Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 5
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2004
Szavazatok: 31
Feltöltve: 2023. november 21.

Apróság de mégis...

Későn értem haza, az utcák kihaltak, néha egy kutya ugatása veri fel a csendet. Parkoló természetesen tele, így csak távolabb tudtam megállni pár perc sétára. Komótosan rágyújtok és lassan elindulok.
Valahogy megnyugtat ez a némaság. A lakótelepen az ablakokból kihallatszik a lakások zaja. Többségében valamilyen show műsort néznek üvöltő műsor vezetőkkel akik épp szavazásra biztatnak. Volt ahol veszekedés szűrődött ki, de olyan is akadt ahol sötét ablakok meredtek az éjszakába.
Lépcsőházunk előtt kéjes nyögések izgató hangja ütötte meg a fülem. Hopp! Ez az első emeletről jön. De honnan?
Az egyikben fiatal pár lakik, akik néhány hete költöztek ide. De nincs itthon az autójuk.
A másikban két gyerekes család, de a férj annyit dolgozik, hogy szerintem örül, ha az ágyban aludni tud. A felesége szemében mindig látom a vágyat, de nem ad jelzést, egyenlőre még bírja szex nélkül.
A harmadik lakásban egy 30-as csaj lakik egyedül. Neki társnak elég a kiskutyája, reggel-este séta vele. Néha jön valaki hozzá csendben és néhány óra múlva ugyanúgy távozik is. Biztosan nála van vendég ismét. Nem lehet valami nagy szám a csaj, mert ritkán látogatják ilyen célból. Igaz külsőre igen vonzó.Biztosan sokat edz, mert hibátlan a teste. Vékony dereka, formás lábai, feszes keble, izmos feneke mindig vonzák a tekintetem.
Izgalmasnak tűnt a hallgatózás. Már kezdtem bele élni magam mikor a kiskutya apró vakkantásokkal jelezte a gazdinak itt bizony kakilni kell és pillanatok alatt csend lett. Láttam, hogy villany fel, és már csapódik is az ajtó.
Sok időm nem volt zavarba jönni. Látom jön a kutyus hosszú pórázon, mögötte Dalma egy szál köntösben. Gyors rápillantok, ő vissza. Meglepődve köszön.
-Szia! Ilyen későn?
-Nemrég értem haza, még egy cigit elszívtam.
-Hallottad? -kérdezi elpirulva
-Persze, szerencsés a pasi nagyon! -próbáltam lazára venni a beszélgetést.
-Ha lenne…, de egyedül vagyok ma is! Gondoltam mókázok egy picit zavartalanul, de nekem még ez sem megy titokban amilyen szerencsétlen vagyok. Neked hogy alakult az estéd? Gondolom jól, ha most jössz haza !?
Leesett az állam hiszen eddig a köszönésekre korlátozódott a kommunikáció közöttünk.
-Elég messze voltam ma dolgozni meg egy munka ebéd is becsúszott, így elhúzódott a tárgyalás.
-Semmi csajozás, semmi magánélet? Pedig azt gondoltam elsőre ebben a késői órában.
-A mai pajzán élményem a te hangod volt !
-Tetszett legalább?
-Hogy is mondjam? Ezek után másként tekintek rád. Nem is vagy olyan rideg!
-Ha már így alakult, felmehetek hozzád? -kérdezte lényegre törően. -Rendbe teszem magam, a kutyus is alszik majd, én meg vágyom a szexre.
Éppen csak letusoltam, már kopogott is.Gyors magamra kaptam egy gatyát és örömmel invitáltam be. Egy vékonyka köntös volt rajta. Otthonos indult a szoba felé.
-Tudod nálam mindig nehézkes az önfeledt szex, mert Hópihe irigy nagyon. Ha bent hagyom a szobába ott ugrál, szaglászik, néha morog. Ha nem lehet bent, akkor meg kapar, vonyít. Így sokszor elég ciki a helyzet. Amikor egyedül vagyok és segítek magamon akkor meg semmi reakció részéről, maximum ha szükségletei vannak.
-Megkínálhatlak valamivel? Bor vagy valami erősebb?
-Köszi! Alkoholt nem iszok soha ! A szexhez nekem nem kell mámor. De ugye tudod, hogy semmi komoly nem lesz köztünk, csak a testi vágy csillapítása, vagyis dugunk és kész! Ha majd valami nem tetszik közben azonnal szólni fogok.
Ekkor már a köntöse a padlón volt és lágyan átkarolta a nyakam, ajkaival a számat kereste. Csókja nem szerelmes volt, hanem vágytól égő. Átöleltem, éreztem ahogy megrezzen. Szorosan egymáshoz simultunk. Vadító illata csak fokozta a vágyam. Amint megérezte, hogy nem hagy hidegen még jobban hozzám simult, szemérem dombját a dudorodó farkamhoz dörzsölte.
Fenekem megfogva még jobban tapadt rám. Az én kezeim is elindultak lassan. Finom cirógatva haladtam a testén. Tarkójától a derekáig. Pillanatnyi borzongás futott át rajta, libabőrös lett, az apró pihéi azonnal égnek álltak. Kissé megharapta az ajkam , sóhaja forró volt. Egyre bátrabban matattam rajta. Csípőjénél meglepődtem hiszen az az apró bugyika volt rajta amit én csak zsinórtangának hívok. Amin elől van egy gyufás doboznyi kis szövet, a többi csak vékony pánt.
Ujjaimmal lassan követtem a kis pántot. Terpeszbe állt, hogy lejjebb is találjak valamit.
A zsinór pont benne volt a puncikában. Ott is csak simogattam, mindenhol de nem ujjaztam meg, pedig csak egy mozdulat lett volna.
Tetszett ahogy húztam az agyát.
Közben a másik kezemmel a kebleit fogtam. Bimbói is meredeztek rendesen. Megcsippentettem mindkettőt ettől még jobban megkeményedtek. Lehajoltam és felváltva szívni kezdtem őket. Ő a farkam simogatta egyre hevesebb mozdulatokkal.
Lassan közelebb kerültünk az ágyhoz. Hanyatt feküdt, én mellé és így csókoltam közben a kebleit hiszen olyan szépek és finomak voltak. Bal kezével a farkam húzgálta, jobb kezével a punciját izgatta. Próbáltam ezt a szerepet átvenni, de nem engedte. Láttam, hogy ezt így borzasztóan élvezi. Hagytam, hogy tegye amit szeret és pár perc már mosolyog is. Combjait széttárta, felém fordult.
-Beteszed gyengéden?
Igazából nem erre vágytam, de ha ő így gondolja, lehet így is. Lesz egy gyors numera aztán kész.
Ráfordultam, lehúztam a tangát ami még mindig rajta volt. Lassan köröztem a farkammal a bejáratnál. A nedves punci lágyan kinyílt ahogy toltam vigyázva. Nem tudtam mi sül ki ebből, de próbáltam nem tövig nyomni. Mint kés a vajban úgy siklottam be, Dalma combjai egyre magasabban voltak ahogy mélyebben voltam benne. Végül lábaival átkulcsolta a derekam és alig tudtam mozdulni. Ő elkezdte mozgatni a csípőjét, eleinte csak fel-le, majd körkörösen.
-Juj de finom! Isteni ahogy mindenem kitöltöd! Remélem bírod még?
Ott térdeltem támaszkodva a kezeimen és ő szinte lógott rajtam mint egy kis majom az anyja hasán.
Kissé megfáradva rogytam rá, hisz nem bírtam tartani magunkat ebben a pozícióban ilyen sokáig.
Ahogy lefordultam róla, máris tolta oda az formás fenekét is húzott is magába. Kis kifli-nagy kifli.
Csiklója izgatását még jobban fokozta, bármit tettem ez elmaradhatatlan volt számára. Én már oda sem nyúltam, csókoltam a nyakát, kebleit simogattam, csípőjét fogtam ahogy tudtam.
Hirtelen mikor épp teljesen benne voltam elfordultunk és fordított lovagló pózban folytattuk. Csodás alakja még jobban izgalomba hozott! Hibátlan teste, barna bőre, kerek feneke mesés volt.
Nem tettem semmit csak hagytam, hogy vágtázzon rajtam. Farkam tövig benne, ő diktalta az ütemet úgy hogy nyársra húzta magát, csak körözött rajtam és közben vadul citerázott a punciján.
Eszembe jutott egy régi csomag a szekrényben.
Szexshopban jártam és akkor vásároltam mindenfélét. Óvszert, síkosítót, erotikus játékot és néhány péniszgyűrűt. No ez kell neked!
Mikor ernyedten leszállt rólam, felpattantam, kivettem a szekrényből a dobozt amiben benne voltak a pajzán dolgok. Kíváncsian nézte mi lehet ez.
-Ugye nem egy vibrátort akarsz belém nyomni? -kérdezte szemrehányóan.
-Dehogy azt! Az úgy tudom személyre szabott és nem hoztál magaddal. Nyugi! Jó lesz és nem használtam még senkivel sem.
Mikor meglátta a a gyűrűt felcsillant a szeme.
-Feltehetem én neked? Tudom hogy van ilyen, de még sosem használtam. Kíváncsi vagyok milyen lehet.
Pici tangájából hirtelen hajgumi lett és kúszott is a cerkám felé. Testem csókolgatta, izgatott nagyon az érintése. Mire leért, már mindketten akartuk a szopást. Finom fütyi nyalókázásból hamar vad cuppogós szopás lett. Ha nem hevesen szopókázott, akkor cibálta a farkam veszettül. Elég sokszor kellett leállítanom nehogy idő előtt kirobbanjon belőlem a sperma.
Ráhúzta a gyűrűt a farkamra, bekapcsolta és már ült is a helyére. Hamar elnyelte a dorongom, és addig ficánkolt, míg a kis rezgő nem került a helyére. Ekkor teljesen rám feszült és hagyta hogy a masina tegye a dolgát. Addig mozgolódott míg a kis rezgő a csiklójához ért. Mozdulatlanul élvezte ahogy izgatta a játékszer miközben a faszom majd szétrobbant a punciban ami teljesen magába fogadta azt. A rezgés számomra is izgató volt. Hosszú percekig tartott így az aktus, érezhetően nagyon élvezte így. Teste egyre forróbb lett, csókjai hevesebbek, simogatásai vadabbak.
Teste apró rángásokkal jelezte közeleg a csúcs számára. Még szorosabban rám simult, altestünk szinte össze forrt. Hirtelen kitört belőle a forró nedv ami lassan folyt le a farkam mellett a heréimen át a lepedőre. Hevesen vette a levegőt. Kielégülve omlott rám, kis mozgást engedve a farkamnak. Végre megdughatom gondoltam magamban, nem csak élő vibrátorként lehetek a punciban.
Örömöm nem tartott sokáig. Leszállt rólam, levette a gyűrűt, az ujjaira húzta majd iszonyatosan bepucsított.
-Basszál meg hátulról is! Ezzel meg közben izgatom magam ha nincs ellenedre!
És már nyomta is a gyűrűt, naná, hogy a csiklójára.
Már nagyon ki voltam, hisz eddig csak ő volt a központban. Mögé térdeltem és egy mozdulattal bevágtam a tocsogó punciba. Csattogott a feneke minden lökésnél. Kissé kitágult már az eddigiek hatására, így szinte alig szorított.
-Ez a gyűrű miatt van, nagyon felizgat. Nem gondoltam volna, hogy erre képes. Ne haragudj, hogy harangozol!
Még így is ebben a térdelős, pucsítós pózban is magát izgatta ujjain az újdonsült kis barátjával.
Persze hogy még jobban lucskos lett, még jobban kinyílt a pinája, még jobban elvesztem benne.
Mikor ismételten elélvezett, kezembe vettem a dolgokat ha már ő elhanyagol.
Észrevette, hogy mögötte verem a farkam.
-Megteszed, hogy az arcomra vered ki a gecid? -térdelt elém.
Míg én húzgáltam magamnak hol a heréim nyaldosta, hol a farkam hogy mindig jó nedves legyen.
Nagy nehezen sikerült kilőnöm az aznapi adagot. Jutott az arcára, nyakára, picit a hajára is.
Átvette a lankadó cerkát és az utolsó cseppeket ő fejte ki belőlem.
Reméltem, hogy az ajkaival teszi mindezt, de nem.
Hát igen! Ez csak szex, ebbe nem férnek bele az ilyen extrák!
-Haza vihetem? -kérdezte mosolyogva.
És már csak az ajtó csukódását hallottam.

Nézd meg Trotter többi szexi történetét is!

4.33
4.48
4.36
4.45