Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2055
Szavazatok: 48
Feltöltve: 2023. szeptember 07.

Megérte megállnom

Hazafelé menet megálltam fehérváron és bementem kávézni a plázába. A első korty után nézelődtem kicsit, két fiatal lány ült le két asztallal odébb és halkan röhögcséltek, majd tovább élveztem a kávémat. Ahogy a számhoz emeltem a poharat akarva akaratlanul is a lányokra esett a tekintem. Az egyik lánynak az apró sárga szoknya alatt látható volt a kis fekete bugyija. Miután észrevette, hogy néztem a barátnőjére nézet és összesúgtak. Én csak néztem és mosolyogtam, ahogy fészkelődik a széken, hogy jobban szétterpessze a lábait. Egyre jobban izgatott a lány, majd ismét a barátnőjéhez hajolt és valamit súgott neki aki ekkor felállt és elment. Így már csak ketten maradtunk kb 1 perc múlva megkérdezte, hogy átülhet-e? Persze, ahogy átült végigmértem, felül egy kis fekete topp volt rajta, amelyben apró mellei domborodtak. Itt már tisztán láttam, hogy roma a kis csaj, barna bőr, fekete hosszú haj, és barna szemek. Nagyon szexi ápolt és jó illatú, kis csaj volt!
- szia, látom érdekelne, hogy mi lehet a bugyim alatt, mutathatok többet is, de azért fizetni kell. Majd mondta az árakat....
- ebbe minden benne van és itt lakom nem messze! Rendeztem a kávémat és már indultunk is. A lakásba érve hamar megszabadultunk a ruháktól és elindult a fürdő irányába, én csak követtem az apró termetét. A kabinba lépve már úgy álltam mint a cövek megfordult és tusfürtöt nyomott a farkamra és megmosta, majd magát is. Kicsit olyan gépiesnek tűnt .....de hát ez van. - most már mehetünk is. Az ágyra fektetett és elkezdett irtó finoman szopni, végig a szemembe nézve, még akkor is mikor a nyálát csorgatta a farkamra, majd lenyalta és ismét rá csorgatta a keze és a szája tökéletes szinkronban, és már spricceltem is a szájába, amit készségesen le is nyelt. Majd lassan nyalogatva hagyott volna lenyugodni, de olyan izgatóan csinálta, hogy merev maradtam. Megkérdeztem, hogy mióta csinálja ezt?
- 1 hónapja és szabadúszó vagyok. Közben mondtam neki, hogy szívesen megnézném 69-ben. Így felállt és a számhoz igazította a formára igazított punciját, amely a lábai közt volt csak kiborotválva, majd előre dőlt és lassan tekerni kezdte a csípőjét. Percekig csak néztem, majd beleszédültem a látványba, ahogy a falatnyi popsiját mozgatta. Majd rámarkoltam és a nyelvemre húztam a kinyílt puncit, ekkor tövig bekapta a farkamat, és csak szívta. Én nyaltam és dugtam a nyelvemmel, ahogy bírtam, közben az ujjammal a csiklóját morzsolgattam, majd a fenekébe vezettem a hüvelykujjamat és lassan mozgatni kezdtem. Itt megjött a kis hangja is, a szopást abba hagyta és csak nyögött. Pár perc múlva teste görcsbe rándult és elélvezett, majd a kinyílt punciból opálos nedve csöpögött a számba. Mikor lenyugodott gumit húzott a farkamra és lassan ráengedte magát, pár szexi mozdulat után kihúzta magából, és a popsijához nyomja, megbűvölten figyeltem, ahogy ráengedte magát. A szeme csukva a szája nyitva, és halkan zihált. Mikor tövig ért megállt, megfogtam a csípőjét és csak élveztem a látványt az apró mellén a bimbói csakúgy feszültek, majd lassan elkezdett mozogni le-fel és a nyálát csorgatja a puncijára és nyögve dörzsöli, majd a kezemért nyúlt és én folytattam. Annyira izgatott a látvány és a popsija szorítása, hogy éreztem lassan végem, de még élvezni akartam a látványt így mondtam neki, hogy térdeljen az ágyra. A jobb vállán fekve hátranézett és a bal kezével az égnek álló fenekére csapott, majd feszesre húzta. Én a másik felét húztam feszesre és bele dugtam a nyelvemet tövig.
- úhh! Egy nagy hanggal szakadt ki belőle és elkezdett nagyokat nyögni, majd a sarkára ült és így kínálta fel a kis fenekét a további dugásra. Amit lassan birtokba is vettem, mikor tövig értem lassan megálltam, Ő lassan elkezdett mozogni előre hátra a látvány sem volt utolsó, de az popsi! Hamar elkapott a hév és egyre gyorsabban dugtam a kis fenekét, míg el nem éveztem abba a csodás fenekébe, és abba a fránya gumiba. Zuhanyzás közben, miközben mosta a farkamat felajánlotta, hogy ha van kedvem hosszabbíthatunk. Persze, de le kell ugranom akkor egy automatához.... egy nagyon pici kis fehér tangában nyitott ajtót, amiből felül kilátszott a fekete kis szőrzete, nagyon izgató látvány volt és amit, még utána nyújtott .....abszolút nem bántam meg.

Nézd meg penge többi szexi történetét is!