Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 5
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2158
Szavazatok: 48
Feltöltve: 2024. április 17.

Első élményem hármasban

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer, na jó, nem egyszer, hanem hétfőn, hogy belekeveredtem életem első hármas élményébe. Inkább kezdem az elején. Sok évvel ezelőtt, még az első itteni regisztrációm korában, megismerkedtem egy lánnyal. Igen, tudom, hogy fura, hiszen mindig is csak faszikat keresgéltem itt, de egész jól el tudtunk dumálni. Az évek során baráti viszony jött létre köztük. Pár hete megismert egy hapsit, valamiért potenciált látott benne, pedig nem jellemző rá, hogy ilyen majdnem ogrékat szedjen össze. Mindegy is. Lényeg a lényeg, hogy múlt héten felhívott Fiamma és megkérdezte, hogy belemennék-e vele és a csávesszel egy hármasba, mert ez a krapek minden vágya és meg akarja lepni majd a jövő héten. Szartig magasztalta emberét, engem meg amúgy is rég izgatott vele egy ilyen lehetőség, úgyhogy belementem.
Mit ad isten, ezek persze összevesztek a hétvégén. Már láttam, kalap kabát, ennek az élvezetnek is lőttek már... Szerencsémre keblenc barinőm azért nem hagyott nedves bugyiban, hétfőre továbbra is igényt tartott az időmre. Az új szalonjába beszéltük meg a talit, hisz fel kell ám avatni méltó módon.

Hétfő este 6-kor ott álltam az új hely ajtajában. Hát mit ne mondjak, barátnőmnek jó az ízlése. A srácot nyugodtan hívhatnánk Adonisznak is. Maradjunk is ebben a történet kedvéért. Belépve a szalonba Fiamma elszaladt 3 pohárért és némi whiskyért, amit hálásan fogadtam, némi félsz azért játszott bennem túlcsordulva az izgalommal, hisz még sosem voltam hasonló helyzetben. Barinőm míg megittuk az italunkat körbevezetett. Gyönyörű lett a hely. Adonisz is mesélt magáról pár szóban, kiderült, neki is ez lesz az első. Ettől azért kicsit megnyugodtam.
Fiamma tett fel egy kis zenét, bevallom, már nem emlékszem mi szólt, mikor lekaptuk egymást barátnőmmel, de nem kellett hozzá túl sok, hogy csókcsatánkba Adonisz is részt kívánjon venni. Mire odalépett hozzánk, már állófogadásban részesített minket. Gyönyörű farka volt, úgy éreztem belehalok, ha nem kóstolhatom meg azonnal, ő addig barátnőm melleivel lépett meghittebb ismeretségbe. Fogalmam sincs, hogy ebből a pózból hogy kerültünk a kozmetikai ágyra, de tény, hogy élveztem, hogy kezeimet az ágy alatt egymáshoz kötözte Adonisz, miközben a lábaimat Fiamma feszítette szét, hogy nyelvével végre engem kényeztessen. A srácnak se kellett több, miközben barátnőm seggét dugta, a melleimen csattogtatta finoman a bőrkorbácsot, minden ütéssel egyre közelebb hajszolva az élvezethez. Láttam rajtuk, nekik sem kell már sok, velem szinte egyidőben barátnőm is elélvezett, belehajszolva ezzel Adoniszt is a mámorba. Kis pihegés után áldottam barátnőmet, hogy tágas zuhanyzót is építtetett a szalonjába, így az újabb kör italt lehajtva vigyorogva vonultunk közösen a tus alá.