. Végre itt van!
– Szia – köszön, ahogy benyit a nappaliba, és leveszi a magas sarkúját. – Ma jól elnyúlt a napom. A tiéd hogy telt?
– Helló – mondom, és felismeri a hangomon a kedvetlenséget, de úgy tesz, mintha nem hallaná. Leül egy pillanatra, hogy kifújja magát, és egy magazinnal legyezi az arcát.
– Megyek lezuhanyozni, kicsit fel szeretnék frissülni – mondja.
Feláll, elkezdi kigombolni a blúzát és a karfára veti. Leveszi a melltartóját, de próbálok nem odafigyelni rá. Lecsúsztatja a szoknyáját, bugyi nincsen rajta. A szemem sarkából kezdem nézni, és nyugtalanul megigazítom a nadrágomat, mert nem akarom, hogy lássa, milyen hatással van rám. A szoba közepén áll meztelenül, mintha nem tudná eldönteni, hogy menjen vagy maradjon. Megáll körülötte a levegő, vár, így kínoz, tudja, hogy mindent megtennék érte. Próbálok mozdulatlan maradni a kanapén, várok, hogy döntsön. Feltekintek rá, ő egyenesen a szemembe néz. Lassal elindul felém, nem tudom levenni róla a tekintetemet. Látja a dudorodó nadrágomon, hogy bármit meg tud tenni velem. A kanapé mellé lép, a tenyerét gyengéden a homlokomra teszi, és hátradönti a fejemet, felém térdel és az arcom felé közelít a pinájával. Látom a duzzadt csiklóját, a tavaszi virágként kinyílt nedves szeméremajkakat, érzem rajta a szex szagát, az elélvezés nyomait a pinaszőrén. Szédülni kezdek és be kell csuknom a szememet. Lassan nyalni kezdem a pináját, émelyítő illatok és ízek egyvelege tölti el az érzékszerveimet. A szeméremajkai közé nyomom a nyelvemet és sóvárogva szopni kezdem a csiklóját. Érzem, ahogy a számba folyik az előző órában a pinájába lövellt sperma. Nyögni kezd és nagyokat sóhajt. A kezeimmel a fenekét markolom, és tolom magam felé a pináját, el akarok merülni benne. Megfordul és letolja a nadrágomat. 69-ben folytatjuk, a kezébe veszi a farkamat, és gyorsan verni kezdi, bekapja. Mindig is ez volt a kedvenc pozícióm, ahogy a nyelveinkkel egymás legtitkosabb részeit izgatjuk. A szájába élvezek. Hátratekint rám, feláll, és lehajol megcsókolni, hosszan, hogy én is érezzem mit nyelt le, és mit nem.
– De most már tényleg megyek zuhanyozni.

Nézd meg Geri többi szexi történetét is!