Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1851
Szavazatok: 33
Feltöltve: 2024. április 19.

Gyümikenyér

Hiányzol!

Rólad álmodtam az éjjel. Álmomban nem maradt el a pénteki találkozónk.

Egyedül vártál rám az utcában. Amint megérkeztem, odaadtam neked egy táskát. Belenézve jópár játékszert fedeztél fel. Figyeltem az arcod közben, úgy láttam megleptelek, majd gonoszkás mosolyra húzódott a szád. Megkérdeztem beinvitálsz-e, mire azt válaszoltad, előbb felszerelnél egy kicsit. Kissé megijedtem, mit szeretnél feltenni rám nyilvánosan és hogyan, de megkönnyebbültem, mikor a nyakörvet vetted elő. Megfordultam, mikor a nyakamra helyezted, hogy könnyebben be tudd csatolni, majd ráakadsztottad a pórázt is.

Elindultál az egyik ház felé én boldogan követtelek. Felizgatott a szituáció, hogy még be sem léptünk a kapun, máris elkezdődött a játék. A kertbe érve megkérdezted, nem lenne-e illendőbb négykézláb követnelek, ha már nyakörvön vagyok. Nah az örömöm fél pillanat alatt elszállt. Sem a kérés nem tetszett, sem a fehér nadrágom fűfoltos gondolata. Arcomat látva megkegyelmeztél és jót nevettél rajta, míg be nem értünk a házba.

Beérve már szemet szúrt az asztalon lévő gyümölcskenyér. Meg is jegyeztem, hogy szívesen megkóstolnám. Úgy érzem elengedted a füled mellett a megjegyzésem, mert inkább a bilincsekkel voltál elfoglalva. Ez nem az a könnyen nyitható fajta, jól látod. A bal csuklómra kattintod a bilincset, majd a kezem hátrahúzva a másikért nyúlsz és azt is hozzárögzíted. Nah mondom ez azért elég meredek az elején, de tény, hogy izgalmam lassan nadrágon keresztül is látványos lesz.

Míg ezen gondolkozom te már a szemkötővel közelítesz. Ez azért eléggé elbizonytalanít, de hamar megnyugtatsz, hogy csak az ott látható székekig megyünk és végig vezetni fogsz. Tetszenek azok a székek. Közel vannak a gyümikenyérhez, így belemegyek. Elvakítasz, majd picit elhátrálsz tőlem. Bizonytalanságom azonnal az egekben. Próbálok figyelni a tartásomra,mert hátra kötött kézzel még egy esést se tudnék tompítani. Szerencsére érzem ahogy mellémlépsz és belémkarolsz. Így tesszük meg azt a pár méteres távot a székekig, majd kedvesen rásegítesz az egyikre. Matatást hallok, zavar, hogy nem látom mit csinálsz, de látom lelki szemeim előtt, hogy mosolyogsz zavaromon. Az ujjadat érzem a számnál, résnyire kitátom, kidugom a nyelvem, beljebb invitálva az ujjadat. Visszaveszed tőlem az újkeletű játékot és szólsz, hogy a számat nem csukjam még be. Hmm. Egy falat gyümikenyeret kaptam. Ügyes voltál, tényleg ízlik. Mint egy kismadár nyitom a számat a következő falatért.

Miután megettünk egy szeletet leveszed a szememről a maszkot, a csuklómról a bilincset és megkérsz, vetkőzzek le. Ilyen bevezető után nem kell nagyon győzködni. Viharos sebességgel kapkodom le magamról a ruhát, mígnem már csak a fehérnemű marad, akkor rád nézek, hogy kiolvassam mit szeretnél, de nem szólsz, így a tangát és a melltartót magamon hagyom. Visszazárod a bilincset a csuklóimra, majd rámszólsz térdeljek le, majd miután megtettem kioldod a nadrágod és végre szembekerül velem az a csodás farok, amire oly régóta vágyok. Szeretném megkóstolni, de a mozdulat közben belemarkolsz a hajamba stabilan tartva a fejemet. Szó szerint ráhúzod a szám a farkadra. Olyan mélyen hatolsz a torkomra, hogy köhögni kezdek. Oh, hogy így szereted. Az jó, mert baromira felizgat. Francnak is hagytam magamon azt a tangát... A következő lökésedre már felkészülök, elé nyújtom a nyelvem és a farkad gond nélkül a torkomra csúsztatod. Minden mozdulatodra egyre közelebb kerülök az élvezethez, de mintha feltűnne, hogy túlzottan is élvezem, visszahúzódsz a számból, hiába próbálom nyelvemmel újra elérni a farkad, már nem hagyod, de megnyugtatsz, hogy ez csak a bemelegítés volt....

Itt sajnos felébredtem, de örülnék, ha neked lenne ötleted a folytatásra. :)