Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Hellokabyalóka
Pontátlag: 4
Kategóriája: Homo
Megtekintve: 2614
Szavazatok: 34
Feltöltve: 2024. március 24.

Egy régi vágy

Sziasztok a történet megtörtén események alapján íródik.

Az egészet úgy kezdeném, hogy van egy srác Bence, ő egy meleg srác, bár kellően titokban tartotta. Bence néhány évvel ezelőtt kamu profilról rám írt, viszont nem volt elég ügyes és hát lebuktatta magát amiről neki fogalma sem volt. Így kaptam az ötleten én csináltam egy kamuprofilt én is és ráírtam az ő eredetijére, hát így bukott le és tudtam meg róla mindent. Képcserék, videók tömkelege persze arc, hang nélkül, csak a közös hokizásért.

A sztori pedig ott kezdődik, hogy szerveztünk egy nem hivatalos osztálytalálkozót az általános iskolai osztálytársakkal ami egy folyóparti nyaralóban volt vidéken ami a szüleimé volt akkor 20 évesek voltunk. Természetesen Bence is az osztálytársam volt és általános iskolában igen jóban is voltunk. A programot egész naposra terveztük, iszogattunk, de sajnos ( vagy nem ) délután az időjárás bemondta az unalmast így az emberek elkezdtek hazamenni, de én még maradtam mert nyilván rendet kell rakni magunk után szóval kint is aludtam. Bencét megfűztem, hogy maradjon még és kiültünk ketten a fedett tető alá iszogattunk és onnan néztük az esőt na meg ahogy észrevettem végig is mért engem mivel mindketten félmeztelen voltunk . Ekkor már kezdtem beindulni viszont én kezdő biszexuális pasiként aligha mertem kezdeményezni viszont nagyon vágytam rá, hogy leszopjam. Engem inkább a passzív oldal izgat és számtalanszor elképzeltem már amikor küldte a képet, hogy hogy szopnám a kemény farkát és ezt ott élőben is éreztem, lehet az ital miatt de egyre nehezebb volt tartóztatni magam. Az este úgy alakult, hogy kint marad éjszakára, így este 8 fele elmentem zuhanyozni, de már nagyon bevoltam indulva rá. Miután végeztem Bence is elment zuhanyozni persze nekem sem kellett több azonnal kukucskálni kezdtem, és amikor letolta az alsógatyát megpillantottam a csodás farkát elhatároztam itt ma szopni fogok! Amíg zuhanyzott azon törtem a fejem hogyan is kellene nekikezdeni, bár tudtam, hogy elutasítani nem fog, és a válasz nem váratott sokáig magára, mert Bence kijött meztelen a fürdőből és mellém ült az ágy szélére . Kollégista is volt, fiúkkal is volt már dolga így nemigazán volt szégyenlős. Ahogy mellém ült egyből nézte a tv-t én viszont a szemem sarkából csak a faszát láttam amit egyre jobban izgatott és elhatároztam most vagy soha! Oldalra nyúltam és ráfogtam a farkára mire Bence meglepődötten rám néz, de nem szól semmit.
Oda súgtam neki hogy már nagyon régóta kiszeretném próbálni és nagyon régóta vágyok rá, de ne mondja el senkinek, mire ő megnyugtatott és ekkor teljes felszabadultságot éreztem, elé térdeltem és elkezdtem nyaldosni a farkát, ami hirtelen egyre nagyobb lett, húzgálni kezdtem és közben a golyóit kezdtem szopkodni, láttam rajta tetszik neki. Miután igazán keményre szoptam fel a farkát levetette velem is az alsó gatyát és ő is verni kezdte a farkam közben a popsim izgatta, kinyalta. Végül megengedte, hogy a farkára élvezzek amit persze még nem elégítettem ki így utána a saját gecimmel együtt szoptam, vertem tovább a ameddig el nem élvezett az arcomra és egy része a számba ment. Az este folyamán még megismételtük egyszer , de akkor már csak én szoptam le. Azóta volt vele több szexuális élményem is egészen jó parti. Kövibe Jövök vele egy másik sztorival addig is puszi a farkatokra