Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 5
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4184
Szavazatok: 131
Feltöltve: 2023. november 29.

A meglepetés ereje!

Már hetek óta nem szexeltem így egy kis kalandra vágytam már, gondoltam lenézek egy kicsit a közeli plázába, de előtte még felfrissítettem magam, majd megigazítottam a vékony bikinivonalamat 5-6 mm-re vágtam, alul nincs gond, mert rendszeresen gyantáztatom az egész testemet, de felül szeretek játszani a hosszával, és a formákkal! Majd köröm festés, és ugyan rajongok a szép fehérneműkért, de most ennek ellenére csak a kedvenc rövid farmer nacimat kaptam magamra egy fekete kis toppal, és már indultam is így állati izgis tud lenni.
Magamról annyit, hogy 22 éves vagyok 167 cm, 56 kg. 7- éves korom óta sportolok /11 év jégkorcsolya/, majd váltottam és már lassan 3 éve a súlyzós edzéseknek hódolok. Így szerintem mondhatom, hogy nagyon szexi, formás csajszi vagyok, ja és a cickóm is nagyon rendben van 80-as szép kerek kemény, a csiklóm sem mindennapi jóval nagyobb az átlagnál /a zuhanyzóban látottak alapján / már vagy félórája nézegettem a pasikat mire megakadt a szemem egy sportos 50-es fickón. Egy világos színű short volt rajta, fehér lenvászon inggel ami mellközépig ki volt gombolva, többször is elmentem mellette, hogy szemügyre vegyem, az illata is valami eszméletlen jó volt, de mikor szembe sétáltam vele a szemem megakadt a farka körvonalain, majd beült egy kávézóba. Elhaladtam mellette és a szomszéd asztalhoz ültem, majd a telómat kezdtem babrálni, közben repülő módba kapcsoltam. Mintha lemerültem volna, és csak szitkozódtam, majd megkérdeztem, hogy telefonálhatnék egyet a telójáról?
- persze semmi akadálya. És átadta, majd hívtam a saját számomat, ami persze nem kapcsolható...Köszönöm, de nem sikerült.
- sajnálom, segíthetek még valamiben? Nem, de hadd fizessem ki a kávéját a szívességért cserébe!
- rendben, de észrevettem, hogy jól megnézted a farkamat. Háát.. szép nagynak tűnt az biztos!
- szeretnéd megkapni? Én ......és ekkor megjelent egy 40 pluszos nő és kérdezte, hogy mehetünk drágám?
- persze, csak itt van ez a kislány aki már régóta stíröli a farkamat, mit szólsz hozzá? Köpni nyelni nem tudtam a hallottak után, de egyre nagyobb izgalomba jöttem, majd a nőre néztem. Hát mit ne mondjak nagyon szexi alakja volt. Egy bézs színű tűsarkút viselt hasonló színű mini ruhával. Ami az elképesztő mellein tökéletesen feszültek! Elég jól kiemelte ez a szín a szolizott bőrét, és a fekete haját. Majd végig nézet rajtam, és a hajamba túrt, majd a fülembe súgta!
- azt hiszem felizgatna ha befizetném a férjemet egy szopásra és én végignézem, ahogy leszopod azt a nagy faszát! De én nem vagyok kurva!
- tudom drágám, de aki egy idegennek akar furulyázni az bizony kurva! A szívem egyre hevesebben vert, a puncimból már szivárgott a nedvem.
- nem hiszem, hogy volt már ilyenben ajánlatban részed! A parkolóba menet végighúzta az ujjait a mellem oldalán, ami hatalmas ingert okozott, és szinte kitörtek a bimbóim. Elismerően nézte, amikor meglátta őket.... A pasi kb.180 cm volt, a nőci is hasonló lehetett a tűsarkúban.
- hogy hívnak kislány? Áginak
- engem Ivettnek a férjemet Gábornak. Egy Land Rover lámpái villogtak, majd hátra ültünk Ivettel.
- Ágikám akkor most elmegyünk hozzánk. Rendben, majd szép lassan felhúzta a topomat és izgatottan nézte a csupasz melleimet, majd megnyálazta ujjait és a bimbóimat kezdte morzsolni, majd húzogatni.
- milyen szép feszesek! Majd elkezdte kigombolni a farmerom, a harmadik gomb után széthúzta a farmerom.
- nézd Gábor nincs bugyi a kis kurván és milyen szép nagy a csiklója! Majd az ujjaival megindult a puncim felé, amikor a csiklómhoz ért megremegtem, és aprókat spricceltem.
- csak nem elélveztél kis kurva! Sajnálom nagyon felvoltam már izgulva, mondtam szemlesütve.
- a francba rendesen felizgattál! Majd megragadta a kezemet és a ruhája alá csúsztatta, és végig húzta az ujjamat a bugyiján, éreztem a rést a nedves bugyiján keresztül, megremegtem az érintéstől. Könnyen félrehúzta a nedves bugyit, és betolta az ujjamat a csúszós puncijába.
- folytasd! Majdnem elélveztem ismét a szavai hallatán, de nyílt a kapu és be parkoltunk egy szép kis ház udvarába. Mielőtt kiszálltunk volna még a számba dugta az ujjamat, és lenyalatta a nedveit, majd irány a bejárat. A lakásban kellemesen hűs levegő volt a klíma halkan duruzsolt.
- helyezd magad kényelembe, egy pillanat és jövünk....Ivett egy átlátszó kis fekete szexi fűzőben jött felém egy magassarkúban, a melleit kiemelve így még hatalmasabbnak tűntek.. szemeim fel-alá járkáltak, majd a punciját vettem szemügyre, szép húsos puncija volt.
- szeretném látni azt a kis nedves puncidat! Gyorsan le toltam a kis nadrágomat és a bőr kanapéra térdeltem, hogy láthassa az izmos fenekemet is, kissé pucsítva, kissé kurvásan. És hátra nézve néztem a reakciót.
- milyen harapnivaló feszes kis popsi! Majd a félgöbjeim közé csúsztatta az ujját és lassan megindult a puncim irányába, majd behatolt, és kihúzta, összedörzsölte az ujjait, és lenyalta.
- mmm, milyen selymes és finom. Majd ismét a puncimba nyult és a csiklómra kente és elkezdte morzsolni.
- nagyon szexi látványt nyújtasz kis kurva! Majd két kézzel húzta szét a popsimat és engedte el hagyta, hogy ütemre mozogjon.
Szívtam az ajkaimat, ahogy széthúzta és elengedte, és ekkor megjelent Gábor velem szemben az álló xl-es farkával. Egyszer voltam már dolgom egy 16/5 farokkal, de ekkora még nem volt a számban a vastagsága stimmelt, de ez minimum 18-cm volt. Amúgy imádom az orális szexet így izgatottan vettem a számba, és boldogan kezdtem el szopni azt a merev farkat. Ivett közben mellém ült és csak nézte, ahogy elnyeltem a férje farkát, néha a puncimat simogatta a kifolyó nedveimmel, néha megfogta a fejemet és teljesen rátolta az acél kemény faszra, ilyenkor teljesen bekönnyeztem, és nyögtem a farkával a számban. Egy kicsit megalázva éreztem magam, ahogy így használnak, de én akartam, és egyre jobban élveztem!
Gábor egyre nagyobb izgalomban jött éreztem, hogy mindjárt elélvez, majd a tarkómat fogva húzott a farkára, és már éreztem is a torkomon az első lövést ...majd a többit, és csak nyeltem a forró cuccost. Majd kihúzta a farkát és az Ivett szájába rakta, aki kéjesen tovább szopta a merev farkat, majd erőszakosan megcsókolt! A kocsiba egyszer már meglepett Ivett, de most teljesen összezavarodtam. Még nem csókolóztam nővel, de nagyon élveztem, fantasztikusan használta a nyelvét. Micsoda mámor! Az előbb egy hatalmas farok járt a számban, és most Ivett hosszú nyelve jár táncot kéjesen a számban. Gábor elégedetten mondta, hogy milyen jól szopok, csak annyit mondtam, hogy gyere mögém, és megmutatom, milyen vagyok kefélés közben!
- mondtam én, hogy egy kis kurva! A következő pillanatban, egy picit megharaptam Ivett nyelvét az izgalomtól, ahogy Gábor farka belém hatolt.
- ohh te kis kurva ne durvulj! És elcsattant egy pár kisebb pofon. Folyamatosan kapta a puncim az ingert, de még többet akartam így Ivett mellé könyököltem és még jobban kitoltam a fenekemet, és a lábaimat összezártam. A hatalmas farok ismét belehatolt a puncimba, és még jobban élveztem, szinte önkívületi állapotba kerültem.
- hú, de hangos a kis ribancunk! Ivett a duzzadt csiklómat kezdte dörzsöli, azonnal elspricceltem magam, és sikongatva élveztem el Gábor farkán.
- észbontó ez a kis ribanc! Párpillanattal később éreztem, hogy Gábor rendesen telepumpálta a kis puncimat, majd aléltan elterültem a kanapén. Arra tértem magamhoz, hogy Ivett a félgömbjeimet széthúzta, és a nyelvét próbálta benyomni a popsimba, próbáltam összezárni a lábaimat, de Ivett nem hagyta.
- megkaptad Gábor faszát, most én is élvezni akarlak kis ribanc!
- ne add itt az ártatlant! Igen, de a popsim még szűz!
- ohh, máris nagyobb izgalomba hoztál! Lihegte és lassan a puncimat kezdte ujjazni, majd a kifolyó spermát a a popsimba dörzsöli.
- nem kell mást tenned,csak engedelmeskedned nekem! Élveztem, ahogy a félgömblyeim szétválltak, és az ujja a popómba csúszik, majd lassan elkezdte mozgatni. Magam is meglepődtem, ahogy egyre jobban felizgultam, széjjelebb raktam a lábaimat.
- ez az kis kurva így már jobban tetszel! Majd kihúzta az ujját, és a nyelvét dugta egyre mélyebbre, és mélyebbre. Csodás volt az érzés, amit okozott nekem egyre jobban ziháltam, majd hátra nyúltam, és széthúztam a fenekemet! Eszméletlenül jól csinálta, hamar a tudtom adta, hogy nem kezdő a popsi nyalásban, csak kéjesen tekergettem a csípőmet és kapkodtam a levegőt, majd ismét az ujját használta. Már akartam ezt a fajta szexet!
- nagyon tetszel nekem te kis ribanc! Kezdtem átadni magam ismét a gyönyörnek, hosszú percenken keresztül élveztem a nyalást, a nedvem szüntelenül csepegett. Egyre jobban sóhajtoztam a kéjtől Ivett ezt halva, jobban belém nyomta a kigyónyelvét, majd megadta a kegyelemdöfést, és a puncimat kezdte ujjazni, már nem bírtam tovább, és egy hatalmasat élveztem. Soha nem nyalták még ki így a popsimat! Percekig pihentem még az ágyon az orgazmus után, alig bírtam lábra állni, megfogta a kezem és a hálóba vezetett.

Nézd meg Ági többi szexi történetét is!