Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 737
Szavazatok: 7
Feltöltve: 2024. április 17.

Mesés este

Csípős hideg idő volt aznap este. Az esőcseppek még pompásabbá tették a látványt. Csillogott a díszlet, ami körülvett ott, a Lánchíd lábánál. Szemben a pesti oldal látványa izgalmas, bizsergető érzés mindig számomra . De akkor , aznap este nem emiatt voltam izgatott mégsem. Nem a kilátás volt az ami miatt a gyomromban pillangók szálldostak.
A gondolat, hogy miféle kaland vár rám, micsoda mennyei gyönyör, az minden más érzést, gondolatot félresepert. Alig pár perce álltam ott , magamba szívva a pillanat varázsát, egy ismerős szerelmes dalt dúdolva magamban épp, mikor is az orrom előtt egy hirtelen fékező taxiból kipattant a lány akit annyira vártam. Tamara mint mindig ha találkozunk, fülig mosollyal köszöntött. Vonzó és szexi, szebb, mint eddig bármikor, gondoltam magamban . Boldogan öleltük meg egymást és váltottunk egy könnyed finom csókot , mintegy romantikus fimjelenetben. Pár lépésnyire van ott egy tetőbár, egy menő hely az egyik épület tetején. Oda volt asztalfoglalásunk, arra vettük hát az irányt. A recepción túljutva lifttel a tetőbárba fel. Belépve, mesés látvány fogadott, Budapest esti fényárban, teljes pompájában ragyogott a lábunk előtt. A foglalt asztalunkhoz kisért az előzékeny felszolgáló, ahol már vártak ránk.
Egy helyes pár, csillogó szemekkel és kedves szavakkal üdvözölt bennünket. Dominika és Levente. Szívem csücskei, akikkel már volt pár közös kalandom, felejthetetlen emlékeket okozva. Bemutatni senkit nem kellett, hiszen már egyszer találkoztunk egy véletlen folytán így négyen. Egy plázában, nem oly régen, egy kávézás elejéig. Már akkor láttam Levente szemében azt a különös pajkosságot, amikor bemutattam neki Tamarát, ami miatt most itt találkoztunk. Most is ugyanolyan élénk érdeklődést véltem felfedezni benne, aminek örültem.
Én is izgatottan ültem le Dominika mellé, akiről csakis szuperlatívuszokban tudok beszélni. Gyönyörű nő, egzotikus szépség, magas karcsú és szuperszexi volt aznap este is. Kicsit zavarba is jöttem hogy két ilyen vonzó nő között ültem, de hamar megbékéltem a helyzettel.
Könnyed csevegés, beszélgetés és viccelődés mellett pár finom koktélt elfogyasztottunk. Egyre közvetlenebb lett a légkör , észrevettem néha egy- egy szikrázó tekintetet , finom ajakba harapásokat a két hölgyet figyelve. Tamara néha felkacagott, ami nagyon szexi és izgató volt. Ekkor már Leventével nehezen tűrtőztettük magunkat, és szinte egyszerre mondtuk, hogy ideje lenne tovább állnunk és máshol folytatni az estét. Nem kellett sokat noszogatni a lányokat, jó hangulatban és izgalomtól feltüzelve hagytuk el a lelkemnek oly kedves helyszínt. Egy közeli hotelbe átsétálva egy szép szobában találtam magam, Tamarával, Dominikával és Leventével. Igényes, vonzó társaság. Szerencsésnek és boldognak éreztem magam, emlékszem abban a pillanatban és azóta is , ha eszembe jut. Különös , szenvedélyes és őrülten, kéjjelteli boldog órák kezdődtek négyünkkel.