Rendben

Rendben

Mégsem

 A magyar szexpartner kereső

Szexpartnert keresel?

Eleged van a fizetősökből?

Regisztrálj a szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Regisztrálok

Belépés

Belépek
erotikus történetek

Veled utazik haza, a saját kocsiját a parkolóban hagyja, majd visszahozod. Íg meg több időt vagytok együtt. Miközben vezetsz a combod simogatja, egyre hosszabb úton, már a térdedtől az öledig jár a keze. A vezetésre koncentrálsz, szerencsére hamar megérkeztek. Úgy döntesz a komppal keltek át, nem kerülsz a híd felé. Ilyen ingerekkel az nagyon messze lenne. Ahogy felállsz a kompra, rögtön széttárod a combodat és kinyúlsz felé, de elkapja a hajad és annál fogva hátra rántja a fejed. Lecsap az ajkaidra, szívja és harapja. Elenged és rád szól, hogy maradj.Kiszáll és körbejárja a kocsit és beül mögéd. Körbe nézel, nem is tűnt fel hogy a komp elindult. Szokás szerint ilyenkor este már nincs senki csak ti ezt egy gyors körbenézéssel állapítod meg, míg körbeért.

Ahogy beül, rögtön előre nyúl, a melleidet simogatja és lassan kiszabadítja őket a ruhából. A bimbóidat csipkedi és húzogatja. A fejed hátra hajtod és átadod magad a kellemes érzésnek, kár hogy abba marad, de izgalmasabb történik. Kigombolja a nadrágodat és elkezdi letolni. Segítesz neki, a bugyiddal a bokádra kerül a nadrág. A térded a kormánynak támasztod és engeded, hogy terpeszbe feszítse. A keze besiklik a combjaid közé, megtalálja a forró katlant bent a lábad között, egy kézzel simogatja a másikkal a melleidet veszi ismét kezelésbe. Megkér, hogy emeld fel a kezed, hátra húzza a fejed felett. Valami csörgést hallasz. Bilincs kattan a kezeden. A bilincs a fejtámla oszlopai között átfűzve rögzít téged. Egy sál fonódik a torkodra és a fejed hátrahúzva rögzít teljesen az üléshez. Ismét simogat, a tested jól eső borzongás járja át. Egy ujj, majd még egy követi a pinádba, kellemesen tágít és simogat. Valami kemény hidegebb dolgot érzel. Nem látsz le, de ahogy lassan beléd hatol rájössz,hogy egy dildó az. Lassan átveszi a tested melegét, és egyre határozottabban jár benned. A másik keze a csiklód és a melleid közt váltakozva simogat. A csípőd emelgeted amennyire tudod, hogy mélyebben erősebben kap. Elérti és egyre vadabban nagyobb sebességgel mozgatja benned a műfaszt. Elélvezel, a combjaidat összezárod és pihegsz.

Elengedi e kezed és a sálat is kioldja.A melleden átfonva köti meg. Majd kiszáll és beül melléd. Meg is érkeztetek, próbálod a nadrágot visszahúzni, félig sikerül.

A kompkezelő mosolyogva integet, miközben lehajtotok és tovább indultok.

Vajon mit látott, merül fel a kérdés benned.

Válts mobil nézetre  >>