Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8986
Szavazatok: 20
Feltöltve: 2016. március 17.

Egy kellemes Nap a Tanárnővel 2.

....A folytatás
Felolvasta a soraimat Nóra néni:
-"Fáradt testem minden éjjel, vadvirággal kényeztesd el!
Szórd rám szirmát, szórj rá csókot,
Megszolgálom Én e bókot!
Hozzád bújok és becézlek,
Odaadón kényeztetlek
Selymes bőröd élvezettel,
Simogatom két kezemmel.
Boldogság járja át tested,
Csókkal zárul le szép ested.
Hűvös szellő cirógat,
Én őrzöm az álmodat!"
Végére elkönnyedzet, átkarolt és megcsókolt, nem kaptam levegőt, elején ellenkeztem, végül átkaroltam a csípőjénél. Megfogta a kezem, és bevitt a lakásába. Utána mentem.
Bezárta az ajtót. Levette a kabátját Bementünk a konyhájába.
-Ülj csak le!-mondta
Töltött mindkettőnknek egy pohár pezsgőt. Megittunk egy pohárral, majd a hálószobájába kísért kézen fogva. A hálószobájának fala kék színű volt. Rózsaszín ágyneművel. Piros éjjeli lámpával.
-Ébreszd fel bennem a rossz diáklányt!- mondta felém.
-Na, had segítsek Nóra néni!- ajánlottam fel neki.
-Szólíts Nórának te Kedves!- innentől már letegezhettem a tanár nénit. Le is ült az ágyra. Úgy, hogy a jobb lábát a bal lábára akasztotta. Szemembe nézett szemüvegében szexi mosolyával. Ez nem volt álom gyerekek. Ez valóság volt.
Levette a szemüvegét. Kigombolta a zakóját, ledobta a földre. Lóbálta jobb kezével a haját, fogaival vicsorított. Utána kigombolta a fekete szoknyáját, te is tolta a földre. Elámultam.
-Nem szoktál bugyit hordani?- kérdeztem.
-Ilyen szoknya volt most rajtam- mondta, és jobb kezével simogatta a csupasz punciját.
Felült az ágyra, szétnyitott lábbal. Ott is simizte.
-Na jó én nem vagyok erre még felkészülve.-dobtam volna be a törölközőt.
-Ne Norbi, maradj kérlek, olyan jó hogy itt vagy!- mondta és masztizott tovább.-gyere simogasd tovább!- fogta a kezemet és oda tette a csiklójára.
Dicsérgettem neki.
-Ilyen szépet még soha nem láttam!- Odahajoltam és nyaltam neki.
Nóra hátra támaszkodott elereszkedve. Kiszabadította nagy kebleit a melltartójából. Olyan szépek voltak. Neki ezek természetes mellek. A ruha csak a hasa meg a melle között volt húzva.
-Ez az! Nagyon jól csinálod. Mééég! Mééég!-
Ujjammal körkörösen mozgattam nedves punciján.
Oda bújtam hozzá. Szoptam a jobb cicijét. Nóra meg a bal kezével simogatta, markolászta a bal keblét.
-Hadd simogassam a fejed!- simogatta.
Tettem még egy kitérőt a puncijára a nyelvemmel.
-Állj fel kérlek!-vetkőztetett le. Levette a felsőmet. Övemet kicsatolta. a másik kezemmel meg kényeztette a farkamat. Végül én magamról dobtam le a gatyámat. Elém térdelt és a szájával elkapta a farkamat. Jobb kezével fogta. Nyelvével meg nyalogatta a makkomat. Nyitott szájjal nyelvével kényeztette.
-Neked nagyon hatalmas. Olyan szép farkad van, te Rossz fiú!-
Továbbra is a makkomat nyalta a nyelve hegyével. Kacsintott egyet a szemével.
-Hogy érzed magad?-kérdezte tőlem.
-Nagyon jól csinálod tanár néni- dicsértem a volt mentoromat. - de mi lenne, ha most az egészet megnyalod?
-Valaki nagyon megkívánt.
Az egész vesszőmet a szájába vette.
-Most vedd be teljesen kérlek, be és ki folyamatosan mozgasd!-kértem.
Úgy is csinált Nóra. Mély torkozott egyet, szegényke alig kapott levegőt. Utána megnyalta a tövemet ismét. Szájába kapta a golyóimat. Nyelve hegyével nyalogatta.
-Nagyon finoman csinálod! Ne hagyd abba!-Úgy szopogatta, mint a nyalókát.
Lenéztem rá. Szép kebleire, bársonyos arcára, barna hajára. Figyeltem és éreztem, hogy milyen szépen szopott. Olyan jól csinálta. Abba hagyta a szopást.
-Most tedd a farkadat a kebleim közé.- oda is tettem.
Nóra fogta a mellét és csúsztattam a péniszemet fel és le. Mindkettőnknek olyan jó volt. Néztük egymás szemét. A mellei meg kényelmesen paskolta a hasam alját. Simogattam a fejét. Jobb kezével megfogta a farkam.
-Szeretnélek megint leszopni.- mondta ártatlan mosollyal.
Ráköpött egyet, egy bő nyálasat szopott. Nyalogatta a cerkám hegyét a nyelve hegyével. Még egyszer a szájába vette.
-Van a szekrényemben egy csomag Durex óvszer.-mondta
-Megkérlek, felhúznád rám a zoknit?- kérdeztem.
Nóra csinálta. Rátette a gumit a makkmora, majd ráhúzta. Ujjaival huzigálta le. Felálltunk mind a ketten. Megsimogattam a tanárnéni fenekét.
-Segíts nekem szép fiú, rád bízom, hogy csináljuk tovább.
-Légyszives menj le kutyapózba az ágyra, és fordítsd felém a fejedet.-úgy is csinált, meg is nyalta a szája szélét. Mosolygott is egyet. Fogtam a merev péniszemet, és belé hatoltam. Nyomtam belé. Simogattam a popsiját.
-Most mozgasd a feneked!- mozgatta.
Felgyorsítottuk a folyamatot. De már nyögdécselt. Most én mozgattam a csípőmet.
-Nagyon jó! Ne hagyd abba!-mondta.
Nagyon érezte. A háta is nagyon szép volt.
-Most feküdj a hátadra Nóra!- és hátra is dőlt.
Szét tárta a lábait. Nyaltam egy párat a punciján. Utána oda bele is helyeztem a szerszámot. Mozgattam ki-be.
-Nyomjad! Nyomjad!-mondta. a hosszú kibontott haja meg úgy hátra lógott. Egyszer megálltam. A merev péniszemmel simogattam a nedves csiklóját. Folytattuk tovább.
-Kényeztesd kérlek a farkamat.- kiakasztottam a puncijából.
Odahajolt, és egyből már a szájába vette tövig. Jobb kezével fogta és mozgatta rajta a bőrt. Cuppogott rajta. A farkammal a bimbóját simogatta. Megint mozgathattam a mellei között. Majd ismét a szájába vette, de most bő nyálasan úgy hogy fogta a farkamat.
Oldalra feküdt összezárt lábakkal, és úgy nyalogattam a csupasz nedves puncikáját. A farkammal is érintettem, majd belé hatoltam.
Úgy riszálta magát, hogy mozgott folyamatosan a melle.
Felálltam és mutató ujjammal hívogattam felém. Megcsókoltuk egymást. Utána megint rácuppant a dákómra. Sokkal szenvedélyesebben kényeztette szájával. Új pozíciót csináltunk. Leültem, és lovagolt a farkamon felém fordulva ült. Fogtam a fenekét, és riszálta magát rajtam. Mozgattam a kezeimmel a popsiját. Utána a melleit simogattam, majd a csípőjét. Át is karoltam már. Cumiztam a bimbóit. Megfogtam a hátát, felálltam egyenesen és úgy dugtam a tanár nénit. Jobb kezével a nyakamba kapaszkodott. Csináltam vele egy párat. Hátára fektettem az ágyra, úgy hogy össze voltunk kötve. Feltettem felé egy kérdést.
-Készen állsz?
-De mire Norbi?- tette fel a kérdést.
-Egy gyönyörű befejezést. Vedd le az óvszert a farkamról, és utána verjed neki!-utasítottam.
Levette rólam, tudta, hogy mit szeretnék. Nem is kellett neki sok, úgy elélveztem, de ez a segítségének köszönhetően ment.
Lővelt ki a meleg folyadékom. Egy rövid a szája szélére. Kettő az ajkára. Egy rácsöppent a mellére. Szájával csücsörítve folyatta ki a spermát a szájából amennyi belement. Utolsó maradékot a nyitott szájába élveztem. Bal mellére csurgatta. Majd a jobb oldalán a nyelvéhez tartotta a mellét és nyalogatta a bimbóját. Elkente a spermát a kezeivel a cicijén. Még egyszer a szájába vette a nagy szerszámomat. Nyalt még egyszer, és fogta a farkamat.
-Tudom, hogy te túl fiatal vagy hozzám, de akkor is férfi vagy, és én melletted most éreztem magam igazán nőnek.-mondta ki érzéseit.- de lefeküdtem veled mint volt tanítványommal, mi lesz, ha ezt meg tudja mindenki, ugrani fog a karrierem.
-Nem fogja senki megtudni. Én tartom a számat. Azt se mondtam el senkinek, hogy milyen szépeket mondtál nekem a tanteremben, mikor félrehívtál!-bizonyítottam feléje.-olyan jól éreztem magam veled, és nagyon bírom, hogyha önmagad vagy! Tényleg te olyan nő vagy, aki szeretetre vágyik. De nem vették rajtad észre.
-Rendben, ha menned kell most, akkor megértem.
-Itt alszok ma nálad szívesen, hogyha szeretnéd Nóra!
Nagyon örült neki. Elmentünk közösen lefürödni. Egy kádban voltunk. Fogta a kezemet, és a kezeimmel mosta a melleit.
Bebújtam mellé az ágyban, beszélgettünk egyet és mindjárt elaludtunk. Viszont sikeresen leérettségiztem. Azóta is együtt vagyunk. Ki tudja, hogy meddig. Az osztálytalálkozón elmondtuk, hogy együtt élünk. Nem is olyan régen.

Nézd meg Norbert91 többi szexi történetét is!