Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4814
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2015. augusztus 26.

Pettingből indult... 1. rész

Kamaszkorom vége felé történt velem… volt egy lány barátom, akivel szinte minden titkunkat megbeszéltük. Egyszer aztán az történt, hogy őt éppen kidobta az akkori pasija és nagyon összetört emiatt. Nem tudva a történtekről, éppen csak beugrottam hozzájuk valamiért, amikor az anyja kért, hogy „menj be a lányhoz, beszélgess vele kicsit, mert tudom, Te kicsit gatyába tudod rázni a lelkét, most nagyon maga alatt van”. Bementem hozzá a szobájába és leültünk, hát tényleg elég ramaty állapotban volt szegény. Elkezdtem vele beszélgetni, ő mondott is dolgokat meg nem is a szakításuk okáról, és közben, ahogy a beszélgetés zajlott érződött rajta, hogy kezd egy kicsit a benne lévő görcs, feszültség, gátlás feloldódni.

Magamhoz öleltem egy baráti ölelés gyanánt, de ettől az öleléstől valami megváltozott közöttünk, a további beszélgetés alatt egyre többször mosolyodott el, ami rám is furcsán jó hatást gyakorolt. Egyszer csak azt mondtam neki „arra gondoltam az előbb, hogy mi lenne, ha megcsókolnálak”, erre olyan választ adott, amire normál esetben leesett volna az állam, de itt igazából erre idő nem volt, „én is pont arra gondoltam” válaszolta ő. Nem sokat vacilláltam, mivel szemben ültünk egymással odahajoltam és elkezdtem csókolni, amelyet szépen viszonozva fonódtunk össze. Ezt követően még az est folyamán kétszer megismételtük a dolgot, aztán amikor elváltunk igazából nem terveztünk semmi folytatást. Neki is volt egy másik srác, aki kezdett tetszeni meg nekem is egy másik lány.

Teltek a napok és hetek semmi extra nem történt köztünk… már nem emlékszem miért, de megbeszéltünk egy találkozót náluk egyik hétfő estére, szerencsére senki nem volt otthon, mert a szülei és a testvérei vidéken voltak. A szobájába érve odaléptem hozzá és csókolózás közben öleltem, majd az ölembe ültettem lovagló pózban ruhásan. Mire ő „Teee! Ez most mit jelentsen?” kérdezte sejtelmes hangsúllyal a hangjában. Mire én csak mosolyogtam, aztán fogtam és hanyatt fektettem a kanapén, és elkezdtem a nyakát csókolgatni, amitől ő egyre jobban kezdett felizgulni, szavakban próbált ellene tiltakozni mondván „ezt nekünk nem szabad…” de a végén a hangja elhalkult a kéjes sóhajaitól. Nem hagytam abba, felhúztam a felsőjét és kicsatoltam a melltartóját, nem volt egy nagymellű lány, de a közhelynek megfelelően, pont akkora mellei voltak, ami egy férfi kezében jól elfért. Elkezdtem először finoman szopni a bimbóit, aztán egyre hevesebben és a már a bimbó udvart is szinte befaltam, erre a teste szinte görcsbe rándult, és alig tudta kinyögni, hogy „nem szabadna”, mire én annyit válaszoltam „ez úgy is a négy fal között fog maradni”. Közben
a kezem már a farmer nacijának a cipzárja és gombja felé járt, majd abbahagyva a mellek kényeztetését, szépen lecsúsztam az ágyékához, és kigomboltam a nadrágját lehúztam a cipzárt és szépen lassan bontottam ki az alsó testét a nadrágból. Térdig húzva a nadrágot, aztán a bugyi következett, egyszerű fehér bugyi volt, melynek látványa viszont kb, olyan érzést és izgalmi állapotot váltott ki belőlem, mintha a szüzességét
venném el, pedig akkorra már minimum egy farokról tudtam, hogy járt a puncijában, én viszont ekkor még szűz voltam, mégis ha visszagondolok rá, mindent úgy csináltam, mint egy igazán gyakorlott sok puncit megjárt pasi. A bugyi kicsivel a punci bejárat alá csúszott le és már nagyon nedves volt, szép bikini vonalhoz igazított szőrös pina volt, elkezdtem finoman csókolgatni a szeméremdombját, miközben ő beletúrt a hajamba, majd bele is markolt, ahogy haladtam lefelé a gyönyörök bejárata felé. Ekkor egy furcsa zajra figyeltünk fel, azt hittük megjöttek a családtagjai és gyorsan vissza segítettem öltözni a ruháiba, de közben kiderült, hogy akkor csak a kutyája döntött el valamit az udvaron és annak a hangját hallottuk. Amire ki tudtunk nézni az udvarra, valóban hazaértek a szülei is, így a kutya jó szolgálatot tett, hiszen nem lepett meg bennünket senki sem a „szupertitkos művelet közben”. Mielőtt elköszöntem volna tőle, a búcsú csók közben ahogy magamhoz húztam, a popóját markolásztam, mit markolásztam gyömöszöltem, erre ő egyre vadabbul csókolt, aztán a bal kezem a jobb combja alá csúsztattam és enyhe erotikus pózba húztam fel a jobb lábát úgy szorítottam magamhoz. Mindketten totál készek voltunk. Búcsúzásul annyit mondott „ma Te szereztél nekem egy jó napot, nem feledem neked” és kéjesen kacsintott. Feltettem magamban a kérdést, „na ezzel most vajon azt akarta mondani…?”
Folyt. köv.

Nézd meg Masterboy többi szexi történetét is!

3.86
3.44
3.53
3.89