Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Gabriella
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 9031
Szavazatok: 30
Feltöltve: 2008. március 07.

Ezermesterek

Nemrég vettem új lakást. Megérkezett a konyhabútor, amit össze kellett szerelni. Barátnõm ajánlott profi szakembereket. Akkor még nem tudtam, hogy egy összeesküvés \"áldozata\" lettem. Mivel leszbikus vagyok, barátaim úgy gondolták, hogy 30 éves koromra ideje elvesztenem hagyományos úton is a szüzességem.
A megadott idõben meg is érkezett két chippendél kinézetû pasi. Még ekkor sem gyanakodtam, hiszen pasikat csak akkor néztem meg ha konkurenciát láttam bennük.
Meg is kezdték a fúrást-faragást, majd amikor a vízcsap beszereléséhez került a sor mondvacsinált indokkal odahívtak, és sikeresen lelocsoltak. Természetesen el kellett mennem a fürdõszobába megtörölközni, átöltözni. Levetkõztem. Ekkor immár félmeztelenül bejött hozzám a két srác. Az egyik mögém állt, gyengéden lefogot,t és elkezdte a másik simogatni a mellem. A másik elém térdelt és befúrta a fejét a lábam közé és elkezdett nyalni. Eleinte nagyon furcsa volt, hogy kis nõi kezek helyett nagy, férfi kezek simogatnak, és puha nõi száj helyett enyhe borosta csiklandoz, de egyre jobban élveztem. Miután kellõen felizgattak, kivittek a nappaliba a kanapéra......
Folyt.köv.