Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Ripo
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1478
Szavazatok: 38
Feltöltve: 2023. november 07.

Business trip - part2

Perceken belül megjött Csilla. Fehér fürdőköntös, vállán egy törölköző. Mosolyog. A hullámos fürtjeit felkötötte fürdőskontyba, látni engedve a nyakát.

- Akkor csobbanunk?

- Naná!

Hátat fordított, úgy vette le a fürdőköntösét. Fekete, megkötős bikini volt rajta. Nem tangát viselt, de ez nem okozott hiányérzetet. Karcsú dereka, formás vállai, gömbölyű feneke most először fedték fel magukat előttem. Tudta jól, hogy bámulom, és hogy nem tudok betelni a látvánnyal.

A válla fölött hátranézett.

- Jössz?

Szó nélkül követtem. Megvárta, hogy beszálljak, és a kezemet segítségként nyújtsam, hogy meg ne csússzon. Helyet foglaltunk egymással szemben, nyakik merültünk a meleg csobogó vízben. Becsukta a szemét, élvezte kicsit a fúvókák masszírozását.

- Bort? – kérdeztem

- Igen, kérek.

Koccintottás után elkezdtünk a prezentációról, és munkahelyi témákról beszélgetni. Ügyelt rá, hogy néha hozzáérjen a lábával az enyémhez. Ez lehetne véletlen apróság is, de bőven elég ahhoz, hogy egy férfit sakkban tartson. Közben kiürültek a poharak.

- Töltök most én - javasolta.

Kiemelkedett a vízből. Gyönyörködtem a nedves bőrében. Töltött. Nem vártam meg, hogy befejezze.

Felálltam én is, és szorosan mögé léptem. A fejét hátrahajtotta a vállamra, miközben átkaroltam a derekát. Felsóhajtott. Hátranyomta a fenekét a már keményedő farkamhoz. Megsimítottam az arcát és magam felé fordítottam a fejét. Fátyolos tekintettel nézett a szemembe.

Csókolózni kezdtünk. Először finoman, majd egyre hevesebben. Közben a csípőjét ringatta az ölemben, amitől már egyre kényelmetlenebb lett a nadrágban. Jobb kezével a combomat simogatta, csuklójával néha hozzáérve az álló férfiasságomhoz. Az egyik karommal a derekánál tartottam őt, a másikkal pedig a selymes bőrét simogattam. A hasát, dekoltázsát, becsúsztattam a kezem a melltartópántja alá.

- Eddig bírtam úriember lenni - suttogtam a fülébe.

- Már nagyon vártam erre – felelte lihegve.

Pár mozdulattal kioldottam a fürdőruháját, miközben végig hozzám dőlt. A felesleges ruhadarabokat a teraszra repültek. A tarkójához hajoltam, beszívtam az illatát, miközben az ujjaim bejárták a meztelen testét. A puncijához siklott a kezem. Teljesen csupasz (ahogy szeretem), forró és nedves. Még mindig hátulról tartottam, miközben a kezemmel felfedeztem az egyre nedvesedő punciját. Egyre gyorsabban kapkodta a levegőt. Ilyen érzékeny csiklóval még nem találkoztam, valahányszor megérintettem, beleremegett. Két ujjam könnyedén becsúszott a hüvelyébe, amire teljesen megfeszült a teste.

- Ahh, igen, olyan jó érezni téged – suttogta a nyakamba.

Megfogta a kezem, elhúzta az öléből, hogy megfordulhasson. Átölelte a nyakam mindkét karjávaval. Két kézre fogtam a fenekét, úgy folytattuk a csókcsatát. A kezei lassan lesiklottak a mellkasamon, a hasamon, és végre elkezdte kiszabadítani a farkam. Már csillogott az előváladéktól.

- Ülje le, nagyon szeretnélek megkóstolni. - Mondta, miután a nadrágom a bikinije sorsára jutott.

A jacuzzi szélére ültem, ő pedig elém guggolt. Két kezébe fogta az ágaskodó szerszámom, és rám mosolygott.

Többször végignyalta a farkam a golyóimtól a makk tetejéig (mintha csak tudta volna, hogy ezt mennyire szeretem). A szemembe nézett kajánul, és bekapta amennyire csak tudta. Nagyon jól csinálta. Ütemesen szopott, aztán kivette a szájából, a golyóimat nyalogatta, majd újra szopni kezdett. Tökéletesen váltogatta.

- Jól van, most én jövök. - mondtam, mert nagyon szerettem volna belenyomni az arcom az ölébe.

Bólintott, és helyet cseréltünk. Csodálatos puncija volt. Tökéletesen sima, kívánatos szeméremajkakkal, és ontotta a hőséget. Pár csókot leheltem a belső combjaira. Miközben ő hátradöntötte a fejét. Az egyik karommal átfogtam a derekát.

- Fantasztikus puncid van. - Leheltem a szeméremdombjába.

A szabad kezem két ujját becsúsztattam, és nyalni kezdtem a csiklóját. Beleremegett. Nagyon tetszett, hogy ennyire élvezi. Felváltva nyaltam a csiklóját, dugtam be a nyelvem, és szívogattam a kis és nagyajkait. Egyre hangosabban sóhajtozott, nyögdécselt. Én pedig egyre hosszabban időztem a csiklójánál, egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal nyaltam. A teste pedig egyre jobban megfeszült, majd belemarkolt a hajamba, úgy húzta a fejem az ölébe, és egy elfojtott sikoltátással elélvezett az arcomon.

Picit még dédelgettem a kis punciját, rázkódott egész testében ahogyan a csiklójához értem.

Felnéztem rá, miközben az édes szaftja az arcomon csordogált. Alig bírta nyitvatartani a szemét.

- Egy. – Mondtam vigyorogva.

Elmosolyodott, de alig bírta nyitva tartani a szemét. Az egyik kezével a jacuzzi szélén támaszkodott, a másikkal a tarkóm cirógatta. Felegyenesedtem, a derekamra tette a kezét, és a szemembe nézett.

- Akarlak – suttogta

Szélesebbre tárta a lábait, és közelebb húzódtam. Végigcsúsztattam a farkam a punciján behatolás nélkül néhányszor. Ahogyan a makkom a csiklójához ért, megint remegni kezdett. Könnyedén besiklottam a meleg, nedves puncijába. Kikerekedett szemekkel sóhajtott egy nagyot.

- Nagyon jó benned. – suttogtam, miközben egyre mélyebbre hatoltam.

Növeltem a tempót is, Csilla a derekamba, a nyakamba kapszkodott, nagy kerek, szinte csodálkozó szemekkel nézett rám.

- Tetszik, hogy benned vagyok? – kérdeztem kaján mosollyal. Szereted, ha jól megdugnak?

- Mingyárt elmegyek! – hebegte levegőért kapkodva.

- Igen… élvezz el a farkamon - suttogtam, és szorosan mahamhoz öleltem.

Görcsösen ölelt, majd egyszer csak a körmeit éreztem a hátamban. A teste megfeszült, rázkódott. Felemeltem a fenekénél tartva, még mindig nem engedett el a szorításból, a lábával is átkulcsolt. A fejét a vállamhoz nyomta, hangosan zihált.

Lassan ernyedni kezdett a teste, és adott egy puszit az arcomra.

- Kettő. – Vigyorogtam.

- Most… most… - kezdte halkan, még mindig nem uralta teljesen a légzését.

- Most megduglak hátulról is. – Fejeztem be a mondatot.

Elmosolyodott, visszaeresztettem a vízbe. Picit remegett a lába. Letérdelt és a jacuzzi szélére könyökölt. Nagyon pornós látvány volt, ahogy a formás fenekét a vízből félig kiemelve, homorított háttal elhelyezkedett. Muszáj voltam a farkam a farpofái között néhányszor végigtolni. Azért nem vittem túlzásba, mert visszavágytam a puha meleg puncijába. Újra betettem a falloszom, és mozogni kezdtem benne. Csilla oldalra fordította az fejét, csukott szemmel, résnyire nyitott szájjal élvezte a ténykedésemet.

- Érzed, hogy hogyan duzzad benned a farkam?

- Igeeheen… olyan jó…

- Nem fogom már sokáig bírni…

- Él - vezz belé - hém! Véh – de - kezek...

Hevesebb lett mind a kettőnk légzése. A farkam pulzált a hüvelyében… Egyre hangosabban nyögtünk…

Egy utolsó nagy lökés, olyan mélyre csúsztam benne, amennyire csak tudtam. Szorítottam a fenekét mindkét kezemmel, és beleélveztem a csodálatos kelyhébe. Együtt remegtünk, rázkódtunk pár hosszú pillanatig. Most érzékeltem csak, hogy a hüvelye az előbb még sokkal szorosabban tartott. A hátára dőltem, két kezemmel átkaroltam a hasát, és egy puszit adtam az arcára.

Hátranyúlt, átkarolta a nyakamat úgy suttogott. Három.

Nézd meg Ripo többi szexi történetét is!