Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6870
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2014. augusztus 19.

Az öröm könnyei 2

Fekete haj, kígyózöld szemek, karcsú derék, járás közben szépen mozgó kerek fenék, egy fotó róla, ahol háttal áll, egy tanga és egy top van rajta buja domborulatokkal. Sok izgalmas SMS váltás, mély egymás szemébe nézés, egy-két óvatos érintés, majd egy megbeszélt randi az albérletben, ahonnan az albérlõ társak hétvégére mindig hazamennek. Már napközben is merevedésem volt, amikor eszembe jutott a délutáni találkozó, aztán ez csak fokozódott, amikor beült a kocsimba és elindultunk az albérlet felé. Álcáznom kellett felálló farkamat vezetés közben, mialatt mindenfélérõl beszéltünk, csak arról nem, hogy hová és miért megyünk.
Aztán amint beléptünk az ajtón, megváltozott minden. Leraktuk a cuccainkat, felém fordult a karjait a nyakam köré fonta úgy, hogy majdnem össze ért a szánk.
És most mi lesz? kérdezte huncut mosollyal a zöld szemében, de nem várta meg a választ, hanem lágyan megcsókolt. Elõször csak finoman, puhán éppen csak összeért az ajkunk. Aztán hol mélyen a számba nyomta a nyelvét, hol csak gyorsan pörgette. Finom puha szája volt, izgatóan csókolt. Miközben csókolóztunk lassan a pólója alá nyúltam, kikapcsoltam a melltartóját, majd a cicijére csúsztattam a kezem. Kicsi, de kemény cicije volt. Bimbóját két ujjam közé csippentettem és morzsolgatni kezdtem.
Ez jó, de csak finoman csináld!- suttogta és a nyelve már újra a számban volt. Ujjammal köröztem a bimbóján, miközben a másik cicijét csak egyszerûen a tenyerembe fogtam, és úgy masszíroztam. Csak néhány pillanatra hagytuk abba a csókolózást, ajkaink és nyelvünk jól elvoltak egymással. Aztán kigomboltam a nadrágját. Erõsen hozzám simult, egy mosollyal jelezte, hogy testével érzi a felálló farkamat. A kezem hátulról a nadrágjába csúszott. Végre a tenyerembe tartottam azt a feneket, amit a cég folyosóján annyiszor megbámultam. Kemény gömbölyû feneke volt és most is, mint mindig tanga volt rajta, mint azon a képen, amit egyszer telefonon átküldött. Kerek fenekét két tenyerembe fogtam, miközben õ is kiszabadította a felálló farkamat. Marokra fogta és elkezdte húzogatni rajta a bõrt. A farkam azonnal elkezdte csorgatni magából a könnyeit. A makkomra tette a tenyerét, majd a kicsorgó könnyeket elkente az egész farkamon. Valahogy eljutottunk az ágyig, becsúsztattam a kezem a teljesen átázott bugyijába. Tele lett a tenyerem nagy, domború szeméremdombjával. Nagyot sóhajtott, amikor az ujjamat a puncijába dugtam és mozgatni kezdtem. Hangosan cuppogott a puncija, ahogy ki-be mozgattam az ujjamat. Lassan lekerült rólunk minden ruha, és megcsodálhattam a cicijét, és a karcsú derekát. Kicsit lejjebb csúsztam, a számba vettem a bimbóját és nyelvemmel játszottam vele. Nagyokat sóhajtott, amikor körbenyaltam, pörgettem rajta a nyelvemet, vagy éppen olyan mélyen a számba szívtam, amennyire csak tudtam.
Olthatatlan vágyat éreztem, hogy lássam és érezzem a punciját, ezért még lejjebb csúsztam. Nagy, domború szeméremdombjából vastagon és húsosan türemkedtek ki nedvtõl csillogó ajkai. Ajkai közül vékonyan csordogált ki a puncijának a nedve. Finom puszit leheltem rá és éreztem, hogy megremeg a teste. Lábait szétnyitotta és felhúzta így már szabadon szerethettem a punciját. Arcomat a nedvétõl lucskos puncijába fúrtam. Húsos ajkait a számba szívtam és egy kicsit meghúzogattam. Mély sóhajtásaitól még jobban izgalomba jöttem. Nyelvemmel kettényaltam az ajkait, két-két ujjam közzé csippentettem sikamlós húsát, gyengéden széthúztam és megláttam puncijának rózsaszín bejáratát. Amilyen mélyen tudtam belenyaltam a puncijában. Itt egy kicsit elidõztem, mert felizgat ha nyalhatom a bejáratot. Finom, picit sós íze volt. Húsos ajkai között megkerestem a fényes csiklóját. Megérintettem a nyelvem hegyével és éreztem, ahogy megremeg a lába. Aztán finoman köröztem a nyelvemmel rajta. Megszívogattam, megpedzegettem. Minden érintésnél éreztem, amint megremeg a teste, amit aztán hangos sóhajtás is kísért. Ahogy a csiklóját nyalogattam 2 ujjamat bedugtam a puncijába, így belülrõl is izgathattam. Hangosan cuppogott a puncija, ahogy mozgattam benne az ujjaimat. A sóhajtásai egyre mélyebbek és hosszabbak lettek, az ujjaimon éreztem hogyan rándul össze ütemesen a puncija. Testének remegése folyamatossá vált, erõsen zihálva vonaglott, majd a fejemet erõsen a puncijához húzta, és egy hangos sóhajtással elélvezett.
Ez jó volt! sóhajtotta. Majd pihegett talán egy rövid percet.
Közben nekem majd szétpattant a farkam. Hátamra feküdtem.
Csinálhatom? kérdezte, de nem várt választ.
Megmarkolta a farkamat, hátrahúzta rajta a bõrt, majd az ujja hegyével szétkente rajta a könnyeket. Elõször csak a hegyén, aztán bekente az egész makkomat. Aztán csak játszadozott vele. Ráhúzta a bõrt és vissza, majd újra rá és megint vissza. Aztán megérintette az ajkaival a makkomat elõször csak éppen a hegyét, aztán megint ráhúzta a bõrt. Aztán a nyelvével elkezdte izgatni a farkam hegyén a nyílást, ekkor már remegtem, aztán a szájába csúsztatta az egész makkomat, miközben a keze le-fel járt a farkamon. Néztem, ahogy érzéki ajkai között elmerül a farkam. Erõsen megszívta, a nyelvét pörgette rajta, majd bekapta amennyire tudta. És kezdõdött minden elõröl. Amikor újra mélyen a szájába vette, elkezdtem ütemesen nyomkodni a fejét a farkamra. Nem ellenkezett, én meg nem voltam erõszakos. Nagyon finoman nyálasan szopott, de ekkor már vonaglottam az izgalomtól. Felnézett rám azzal a zöld szemével, látta hogy jövök, kivette a szájából, húzott rajta néhányat, majd magasan a levegõbe spricceltem a spermámat. Jutott belõle neki is, nekem is. Meghúzkodta még néhányszor, hogy biztosan kijöjjön az utolsó csepp is, aztán mellém heveredett.
Letörölgettük egymásról a széjjel spriccelõ spermámat, közben játékosan simogattuk egymást. Könnyed érintéssel végighúztam az ujjam hegyét a cicijén, köröztem egyet a mellbimbóján. Õ alám nyúlt megfogta a golyóimat, megemelgette, majd azt kérdezte.
Na maradt még benne valami?
És ezzel hasra fordult. Végigsimítottam a testét, a nyakától a térdhajlatáig aztán vissza, és újból ugyan ezt. Megpuszilgattam a nyakát, a vállát, majd végig a hátát. Halkan sóhajtott amikor a fenekéhez értem. Éreztem, hogy visszatér a farkamba az élet. A simogatások között hol belemarkoltam a fenekébe, hol gyengéden megpacskoltam.
Gyere!- súgta. Aztán maga alá húzta, terpeszbe nyitotta a lábait és erõsen pucsitott. Izgató volt nagyon. Mindent láttam amire már fél éve vágytam, mióta az irodában megpillantottam az \"új lányt\".
Feltérdeltem a tenyeremet feneke két félgömbjén sétáltattam, majd tele tenyérrel megfogtam a punciját. Le-fel mozgattam a tenyeremet domború szemérmén úgy, hogy a húsos ajkai nedvesen buggyantak elõ az ujjaim között. Két ujjamat finom belenyomtam, majd megcuppogtattam a punciját. Háta mögé térdeltem, két oldalt a csípõjére csúsztattam a kezem, majd a farkammal megpacskoltam a fenekét. Aztán a lába között hátranyúlt, megfogta a farkamat, odaigazította a puncijához, majd egy óvatos mozdulattal rátolta magát a farkamra, miközben hangosat sóhajtott. Óvatosan, lassan mozgott, a farkam bársonyosan csúszott a meleg, nedves puncijába. Néztem hogyan tûnik el az izgalomtól kieresedett farkam a puncijában, majd a nedvétõl fényesen újra elõbukkan és megint eltûnik.
Aztán én vettem át a mozgást. Megmarkoltam a csípõjét és gyors mozgásba kezdtem. Figyeltem, hogy apró hullámok indulnak el a fenekén, amik aztán a karcsú derekánál elhalnak. Gyorsítottam és nyögései már egy hosszú kiáltássá folytak össze. Nem akartam még elmenni ezért lassítottam.
Ekkor viszont õ kezdett mozgásba. Leírhatatlan körzéseket végzett a fenekével a farkamon, ami izgatóbb volt minden másnál. Néztem, ahogy a farkam tövénél a nedveinkbõl vékony habcsík keletkezett.
Lassított egy kicsit.
Aztán megint én következtem. Megragadtam a karcsú derekát és egy végsõ rohamra készültem. Erõteljesen, gyorsan mozogtam, sóhajtásai már folyamatosak voltak. Éreztem, ahogy a puncija ritmikusan összehúzódik, hallottam, hogy hangosan élvez, majd én is belespricceltem a spermámat a puncijába. Kicsiket mozogva pihegtünk egy kicsit, majd oldalunkra dõltünk úgy, hogy a farkam a puncijába maradjon.
Elhelyezkedtünk kis kifli- nagy kiflibe, gyengéden magamhoz öleltem. Megfogta a kezem és a cicijére tette. Megpuszilgattam a vállát, még beszélgettünk néhány mondatot, közben éreztem, ahogy kihúzódik belõle a farkam, majd elaludtunk.

Nézd meg Lez Lee többi szexi történetét is!