Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Homo
Megtekintve: 10328
Szavazatok: 24
Feltöltve: 2014. március 31.

A ping pong asztalon

Késõ este volt már, lassan éjfél. Zs. rám írt, hogy nincs e kedvem találkozni. Már éppen ideje volt, úgy hogy nem tétováztam, és megbeszéltük a dolgot. Nem otthon várt, hanem néhány sarokra tõlem, a lakótelep közepén, egy ping pong asztalon. Gondoltam mély beszélgetésbe kezd majd, mert olyan állapotot tükrözött látványra. Török ülésben volt az asztalon, kezében egy üveg sörrel. Maga mellé invitált, én pedig engedelmeskedtem.
-Valamit nagyon meg kéne beszélnünk.
Ez az!- gondoltam magamban. Végre megnyílt! Jeleztem felé, hogy hallgatom. Eléggé nehézkesen ment, és épp amikor belekezdett, abba is hagyta. Tudtam, hogy még nincs felkészülve rá. Így semleges dolgokról kezdtünk cseverészni. Majd úgy negyedóra múlva megkérdezte tõlem, hogy nem akarom e leszopni. Kétkedve kérdeztem tõle, ugye nem azt akarja hogy itt a telep közepén szopjam le? Természetesen igen volt a válasz. Mire azt replikáztam, hogy ha közszeméremsértés miatt elkapnak a rendõrök, akkor itt farokvágás lesz. Fanyar mosolyt ejtett. Én lekászálódtam az asztalról, és alaposan körbenéztem. Fák takarásában voltunk, bár egy lámpa a közelben erõs fényt vetet felénk. Kutyasétáltatók messzebb voltak láthatóak, a környezõ épületek ablakaiból pedig éppen hogy csak láthattak volna valamit.

Zs. az asztal szélére csúsztatta magát. Lábait összerakta, én pedig kigombolta a halász nadrágot. Kicsit felemelte magát a beton asztalról, és gyorsan lehúztam a nadrágot. Alsó nem volt rajta, így farka azonnal elõbukkant. Letérdeltem a földre, és pettyüdt állapotában azonnal be is kaptam. Éreztem, ahogy a számban erõteljes duzzadásnak indult, majd elérte teljes pompázatát. Szokásos finom mozdulataimmal elkezdtem rajta ügyködni. Nyelvemmel izgattam a makkját, és faroktövét, õ meg hanyatt dobta magát az asztalon. Egy gyors mélynyomás a torkomba, majd ismét laza játék. Közben az adrenalin a tetõfokára hágott nálam, hogy basszus, itt a szabadban, a telep közepén szopok. A lebukás veszélye miatt veríték borította el testem, és dideregtem, annyira fáztam. Mindezt annak ellenére, hogy augusztus volt éppen. Miközben végeztem a dolgom, elég közel került egy kutyás. Nem tudtam kivenni milyen nemû lehet, de csendben eloldalgott. Zs. egyre hevesebb lett, átvette az irányítást, és csak dugta a számat ahogy az megszokott volt tõle. Nem fogta vissza magát, hangot is adott élvezetének. Nyálam az csorgott végig az államon, miközben heréi vadul csapkodtam. Elérkezett a mélytorok támadás ideje, és tudtam, most már nem sokáig bírja. Erõteljesen lenyomakodott, és a torkomra élvezett. Lüktetõ farka a számban pihent, majd miután kifelé csúszott, gyorsan rávetettem magam ismét, és tisztára nyaltam. Érzékeny makkja miatt remegett mint a nyárfalevél. Ilyenkor szerettem kézben, illetve számban tartani a dolgokat. [mosolyog] Lebukás nélkül megúsztuk a kalandot. Összeszedelõzködés után ismételt beszélgetés, majd a hazamenetel következett.

Nézd meg Analis többi szexi történetét is!

4.24
3.91
3.45
3.61