Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4176
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2015. augusztus 25.

A visszatérő látogató

Néhány évvel ezelőtt egy nyilvános internetező helyen dolgoztam. Volt egy lány, aki elég sűrűn bejött hozzám beszélgetni, jó néhány esetben csak ketten voltunk, olyankor érezni lehetett rajta, hogy szeretné ha szexuális kapcsolatba kerülnénk egymással. Nem volt egy bomba nő, de a vékony testalkata ellenére eléggé aránytalanul formás mellei voltak. Ez idő tájt már húszon túl voltam, ő alig múlt 16, de mindenki tudta róla, hogy a férfiak hímtagját imádja.

Egyik alkalommal, amikor éreztem a szexuális vibrálást kettőnk közt, nem tudtam ellenállni és megcsókoltam, amelyet hosszas csókolózás követett. Aztán egyre bátrabban nyúltam a melleihez, előbb ruhán keresztül, majd a ruha alá nyúlva kicsomagolva azokat a melltartóból, markoltam, szoptam őket, ő ezt kéjes sóhajokkal díjazta.
Aztán egyszer rákérdeztem, hogy mikor dugunk, erre ő sejtelmesen ezt válaszolta, majd eljön annak is az ideje...
Egyre nehezebben viseltem el a kínzásait, szerettem volna már nagyon faszra húzni. Egy alkalommal amikor suliban volt, felhívott délelőtt és csak annyit kérdezett "nagyon szenvedsz?" és letette, na ennek a játéknak az lett a vége, hogy amikor legközelebb bejött hozzám és minden gép foglalt volt, én hátra vittem az egyik helyiségbe, és megmarkoltam a seggét, a vad csókolózás közben, után pedig benyúltam a bugyijába, puncija már nedvesedett, ami enyhén borostásodott, de ez még izgatóbbá tette a dolgot (amúgy sem vagyok oda a teljesen kopasz punciért). Halk nyögések hagyták el a száját, és közben kérte, hogy "ne most mert meghallhatják". Abban maradt a dolog, de mindketten nagyon fel voltunk izgulva.

Egyszer aztán egy pénteki napon, suli után jött az egyik fiú osztálytársával, aki állandó netezős vendég volt. A lány combközépig érő szoknyát viselt fekete hosszú szárú csizmával és mintás harisnyával, totál kész voltam a látványtól, már csak azért is, mert mindig azt kértem tőle, ha dugunk, akkor ilyen ruha összeállítást vegyen fel, mert a rövid szoknyás, csizmás lányoktól indulok be igazán.
A srác leült egy géphez, a lányt pedig, mintha valamit segíteni kellene hátul, elhívtam az egyik helyiségbe. Mondtam a srácnak, ha valaki jön ültesse le szabad gépekhez, ha egyéb dolog miatt keresnének, akkor pedig kiabáljon hátra nekem. Úgy is lett, mi hátra mentünk és egymásnak estünk, szétszoptam az amúgy is megkeményedett mellbimbóit, majd alányúltam a szoknyája alá be a bugyiba, és elkezdtem két ujjal ujjazni a már nedves puncit, ő mint aki megrészegült szinte üvegesen kéjes tekintettel nézett rám és hagyták el halk sóhajok, enyhe nyögések az ajkait. Majd a farkamat elővéve meg akartam őt fordítani, és hátulról ráhúzni, hiszen az egyik kedvenc pózom ez, de nem engedte magát megdugni... hát egy kissé kezdtem mérges lenni, mire ő elém guggolt és bekapta a farkamat. Na, ez már fel is ért egy kiengeszteléssel, egész jól szopott (bár a hírek szerint volt kivel gyakorolnia), a mennyekben éreztem magam tőle miközben halk nyögések hagyták el a számat. Nagyon izgató volt, ahogy a nyelve vagy a szája belül hozzáért a makkomhoz. Mivel eléggé izgult állapotban voltunk ezért elég gyorsan elélveztem, telement a szája, amit ő aztán a földre köpött, csak annyit tudott mondani hirtelen, hogy "jó sok volt benne", ezt követően visszahúztam a fejét a farkamra, és kiszopta belőle a maradékot is. Amikor készen voltunk, kimentünk a gépekhez, de nem jött senki új vendég, csak a srác gépezett. Erre a lány félre hívott és azt kérte, hogy szeretkezzünk, dugjam meg őt. Felcsigázott a gondolat, és már újra meredezett is a farkam, sajnos azonban, ebből nem lett semmi, mert akkor vettem észre, hogy az óvszer, ami nálam szokott lenni, a másik kabátomba maradt, ő pedig akkoriban nem szedett még fogamzásgátlót, a megszakításos aktust meg egyikünk sem akarta... Így jártunk! Sajnos több alkalom nem adódott, a szexre, hogy bepótoljuk a teljes élvezetet, így mindmáig bánom, hogy akkor óvszer nélkül maradtunk!

Nézd meg Masterboy többi szexi történetét is!

3.86
3.44
3.53
3.89