Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Sz. S.
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3421
Szavazatok: 12
Feltöltve: 2009. december 29.

Szex a munkahelyen extrém körülmények között.

A barátnõmmel egy munkahelyen dolgoztunk, de más területen.
A találkákat össze kellett hangolni, részemrõl könnyebb volt mert közép vezetõ beosztásban dolgoztam akkoriban. Õ logisztikai ügyintézõként nehezebben tudott az irodából lelépni, és idõt szakítani.
Éjjeles mûszakban szoktunk találkozni, és olyan területen hol még éjjel nem folyt munka, szinte csak gép telepítések voltak.
Egyik ilyen alkalommal nagyon elkapott bennünket a hév.
A megbeszélt helyen találkoztunk, a szemébe néztem és megcsókoltam
a derekát átölelve szorosan magamhoz húztam. A kezemet a formás popsiára csúsztattam, és simogatni kezdtem, tudni kell, hogy neki ez a legerõsebb erogén zónája. Meg is tette a hatását, zihálni kezdett, és
õ is simogatni kezdett engem. Egyszer csak megkérdezte.... mit szeretnél? Én nem szóltam semmit csak a közelben álló hatalmas blokk mosógép felé húztam, kinyitottam az ajtót, és kb 50 fokos forró levegõ csapott meg bennünket. Nem volt sok idõnk ezért nem lehetett húzni az idõt. Lehúztam a nadrágját majd a bugyit, közben õ is vetkõztetett engem. Finoman elõre döntöttem, és egybõl a puncijához nyúltam, forró volt és nedves. Nem volt elõjátékra sem szükség sem idõ. Szépen lassan becsúsztattam a farkamat és lassú ütemben mozogtam elõre hátra, a tudat, hogy a munkahelyen egy gép belsejében vagyunk adott egy kis plusz töltést a dolognak. Persze az 50fokos meleg nem volt túl kellemes, de erre nem is gondoltunk akkor. Ütemesen löktem a farkamat, õ vonaglott közben a popsiját simogattam, és néztem, fantasztikus látvány volt. Egész hajnalig tudtam volna ezt folytatni, de nem volt annyi idõnk ezért keményebben és gyorsabban kezdtem mozogni. Szinte egyszerre értük el a csúcsot õ egy halk gyögéssel adta tudtomra, hogy a csúcsra ért
én sem vártam tovább a puncijába eresztettem a gecit. Amikor kihúztam, a gecitõl és a punci létõl eléggé lucskos volt a farkam, és akkor szembesültünk a ténnyel, nincs nálunk zsepi. Õ leguggolt és a szájába vette a farkam és egyetlen mozdulattal le tisztította azt. Ez látványnak sem volt utolsó. Csak ennyit mondott, ennyi kellett, itt úgysem fizetnek annyit, hogy csak a munkával törõdjünk.
Majd felöltöztünk és mindenki ment a dolgára, én még néztem ahogy
ruganyos lépteivel eltûnik a gépek között.
Ez annyira igaz történet, hogy remélem õ soha nem fogja ezt olvasni mert azonnal rá ismer, azóta már nem vagyunk együtt.
Mûködõ gép belsejében csak akkor szexelj ha biztonságos, és van elég hely!:-) Egyébként ennél extrémebb helyet nem tudok elképzelni.