Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4073
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2013. november 18.

Keleten I./ éjszakai piknik a parton

Keleten éltem és dolgoztam Bea barátnõmmel.
Õ épp szerelmi bánatát kívánta enyhíteni, a neten megismerkedett egy helybéli fiúval Tayfunnal, bár a fiú intelligens , jó megjelenésû volt mégsem jutottak az elsõ randin semeddig sem.
Megbeszéltek egy második randit Bea is belement mondván hátha még kialakul valami. Tayfun megemlítette neki, hogy a második randi legyen négyes tali mert neki is van egy barátja Ayhan akit szívesen bemutatna nekem mivel barátnõmtõl már hallott rólam.
A megbeszélt este egy sötétített ablakos hatalmas jeeppel jöttek értünk, Tayfunra ráismertem a Bea leírásából, a „ nekem szánt” férfitõl viszont földbe gyökerezett a lábam, nem tipikus arab kinézetû, világos barna haj, kék szem, markáns férfias arc.Rövid bemutatkozás után beültünk az autóba és a fiúk tudatták a programot, irány a plazs éjszakai piknik. Nagyon tetszett a határozottságuk és , hogy készültek erre az estére.
A parton elõkerültek a táskából az italok, csoki , gyümölcsök, bár a társalgás kicsit feszélyezetten indult, de pár pohár vörösbor és egy kis whisky után nagyon is oldottá vált.
Mivel nyár közepe volt az éjszakák is nagyon melegek voltak, na persze a pár pohár alkohol is közrejátszott!
Ayhan ledobta a pólóját és kézen fogott , hogy megyünk a tengerbe fürödni ,de mondtam, hogy nincs nálam fürdõruha! Erre mindkét fiú gyorsan rávágta, hogy akkor menjek bugyiban fürdõzni ez nem probléma úgyis sötét van.Hagytam magam meggyõzni és csipkés tangában+ melltartó bementem Ayhannal a vízbe!
Amint teljesen elepett a víz bennünket rögtön magához húzott és olyan hévvel megcsókolt, hogy beleremegtem, nem sokat tétovázott látva a rám tett hatását.Egyik kezével rögtön a tangámba volt és két ujját belém süllyesztette majd ütemes mozgásba kezdett, másik kezével a popomat izgatta. Teljesen lebénultam a nyakát öleltem és csókoltam, rövid idõn belül elélveztem , sikolyomat csókkal fojtotta belém. Amint magamhoz tértem elkezdtem viszonozni az elõbbieket, kivettem a farkát a rövidnadrágból , eddig csak a hasamhoz nyomva éreztem, nem volt hosszú de olyan vastag hogy nehezen tudtam átfogni.
Szerettem volna számba érezni az ízét, de nem volt nálam búvár cucc így ez kivitelezhetetlen volt.Kezemmel láttam munkához, erõsen ráfogtam és rendesen kivertem a farkát, forró spermája a langyos tenger vízben is éreztem a hasamnak lövelni!
Még le sem nyugodhattunk amikor Bea bekiabált, hogy menjünk mert õ unja már a beszélgetést Tayfunnal.
Fülig érõ szájjal léptünk ki a partra, majd szerencsénkre a fiuknál volt törölközõ így mi abba csavarodva ültünk az autó hátsó ülésén a többiek elõl „talpig felöltözve”
Folyt. Köv…plázsról haza úton

Nézd meg H D többi szexi történetét is!