Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1898
Szavazatok: 36
Feltöltve: 2024. április 29.

Kitti szüzessége

Az első hosszabb kapcsolatomat követő szakításom után, még mielőtt megismertem volna Mártit, számos egyéjszakás, alkalmi, vagy rövid ideig tartó kapcsolatom volt. Ezek közé tartozott Kitti, a szomszédban lakó lány is. Nem volt az a kimondott szépség, de rondának se volt mondható, korához képest hatalmas, D kosaras mellekkel. 14 évvel volt fiatalabb nálam, a történet időpontjában én 42, ő pedig 28 éves volt. Noha valóban nem volt ronda, hadilábon állt a pasikkal, és 28 éves korára még szűz volt. Gyakran jött át hozzám segítséget kérni bizonyos dolgokban, így rendszeresen megcsodálhattam feszes idomait. Egyik nap, nem sokkal a szakításom után csöngettek . Kinyitottam az ajtót, és Kitti ál.t ott, egy testre feszülő pólóban és combjaira simuló cicanaciban.
-Szia, bejöhetek? - kérdezte.
- Persze, gyere csak - mosolyogtam rá.
Bejött, és leült az ágyamra.
- Szeretnék mondani Neked valamit.
- Mondjad csak.
- Az a helyzet, hogy 28 éves vagyok, és még nem voltam férfival.
- Fiatal vagy, előtted az élet- mosolyogtam rá.
- De megmosolyognak a barátnőim ezért.
- Semmi ciki nincs ebben - mondtam, és végig simitottam az arcát.
- De én szeretném elveszteni az ártatlanságom, és arra gondoltam...
- Mire? - kérdeztem álnaívan, hiszen már sejtettem, mire megy ki a játék.
- Hogy esetleg te lehetnél az első számomra- mondta.
- Miből gondolod, hogy én lennék a megfelelő partner? - kérdeztem, de farkam már kezdett éledezni a nadrágomban.
- Mert te olyan tapasztalt vagy... biztosan volt már dolgod sok nővel... és... szóval tetszel is nekem...
- Te is nekem - mondtam, miközben mellé ültem, és kezem a combjára csúsztattam.
- Csókolj meg - mondta váratlanul. Ajkunk összeért, és szenvedélyesen, hosszú perceken keresztül csókolózni kezdtünk. Közben kezem kebleire tévedt, és ekkor észleltem, hogy nincs rajta melltartó. Lefektettem az ágyra, majd megszabadítottam a pólójától. Megmarkoltam a bal mellét, és szívogatni kezdtem a bimbóját. Farkam ekkorra már méretesre duzzadt, és Kitti is egyre inkabb zihálva vette a levegőt. A másik mellét is hasonló kényeztetésben részesítettem, bimbói pedig mereven álltak. Kezem ezt követően combjára, majd combjai közé tévedt, ahol simogatni kezdtem szűz punciját. Kitti egyre hangosabban zilált, mígnem halk sikoly közepette összerándult, majd hatalmasat élvezett. Megemeltem a fenekét, és bugyijával együtt lehúztam róla a cicanacit.
- Eddig tetszik? - kérdeztem, mire ő bólogatással válaszolt.
- Szeretnél te is látni meztelenül? - kérdeztem.
- Igen - érkezett az elhaló válasz.
Szó nélkül ledobtam magamról a textilt, szabaddá téve ekkorra már teljes hosszában (18 cm) pompázó farkam. Kitti meredten bámult rá. Megfogtam a kezét, és ráhelyeztem. Együtt, lassan kezdtük el verni, majd egy kis idő elteltével magára hagytam. Profi módon tette, amit tennie kellett, amin nagyon meglepődtem. Kénytelen voltam leállítani, mielőtt eldurrantam volna. Most én következtem: széthúztam a szőrös szeméremajkait, majd nyelvem hegyével csiklóját kezdtem nyalogatni. Nem is hagyott válasz nélkül: pár pillanat múlva óriási sikítással elélvezett.
- Eljött az idő - mondtam neki. - Nem tudom megígérni, hogy nem fog fájni, de óvatos leszek.
Benyúltam az ágy melletti fiókba, és kivettem egy gumit. Felhúztam, majd megkérdeztem Kittit:
- Készen állsz?
- Igen - felelte bátortalanul, combjait szélesre tárva. Ráfeküdtem, csodás mellei hozzám simultak , majd péniszem a bejárathoz helyeztem. Kissé izgattam makkommal a bejáratot, majd szenvedélyes csókolózás közepette belé hatoltam, amit ő halk sikollyal nyugtázott. Egyszerre láttam az arcán a fájdalmat és az élvezetet. Lassan mozogni kezdtem benne, Kitti sikamlós puncija pedig folyton folyvást összerándult. Mellei ringtak az ütemes mozgástól, ami tovább fokozta izgalmamat. Egyre gyorsabban dugtam frissen beavatott punciját, mígnem éreztem, hogy itt a vég... Kitti teste remegve összerándult, én pedig teleélveztem a gumit forró spermámmal. Egy forró csókot követően megkérdeztem újdonsült barátnőmet:
- Tetszett, drága?
- Igen, nagyon... köszönöm.
- És fájt?
- Először egy kicsit, de utána nagyon élveztem- mondta és gyengéden megcsókolt.

Úgy adódott, hogy az eset után Kitti a barátnőm lett, fel évig voltunk együtt. Megtanitottam őt a szex minden fortélyára, megismertettem az orális és anális szex gyönyöreivel is. Sajnos fél év múlva Ausztráliába költözött, ahol megszakadt vele minden kapcsolat. De a mai napig boldogan gondolok arra a fél évre, ami nekünk adatott.

Nézd meg Ádám_47 többi szexi történetét is!