Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1770
Szavazatok: 33
Feltöltve: 2023. november 09.

Bevettek egy hármasba 2.

Szóval a történetemet ott hagytam abba legutóbb, hogy Lilla remegve élvezett el, miközben keféltem Őt. A farkam, ahogyan írtam is nem tudtam kivenni, mert annyira összeszűkült a puncija, hogy bent ragadtam. Nem is mozogtam, amíg Lilla vissza nem tért közénk és újult erővel tudott részt venni a mi kis hármasunk játékában.


Lilla párja következett, ám a helyzetünket megváltoztattuk. Lilla párja leült a kanapéra és Lilla fordított lovagló pózban ült bele a párja farkába. Én odaálltam Lilla mellé jobb oldalról. A párja el kezdte kefélni Lillát, aki azonnal el kezdett nyögni és hangosan lihegni, miközben a csiklóját izgatta magának. Én pedig vártam, hogy Lilla elfordítsa a fejét balra és szembesüljön azzal, hogy a meredő farkam bekívánkozik az ajkai közé, jó mélyre. Lilla nem volt rest, szinte azonnal mint egy spagettit beszippantotta a farkam a szájába és bent a nyelvével olyan táncot lejtett, hogy én is csak hangosan tudtam élvezni. Miközben a párja dugta egyre hevesebben éreztem, hogy Lilla ismét el fog élvezni. Így is lett, de a párja nem állt le, hanem egyre keményebben dugta és dugta, míg Lilla sikoltva élvezett el és némi spricc is kilőtt belőle. Lilla teljesen elalélt.

Ahogy megvártuk, hogy ismét köztünk legyen, megint pózt váltottunk.

Lilla most megkért engem, hogy üljek a kanapéra le. Leültem és vártam, hogy Lilla lassan felém kerekedjen majd beleüljön a lüktető farkamba. Lilla lassan ereszkedett bele a farkamba és ahogy mindig, most is mosolyogva és nyögve nyelte el a puncijával, amikor tövig mocorogtam benne, a párja hátulról egyre közelebb ért Lilla popsijához. Lilla hátranézett és kérte, hogy finoman csinálja. A párja ekkor széthúzta Lilla popsiját és óvatosan egyre mélyebbre nyomta a farkát. Lilla hatalmasat nyelt és nyögött. Én is és a párja farka is tövig volt Lillában. Így voltunk pár pillanatig, amíg Lilla megszokja, hogy két farokkal kell innentől kefélnie.

A párjával egyszerre kezdtünk el mozogni és Lilla nagyokat nyelt és harapta az ajkait. A melleit kezdtem el markolni és nyaldosni miközben hevesen keféltem őt egészen addig, amíg csak tudtam. Lilla a vállaimba kapaszkodott és egész együttlétünk alatt most kezdett el velem smárolni. Éreztem, ahogy egyre forróbb lesz és nedvesebb. Ahogy a párja csinálta most én is addig keféltem, amíg spriccelve el nem élvezett. Láttam, ahogy a farkam ki és be jár miközben a forró nedv folyt ki mellette. Lilla ekkor már teljesen kivolt.

Hogy megadjuk Lillának azt, ami akart felálltunk a párjával egymással szembe és Lillát a párja az ölébe vette majd benyomta a farkát a puncijába. Én következtem. Soha nem voltam még popsiba, el sem tudtam képzelni, hogy milyen érzés lehet. És végül odairányítottam Lilla puncijától csillogó farkam és lassan tövig nyomtam a popsijába. Eszméletlen érzés volt elsőre, de nem volt sok időm kiélvezni ezt a pillanatot, mert Lilla el kezdett ringatózni rajtunk és ekkor erősen megmarkoltam a combjait két oldalról majd úgy el kezdtem dugni Lillát, hogy becsuktam a szemem és csak arra koncentráltam, hogy minél keményebben és erősebben járjon ki és be a farkam. Csattogott Lilla puncija és popsija a két farkon.

Én jeleztem Lillának, belesúgtam heves lélegzetvételek közepette, hogy: El fogok élvezni. Lilla ekkor kérte, hogy hadd térdeljen le elénk. Így tett. Lilla az én és a párja farkát marokra vette két oldalról és el kezdte verni nekünk. Néha néha még rábukott a farkamra és végig nyalta miközben verte nekem. Annyira erősen markolt, hogy pillanatokkal később mindenem átforrósodott és megfogtam Lilla fejét, aki ekkor épp a párját szopta le. Lilla odafordult és várta, hogy elélvezzek. Lilla bekapta a farkam és közben a kezével markolva verte nekem. Egyre hevesebben és gyorsabban, míg egyszer csak felordítottam és minden energiámmal remegő lábakkal teleélveztem Lilla száját és torkát. Csak azt figyeltem, hogy Lilla nyel és nyel majd egyszer csak a farkam és az ajkai közt kibuggyant. Baromi élvezetesre sikeredett a vége, ahogy eleélveztem.

Ezután Lilla a párját is addig szopta, amíg Ő is beleélvezett a szájába. Mindkettőn farkát tisztára nyalta és szopta a végén. Amíg Lilla elment tusolni, addig mi a párjával felöltöztünk és a teraszukon egy cigit elszívtunk, majd megbeszéltük, hogy hamarosan akár meg is lehetne ismételni ezt a kis akciónkat. Lilla miután végzett a tusolással odajött hozzám egy szál törölközőben és belesúgta a fülembe, hogy: Imádom a farkad, majd kettesben is találkozhatnánk egyszer. Majd kaptam egy puszit.

Elköszöntem tőlük és várom Lilla privát sms-ét.

Napokkal később jött is egy üzenet Tőle.

Folytatás következik

Nézd meg Tamás92 többi szexi történetét is!

4.21
4.46
4.16
4.55